Beymen kaban, Polo garage mont markalı gömlekler herşey 6. sayfada satılmıştır..

rafadantayfa

Sen Benim En Kıymetlimsin
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
11.100
93
213
İstanbul
Ekleyeceklerimin geneli L beden beden uyumsuzluğundan dolayı çok uygun fiyatlarla satışa sunuyorum.
Hepsi çok temiz bedenine uyan kaçırmasın

Son düzenleyen: Moderatör:

sıfırı 90 tl internette mavi elbise yazarak araştırabilirsiniz orjinal ürün yeni gibi sayılı giyildi beden uyumsuzluğundan dolayı satıyorum 30 tl

mankenin üzerinde duruşu bibebir aynı ürün.

lovelycim merhaba,
markalarin bedenleri birbirine cok uymuyor bilirsin,bu kiyafetleri giydiginde kac kiloydun ve boyun kac acaba merak ettim?:26:

Son düzenleme:
S yazıyor ama L bedene uyumlu çok minik bir lekesi var o yüzden 5 tl

leke çıkarıcı denemdim göndermeden denerim isteyen olursa çıkar diye düşünüyorum.

mavi jeans yandan cepli gömleğin ve benetton gömleğin boyu uzunmu tunik olarak giyilirmi? birde siyah elbiseyi beğendim markası varmı?..kemersiz kullanılıyormu?

mavi jeans yandan cepli gömleğin ve benetton gömleğin boyu uzunmu tunik olarak giyilirmi? birde siyah elbiseyi beğendim markası varmı?..kemersiz kullanılıyormu?

Gömlekler kısa tunik olarak kullnılmaz malesef
Siyah elbisenin markası benetton kemersizde kullnılıyor yada daha ince kemerlede kullanılabilir ben ince minik kalpli bir kemerle kullnıyordum isterseniz yanında onu hediye gönderebilirim o kemerle daha güzel oluyor.

mavi gömleği çok beğenmiştim ya koltuk altından boyunu birde enini ölçebilirmisiniz belki olur boyu bana çokta selvi boylu sayılmam yani:) elbiseyi alırsam kemer kalsın diyecektim zaten kalın kemer sevmem hiç ama ince varsa isterim:)

pijama takımlarının üstleri çok güzel fakat altların paça boyları kısa yıkanınca çekmişti ve diz yapıyorlar giyince o yüzden takımı 4 tl

Nike alt eşofman m-l bedene uygun 5 tl

LCW ikili L beden sweat tertemiz yırtığı lekesi yoktur sadece kırışık ikisi 5 tl

Markasız alt eşofman M-L bedene uygun 5 tl

Ev için uygun iki hırka temiz yırtığı lekesi yoktur ikisi 5 tl

bir yada en fazla iki kez giyildi 2 tl

mavi gömlek omuzdan eteğe 68 cm
koltuk altından 44 aşağı doğru genişliyor

elbiseyle birlikte ince kemeri gönderebilirim bende onunla beraber kullanmıştım

Son düzenleme:
tüühh kısaymış baya basenimi kapasa yeterdi çok uzunda gözüm yok:) sadece elbisede kargoya verilirmiki yaa bilemedim..biraz düşüneyim ben haber vericem size..

40 beden iki pantalon biri duse marka kumaş çizgili diğeri mango saten ikisi 10 tl

kışlık kumaş etekler 38-40 beden isteyene boy ve bel ölçüsü yazarım tanesi 4 tl

L beden collezione tişört 3 tl

collezione kalın erkek hırka S beden ama kısa boylularda M yede olur 5 tl

Lcw L beden üst 4 tl

Colezione yeşil kazak M beden L yede olur 4 tl

S-M bedene uyumlu kazak sayılı giyildi 4 tl

Kemerlerden ürün alana hediye gönderebilirim her kişiye bir tane olmak koşuluyla hak geçmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…