- Konu Sahibi rafadantayfa
-
tüühh kısaymış baya basenimi kapasa yeterdi çok uzunda gözüm yok:) sadece elbisede kargoya verilirmiki yaa bilemedim..biraz düşüneyim ben haber vericem size..
mavi gömleği çok beğenmiştim ya koltuk altından boyunu birde enini ölçebilirmisiniz belki olur boyu bana çokta selvi boylu sayılmam yani:) elbiseyi alırsam kemer kalsın diyecektim zaten kalın kemer sevmem hiç ama ince varsa isterim:)
Uzun değil ama etekle kullanbilirsiniz yada bol pantalonlada olabilirben mavi gömleği beğenmiştim ama yaa
satılmadıysa ve xl bedense ben alabilirmiyim?satmak istediğiniz XL beden kıyafetleriniz varsa ben bakabilirim. mail adresim
Satılmadı düşünürseniz 5 tl den size gönderebilirim başka yok diye biliyorum ama yinede sizin için dolaplara bir bakıcam.
kol altı ve göğüs ölçüsü kaç cm yazarmısınız. ben xl giyiyorum ama bazı gömlek bedenleri uymuyor. bu xl mi acaba?
markası varmı bu arada
hangi şehirdesiniz bu arada
bluz ve hırkaya talibim satılmadıysaFotoda tam belli olmamış yaka ve düğme kenarları saten hırka sayılı giyildi 7 tl
Eki Görüntüle 901265 Eki Görüntüle 901264
pantolonların tekı mı 10 tl, yoksa ikisi bırden mı?Eki Görüntüle 901338 Eki Görüntüle 901337
40 beden iki pantalon biri duse marka kumaş çizgili diğeri mango saten ikisi 10 tl
Eki Görüntüle 901355 Eki Görüntüle 901356
Kemerlerden ürün alana hediye gönderebilirim her kişiye bir tane olmak koşuluyla hak geçmesin
bluz ve hırkaya talibim satılmadıysa
pantolonların tekı mı 10 tl, yoksa ikisi bırden mı?
Eki Görüntüle 901269 Eki Görüntüle 901270
Kışlık esnek saran bir kumaşı var L bedende çok şık duruyor
Sadece kemeri 15 tl ye almıştımelbise 10 tl kemerde hediye.
bu elbisenin boyu kaç cm
bu elbisenin boyu kaç cm
bu elbisenin boyu kaç cm
elbisenin boyu omuzdan eteğe 116 cm elbise kendinden astarlı oldukça kullanışlı bol gelmese asla satmayı düşünmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?