Beymen kaban, Polo garage mont markalı gömlekler herşey 6. sayfada satılmıştır..

tüühh kısaymış baya basenimi kapasa yeterdi çok uzunda gözüm yok:) sadece elbisede kargoya verilirmiki yaa bilemedim..biraz düşüneyim ben haber vericem size..

Tamam siz kararınızı verin yazarsınız uzun mavi kareli bir gömlek var yeni gibi ama o çok bol Xl gibi isterseniz onu elbisenin yanında hediye yollayabilirim.

bu gömleği elbisenin yanında gönderebilrim bu baya geniş göbek belli etmez

Satılmadı düşünürseniz 5 tl den size gönderebilirim başka yok diye biliyorum ama yinede sizin için dolaplara bir bakıcam.

kol altı ve göğüs ölçüsü kaç cm yazarmısınız. ben xl giyiyorum ama bazı gömlek bedenleri uymuyor. bu xl mi acaba?
markası varmı bu arada
hangi şehirdesiniz bu arada

kol altı ve göğüs ölçüsü kaç cm yazarmısınız. ben xl giyiyorum ama bazı gömlek bedenleri uymuyor. bu xl mi acaba?
markası varmı bu arada
hangi şehirdesiniz bu arada

Gömleğin modeli göğüs üzerinden aşağı doğru bollaşan tarzda hamile gömleği değil ama ben hamileyken giymiştim
İki koltuk altı arası mesafe 54 cm aşağı doğru indikçe bollaşıyor etek kısmında 62 cm oluyor

uzunluğuda omuzdan eteğe 75 cm
beden hatırlamıyorum etiketini kesmişim marka değil ama pazar ürünüde değil.

Fotoda tam belli olmamış yaka ve düğme kenarları saten hırka sayılı giyildi 7 tl

Eki Görüntüle 901265 Eki Görüntüle 901264
bluz ve hırkaya talibim satılmadıysa
pantolonların tekı mı 10 tl, yoksa ikisi bırden mı?

Son düzenleme:
bluz ve hırkaya talibim satılmadıysa

pantolonların tekı mı 10 tl, yoksa ikisi bırden mı?

Henüz satılan ürün olmadı hepsi duruyor.
bluz 5 tl
siyah hırka 7 tl
pantalonların adeti 5 ikisi 10 tl
hepsini alıyorsanız 22 tl yapıyor seçtikleriniz 20 tl düz olur

fotodaki kemerlerdende beğendiğiniz bir tanesi hediye
kalın kemer hariç onu elbiseyle kombinledim

Kaçırılmayacak fiyata 42.5 numara orjinal nike erkek ayakkabı hiçbir sorunu yok tertemiz kullanılmış
25 tl ye satıyorum yanındada collezione erkek hırka hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…