- Konu Sahibi rafadantayfa
-
iyiyişmiş boyu bunu almak istiyorum.siyah satılmışş ya.başka fotolar yükleyecekmisiniz tek ürüne kargo vermeyim.
3 adet etek var yana yana en sağdakinin boyunu ve belini kaç cm yazabilir misiniz
iyiyişmiş boyu bunu almak istiyorum.siyah satılmışş ya.başka fotolar yükleyecekmisiniz tek ürüne kargo vermeyim.
3 adet etek var yana yana en sağdakinin boyunu ve belini kaç cm yazabilir misiniz
etegin beli biraz darmış 40 cm olsaydı olurdu.kot vardı sizde boy ölçüsünü yazacaktınız o satıldı mı?tek elbiseye kargo vermek istemiyorum.bikaç parça daha olsa tek kargo ödemiş olurum.başka dizaltı elbiseniz var mı?eteğin boyu 60 cm
beli 38 cm
Çiçekli elbise ile ilgili son kararınız nedir ?kargoya verilecek paketleri hazırlıyorumda eğer almak istiyorsanız adres bilgilerinizi özelden yazaesanız yarın kargoya gidicem
etegin beli biraz darmış 40 cm olsaydı olurdu.kot vardı sizde boy ölçüsünü yazacaktınız o satıldı mı?tek elbiseye kargo vermek istemiyorum.bikaç parça daha olsa tek kargo ödemiş olurum.başka dizaltı elbiseniz var mı?
Eklediğim elbiseler vardı diğer konumda ama hepsi satıldı şuan sadece bunlar var ama kargoları götürdüm sizinki çarşambaya kaldı isterseniz o güne kadar düşünün gömleklerden beğendiğiniz yokmu
Gömlek ihtiyacım yok benim boyum 170 genelde elbiseler bana dizüstü oluyor.ama ben dizüstü giymiyorum.bu elbise dizimi örtücek ondan istedim.
cicilerim geldi :))
çok temiz, yeni gibiler..
cok tesekkur ederim lovely, tanıstıgıma memnun oldum :)
Güle güle kullanın özel mesaj hakkım yoktu şuan 5 dk engeline takıldım buradan yazayım dedim o ürün hediyedir fazladan karışmadı güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?