ben geçen sene beylikdüzü nur epilasyona iğneli epilasyon için gittim yüzümde 3 saat çalışıldı bu zamana kadar herşey güzel ama seans bitince aynaya baktım ki şok oldum yüzüm bildiğiniz balon gibi şişmiş daha sonra bana bunun normal olduğunu söyledi benim yüzümün neredeyse 2 hafta şişliği inmedi daha sonra da kabuk tutmaya başladı ama normal kabuklar değil bildiğiniz koca koca kabuklar herneyse ben bu kabuklara çok güzel bir şekilde baktım aslaa ellemedim pudra sürdüm onun önerdiği kremi sürdüm bakımı hiç eksik etmedim daha sonra bu kabuklar kendiliğinden döküldü ve yüzümde bildiğiniz delik delik çukur çukur izler kalmış! başımdan kaynar sular döküldü resmen verdiğim paraya mı yanayım yüzümün mahvolduğuna mı yanayım kendisini aradım ve bana yine normal olduğunu söyleyip geçiştirdi beni yani kısacası aslaa gitmenizi önermem ben hala onun bıraktığı izlerle uğraşıyorum onu allaha havale ediyorum
Merhaba ben nur epilasyondan iğneli epilasyon uzmanıyım adım Filiz ve #noblegirl98 ve adı Nazlı olan güzel Ruh. Tarama motorunda kendi sayfalarıma bakar iken bu başlıkla karşılaşınca banada söz hakkı düştü ve sessizliğin her zaman işe yaramadığını fark ettim. Bu eleştirileri yaparken daha dürüst olmalıydın,cımbızla kendini mağdur gösteren konuları çekmişsin... Ve senin bu olumsuz yorumlarına rağmen,kendi aklını kullanıp araştıran ve senin kişisel sorunların olduğunu algılayıp bana işleme gelen insanlardan bu yorumlarını keşfettiğimde seninle bir konuşmamız olmuştu.Seni bu hâle getiren ben değilim bu hâlden kurtaracak kişiyim ve psikolojini etkileyen bir durum ancak bu bir süreç işi ki daha tedavine başlamadık bile , asıl seni bu hâle getiren kişilerle ilgili bir eylemde bulundun mu dediğimde " hayır " dedin ve ne yapacağını bilmediğini fevri olduğunu belirtip özür diledin ancak amellerin benim kadar iyi olmadığı aşikâr ki boyle bir başlık atarak 2019 yılındaki bu diyalogtan hâlen kendine kurban arıyorsun. Hatırladığım kadarı ile sırt göğüs kısacası vücudunda yaptırdığın lazer sonrası vahimdi ancak bütçen yüzünü yaptırmaya dahi yetmiyordu.Sana sordum öğrencimisin "hayır" çalışıyormusun "hayır" ve sana dedimki parttime olsa da bir işe gir çabanı göreyim ve sana her geldiğinde aldığın saatten fazlasını, uygun olduğum anlar ücret almadan çalışarak destek veririm ve bu teklifim yalnızca yüzün için geçerli demiştim. Tabi buda işine gelmedi,tehditkâr mesajların,aramaların ve bu blogdaki yorumlarınla yıldırıp senden hiçbir ücret almadan en azından yüzünü yaptırabileceğini düşündün. Nasıl karanlık bir niyettir bu. Bu işe dün başlamadım tam 18 yıldır hizmet veriyorum. Ki instagramdaki yazışmalarımız dahi hâlen duruyor. Pco hastalığın olduğunu ve iki yıl lazer gördüğün ve var olan kıl sorununun artışındaki mağduriyetini paylaşmıştın. Bana gelmek istediğinde yeni lazerli olduğun için beklemeni söyleyip seni almak istememiştim ve çok ısrar ettin hatırladın mı. Ve süreçleri sana tüm detayı ile anlattım ve o dönem 18 yaşında idin ve annenle geldiğinde maddi sıkıntılarınızdan bahsettiniz uzun uzun. Bana işlem sonrası instadan resimler attın. hiç çalışma olmayan yerin lekesi dedin,baktınki bu plan işe yaramadı çukur dedin ki böyle bir ayrıntı görünmüyordu. İşleme başlamadan önce çektiğim resimleride ben sana atmıştım ki iyiki çekmişim. Beni olur olmaz zamanlarda arayıp tehdit edene kadar ikimizin müsait olduğu zamanda gel birde yakından bakıp değerlendirelim dedim ve Esenyurtta oturuyordun ve yakın olmana rağmen gelmeyip, buradaki karalama provokasyonuna geçtin çünkü ücretsiz işlem yaptıramayacağı anladın.
Benden olur olmadık isteklerde bulunup ret aldıklarında, işlerine gelmediğinde burada kötülemeye çalışanlar. Sizin kendinizle bu denli öfkeniz niye. Fake hesaptan reklam yapıyor diyenler hani nerde. Bilinen ne ki ne konuşuluyor.18 yıllık tecrübede bana onca insanlar geldi, maalesef bu coğraftanın insanı,güzel olan şeylerden çok az bahseder... Siz karalayınca oluyorda az bir kitle işin hakkından söz etmiş çok mu. Dediğinizi burada yapan çok ki göze sokarcasına, onları yanlışlıkla ben sandınız heralde:)
Sevgili Kadınlar Klubü
Bu söz hakkımı kullandığım için belki engeleyeceksiniz ki bu isim altında ben bir başlık atıp iğneli epilasyon hakkında bilgi sunsam izin verilmezdi reklam diye. Her teknoloji aleti ve eli olan aslı astarı olmayan, terapistlik saplantılı olan herkes, kendi ego tatminleri doğrultusunda herşeyi atıp tutabilmeli mi.
Kıldan tüyden mevzu gibi görünsede, kıl problemi bedensel olmasada görsel sorun olarak öylesine sorunlar yaşanabiliyor ki.. Bu sorun yüzünden intiharın eşiğine gelmiş kaç kişiye umut ışığı olduğumuzu bilen var mı. El becerisi ve teknik branşlarda, zanaatkâr bulabilmek o kadar zorki. İstanbul gibi metropol şehirde, bu işin üstadları sayılı denecek kadar azdır ben dahil ve bu konuda mütevazilik beklenmesin. Kimi göz,sırt,ellerde fıtık gibi rahatsızlıklardan mesleği bırakanlarda cabas.ı İğnelide bir vücut çalışmak ne demek bunu bilen var mı. Yaptırmak bu işlemin nasıl yapıldığı fikrini yansıtmaz. Eldiven neden kullanılmıyormuş,sizce biz de kendimizi düşünmek istemezmiyiz. Bir sırt çalışmasında kullan eldiven bakalım oluyor mu. Kimlikler gizlenerek uzaktan yazıp çizmek ne kadar basit. Günde 9 saat ile bazen 14 saatlik çalışmalarda o eller o eldivende ne olur bilgin var mı. Bir kişi ile büyük bölgelerde 6 hatta 9 saat çalışılıyor ve uzman put gibi durarak ölesiye çalışsın öylemi. Para ile kimse satın alınamaz.Kolaysa bilmişlikte üst safhada olanlar, atıfta bulunmak yerine,o halde oturun kendiniz yapın. İğne ile kuyu kazmak gibi.İlmik ilmik oya gibi işlemek......... Bu işlem süreçlere bağlı iken takdir bilmeyen birde travmalı insanlarla uğraşmak kolay değil.Sonra eski zanatkârlar kalmadı denilir.Neden acaba?
Not: İğneli epilasyon da iz kalmaması sadece işlemi yapana ait değildir.. Uzman iyi yapacak ancak yatıranında iyi bakması şarttır. Özellikle lazer işlemi görenler, sanmayınki ne kılınız nede cildiniz eski sağlıksal özelliğini taşımaz.
Huzurlu Günler