• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beymen kaban, Polo garage mont markalı gömlekler herşey 6. sayfada satılmıştır..

iyiyişmiş boyu bunu almak istiyorum.siyah satılmışş ya.başka fotolar yükleyecekmisiniz tek ürüne kargo vermeyim.

3 adet etek var yana yana en sağdakinin boyunu ve belini kaç cm yazabilir misiniz

Çiçekli elbiseyi sizin için ayırıyorum.Eteğin boyunu ve belini sabah ölçüp yazıcam

Şimdilik ekleyeckelrim bu kadar ama özellikle aradığınız bir ürün varsa dlapları tekrar gözden geçirebilirim.:D

Son düzenleme:
iyiyişmiş boyu bunu almak istiyorum.siyah satılmışş ya.başka fotolar yükleyecekmisiniz tek ürüne kargo vermeyim.

3 adet etek var yana yana en sağdakinin boyunu ve belini kaç cm yazabilir misiniz

eteğin boyu 60 cm
beli 38 cm

Çiçekli elbise ile ilgili son kararınız nedir ?kargoya verilecek paketleri hazırlıyorumda eğer almak istiyorsanız adres bilgilerinizi özelden yazaesanız yarın kargoya gidicem

eteğin boyu 60 cm
beli 38 cm

Çiçekli elbise ile ilgili son kararınız nedir ?kargoya verilecek paketleri hazırlıyorumda eğer almak istiyorsanız adres bilgilerinizi özelden yazaesanız yarın kargoya gidicem
etegin beli biraz darmış 40 cm olsaydı olurdu.kot vardı sizde boy ölçüsünü yazacaktınız o satıldı mı?tek elbiseye kargo vermek istemiyorum.bikaç parça daha olsa tek kargo ödemiş olurum.başka dizaltı elbiseniz var mı?

etegin beli biraz darmış 40 cm olsaydı olurdu.kot vardı sizde boy ölçüsünü yazacaktınız o satıldı mı?tek elbiseye kargo vermek istemiyorum.bikaç parça daha olsa tek kargo ödemiş olurum.başka dizaltı elbiseniz var mı?

Eklediğim elbiseler vardı diğer konumda ama hepsi satıldı şuan sadece bunlar var ama kargoları götürdüm sizinki çarşambaya kaldı isterseniz o güne kadar düşünün gömleklerden beğendiğiniz yokmu:34:

Eklediğim elbiseler vardı diğer konumda ama hepsi satıldı şuan sadece bunlar var ama kargoları götürdüm sizinki çarşambaya kaldı isterseniz o güne kadar düşünün gömleklerden beğendiğiniz yokmu:34:

Gömlek ihtiyacım yok benim boyum 170 genelde elbiseler bana dizüstü oluyor.ama ben dizüstü giymiyorum.bu elbise dizimi örtücek ondan istedim.

Gömlek ihtiyacım yok benim boyum 170 genelde elbiseler bana dizüstü oluyor.ama ben dizüstü giymiyorum.bu elbise dizimi örtücek ondan istedim.

Evet bu elbise rahatlıkla dizinizi örter elbisenin fiyatını kargosunuda düşünerek çok uygun tuttum ama yinede karar sizin tabi 8 tl kargosuyla en fazla 15 tl ye gelir.:34:

$IMAG0071.jpg$IMAG0061.jpg$IMAG0057.jpg$IMAG0062.jpg$IMAG0064.jpg$IMAG0055.jpg$IMAG0059.jpg$IMAG0019.jpg$IMAG0014.jpg$IMAG0013.jpg$IMAG0010.jpg$IMAG0034.jpg$IMAG0030.jpg$IMAG0026.jpg$IMAG0022.jpg$16560_1.jpg$[img][5][1][900x1234].jpg$IMAG0041.jpg

fotodakine çok benziyor benimkinin siyah olan kısmı bir tarafı haki gibi kalın sıcacık tutuyor bu fiyata kaçmaz 30 tl orjinaldir hiçbir sorunu yok isteyen olursa kendi fotolaarınıda çekerim
$burberry-panço.jpg$cache_150_1__i_5629082_ZCU.jpg

Beden 38 yazıyor ama kalıbı çok geniş beğenen için ölçü versem daha sağlıklı olur büyük beden diyim.
40 tl

$IMAG0140.jpg$IMAG0141.jpg$IMAG0142.jpg

Son düzenleme:
Polo Garage uzun mont 2 beden 40-42 beden arası isteyene ölçü verebilirim.
Fotoda denettiğim kişi 40 beden giyiyor ama biraz bol oldu ona
İç astarında yıpranma var bir iki yerde ufak ufak fakat dışında hiçbir sorun yok

Kapşondaki tüylü detay istenirde çıkartılabiliyor ayrıca kapşonun içi komple kürklü sıcacık tutuyor.
25 tl
$IMAG0148.jpg$IMAG0147.jpg$IMAG0149.jpg

Yeni hiç giyilmedi 39 numara fakat kalıbı küçük 37-37.5 numaraya uygun 38 i sıkar diye düşünüyorum isteyene ölçü verebilirim 40 tl

$IMAG0168.jpg$IMAG0164.jpg$IMAG0165.jpg$IMAG0166.jpg$IMAG0167.jpg

Son düzenleme:
Back