• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzünde normal doğum yapanlar hangi doktora gitti

arzus14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
10
1
1
İstanbul
Beylikdüzün de mehtap derelioğlu hakkında bilginiz varmı Normal doğumu destekliyor mu Yada normali destekleyenler hangi doktorlar Çünkü duyduğuma göre burdaki doktorlar son ana kadar normal deyip son anda sezeryana alıyorlarmış :(

Mehtap Derelioğlu nu kesinlikle önermiyorum. Daha 5 ayllıkken doğumun nasıl olacağını konuşup beni psikoloğa normal doğum yapamaz raporu almaya yönlendiren bir doktordur (Elinde bir deste raporu göstererek). Normal doğum neden istediğimi soran doktordur. Sezeryan da normalde de kesik var ikiside aynı, yarım saat sezeryan diyen kişidir. Beni sezeryana ikna etmeye çalışan kişidir. Eşime eşiniz normal doğum yapabilir mi sizce diyerek cesaretimi kırmaya çalışmıştır. Çok şükür sonra doktorumu değiştirip çok güzel, çok rahat şekilde normal doğum yaparak oğlum dünyaya geldi. İyiki beşinci ayda bu konuşmayı yapmışız. Kesinlikle gitmeyin. oğlum 16 aylık oldu. Bu zamana kadar hep yazacağım bir türlü yazamadım. Umarım faydası olur.

Back