- Konu Sahibi rafadantayfa
-
çiçekli gömlek mavisi ve pembesi var ikiside colins 10 tl demiştim ama 7.5 a bırakabilirimmavi gömlekle içekli pembe gömlek ikisi ne kadar? aklım kaldı ama kullanmayaağımda:)) biri alacak diye korkuyrum valla:)
babeti çok begendim tam annemin kullanacagı tarzda ve çok uygunmuş fiyatı da ama tek ürün içinde ne ben kargo parası vermek istiyorum ne de sizi yormak istiyorum. şu konuya bakarmısınız lütfen aradıgım ürünlerden elinizde varmı hiç babet haricinde ??
http://www.kadinlarkulubu.com/bit-pazari/680561-araniyor-babet-kot-pant-canta-araniyor.html
diğerleri malesef yok elimde ama birde bu anne ayakkabıları var yaşlılar için çok rahat ikisini düşünmezmisiniz?
Eki Görüntüle 921512 Eki Görüntüle 921511 Eki Görüntüle 921513
anneanneme almıştıkta ayakları etli olduğundan rahat etmedi saayılı gyildi 39 no ama kalıbı dar yaşlılar için oldukça rahat
maalesef hiç bu tarz ayakkabı kullanbilecegi yaşta tanıdıgm yok anneannem falan yanibi ara ptt'ye ugradıgınızda benimkinide gönderiverin olmazmı tek ürün için çıktıgınıza degmez tabi ama çıktıgınız bi zaman benim istediğimi de gönderseniz olurmu ?
Eki Görüntüle 901214 Eki Görüntüle 901215 Eki Görüntüle 901216 Eki Görüntüle 901217 Eki Görüntüle 901218
sıfırı 90 tl internette mavi elbise yazarak araştırabilirsiniz orjinal ürün yeni gibi sayılı giyildi beden uyumsuzluğundan dolayı satıyorum 30 tl
Eki Görüntüle 901219
mankenin üzerinde duruşu bibebir aynı ürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?