- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
Meraba arkadaslar uzun süredir iyi bir doktor arastırıyorum yardımcı olurmusunuz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meraba arkadaslar uzun süredir iyi bir doktor arastırıyorum yardımcı olurmusunuz.
Merhaba,
Bende doktor arayışındayım konu açtım fakat dönüş olmadı.
Beylikdüzü Medicana’da muayene oluyordum fakat hiç memnun kalmadım. Fikri olan varsa Beylikdüzü Avcılar bende önerilere açığım. :)
perkur ve M melekoz90 Meraba canım ben avcılar hospitalde nil hanıma gidiyordum baya met ettiler ama ben memnun kalmadm acıkcası cunku kadın cok yogun ve saatlerce bekleyebiliorsun 1 sene boyunca gittim ancak bi kere bile randevu saatinde içeri giremedm akşam 4 de randevu alıyorum akşam 11 12 de girdiğimi biliorm sonra bu bole olmuo diyip doktor arayısına girdim ve kalon hospitalde beylikdüzünde betül hanıma gitmeye karar verdım hem yakın hemde tüp bebek uzmanıydı daha tecrübeli olduğundan ona başlamaya karar verdik. Doktor baya güzel iletişme girdi bizden testlerimizi yenilememesi istedi bundan 1.5 ay once eşimin test sonucunu almaya gittim gecen hafta öğrendim ki betül hanım hastaneye bırakmıs buldugum doktorda gitti malesef şimdi ole sacma sapan beklemedeyim cunku yok
![]()
aynen ole canm ben beylikdüzünde oturuorm kolan beylikdüzü vardı betül o gitti arzu var isterseniz ona gidebilirsiniz. Benim biraz sıkıntım olduğu için tüp bebek uzmanı arıorm malesef medicana da var selman laçin diye var muayene ücreti 250 tl diye solediler ve tahlilleri cok pahalıymıs medilife tavsiye etmemişlerdi ilk acıldıgı zamn simdi muammada giden yok cevremde acıkcasıBeylikdüzü tarafları hastane konusunda sıkıntılı biraz.yakın olsun, doktoru iyi olsun, hastane temiz ve yeterli olsun, fiyat olarak uygun olsun derken elimizde seçenek kalmıyor. ne yapacağız, nasıl yapacağız muamma...
aynen ole canm ben beylikdüzünde oturuorm kolan beylikdüzü vardı betül o gitti arzu var isterseniz ona gidebilirsiniz. Benim biraz sıkıntım olduğu için tüp bebek uzmanı arıorm malesef medicana da var selman laçin diye var muayene ücreti 250 tl diye solediler ve tahlilleri cok pahalıymıs medilife tavsiye etmemişlerdi ilk acıldıgı zamn simdi muammada giden yok cevremde acıkcası
bizimde özel sağlık sigortamız olduğu için bir sıkıntı olmamıştı. Bence hiç düşünmeyin,pişman olmazsınız. Hayırlı doğumlarMerhaba benim özel sigortam medicana ile anlaşmalı ama bende bir türlü doktora karar vermemiştim. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için![]()
malesef yok canm orası bana uzak ben daha cok beylikdüzü büyükçekmece taraflarını arıormPeki Liv Hospital Bahçeşehir nasıl sizce? Bilginiz var mı?
internette yorumlara bakın hiç olmazsa bilgi sahibi olursanızBenim özel sağlık sigortam var fakat hastaneye bi türlü karar veremiyorum. Işık Beye ramdevu alıp gidebilirim en son seçeneğim o kaldı..
Merhaba,Kızlar ben beylikdüzünde oturuyorum. Bugune kadar aşılama ve tüp bebek olayına geçmedi işlemim. Bundan sonraki aşılama yada tüp bebek ama adam akıllı merkez arıyorum. bana yardımcı olun.
1. Beylikdüzü kolan hospital Dr. Fuat KARATEPE
2. Medicana Dr. Selman LAÇİN
3. Bahçeci Fulya Dr. Güvenç KARLIKAYA
Kızlar ben beylikdüzünde oturuyorum. Bugune kadar aşılama ve tüp bebek olayına geçmedi işlemim. Bundan sonraki aşılama yada tüp bebek ama adam akıllı merkez arıyorum. bana yardımcı olun.
1. Beylikdüzü kolan hospital Dr. Fuat KARATEPE
2. Medicana Dr. Selman LAÇİN
3. Bahçeci Fulya Dr. Güvenç KARLIKAYA
Merhaba canım fuat beyde başladım şuan 1 hafta sonra nasipse transferim olucak.Canım hangi doktoru tercih ettin bende suna doktor araştırıyorum dr.Selman Laçini önerdiler silivri de oturuyorum en yakın beylikdüzü var bize de yardimcı olur musun bana da tedaviye başladın mı sonuç aldın mı![]()