Kavaklı mahallesinde medicell tip merkezi var daha 1 aylık bi merkez fiyatİda çok pahali değilmiş
bi arkadaş gidiyodu oraya memnun kalmış
Ultrosonlari felan 4 boyutluymus
ama ben gitmedim bi arkadaştan duydum
reyap hastanesi prof. dr. petek balkanlı, prof olduğu için fiyatı biraz yüksek olabilir,
meryem gencer ve mehmet alicik de iyi doktorlarmış.
hastane yeni, temiz, uygun fiyatlı, bir görüşün.
Kavaklı mahallesinde medicell tip merkezi var daha 1 aylık bi merkez fiyatİda çok pahali değilmiş
bi arkadaş gidiyodu oraya memnun kalmış
Ultrosonlari felan 4 boyutluymus
ama ben gitmedim bi arkadaştan duydum
Sizin yazınızdan sonra aradım hemen fiyatı gerçekten uygun ama kavaklı şubesinde doğum yaptırılmıyormuş sadece muayene, dogum zamanı diğer şubesinde oluyormuş mimaroba biraz karışık geldi süreç, arkadaşınız dogum yaptımı acaba hangi doktor isim, memnunsa isim verirse sevinirim
Sizin yazınızdan sonra aradım hemen fiyatı gerçekten uygun ama kavaklı şubesinde doğum yaptırılmıyormuş sadece muayene, dogum zamanı diğer şubesinde oluyormuş mimaroba biraz karışık geldi süreç, arkadaşınız dogum yaptımı acaba hangi doktor isim, memnunsa isim verirse sevinirim
Reyap hastanesinde Cihan Eşitken’e doğum yaptırdım ki doktor beyle tanışana kadar 3doktor değiştirdim çok memnun kaldım ilgili,güler yüzlü kesinlikle tavsiye ederim doğum fiyatlarıda hastaneye göre gayet uygun herkes çok güler yüzlü