• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü ve civarı iyi bir kadın dogum tavsiye lütfen

ESELA1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
1.867
1.532
133
Fiyatı çok pahalı olmayan özel bir hastane ve doktor tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Fiyatı çok pahalı olmayan özel bir hastane ve doktor tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Kavaklı mahallesinde medicell tip merkezi var daha 1 aylık bi merkez fiyatİda çok pahali değilmiş
bi arkadaş gidiyodu oraya memnun kalmış
Ultrosonlari felan 4 boyutluymus
ama ben gitmedim bi arkadaştan duydum

reyap hastanesi prof. dr. petek balkanlı, prof olduğu için fiyatı biraz yüksek olabilir,
meryem gencer ve mehmet alicik de iyi doktorlarmış.
hastane yeni, temiz, uygun fiyatlı, bir görüşün.

Kavaklı mahallesinde medicell tip merkezi var daha 1 aylık bi merkez fiyatİda çok pahali değilmiş
bi arkadaş gidiyodu oraya memnun kalmış
Ultrosonlari felan 4 boyutluymus
ama ben gitmedim bi arkadaştan duydum
Sizin yazınızdan sonra aradım hemen fiyatı gerçekten uygun ama kavaklı şubesinde doğum yaptırılmıyormuş sadece muayene, dogum zamanı diğer şubesinde oluyormuş mimaroba biraz karışık geldi süreç, arkadaşınız dogum yaptımı acaba hangi doktor isim, memnunsa isim verirse sevinirim

Sizin yazınızdan sonra aradım hemen fiyatı gerçekten uygun ama kavaklı şubesinde doğum yaptırılmıyormuş sadece muayene, dogum zamanı diğer şubesinde oluyormuş mimaroba biraz karışık geldi süreç, arkadaşınız dogum yaptımı acaba hangi doktor isim, memnunsa isim verirse sevinirim
Yılbaşından sonra doğumhanesine açılıcak ama daha yeni biyer olduğu için suan yokmuş arkadaşım öyle demişti tamam sorarım doktor ismini yazarım size

Reyap hastanesinde Cihan Eşitken’e doğum yaptırdım ki doktor beyle tanışana kadar 3doktor değiştirdim çok memnun kaldım ilgili,güler yüzlü kesinlikle tavsiye ederim doğum fiyatlarıda hastaneye göre gayet uygun herkes çok güler yüzlü

Back