beylikdüzü nur iğneli epilasyon faciam

İğneliye başlamadan önce en çok korktuğum konuydu. Burada birçok kez konu açtım. Sonunda buradan bir arkadaşın önerisiyle bir yerde başladım ve ilk seansta bile çok iyi sonuç aldım. Leke, iz falan olmadı sadece işlem sonrası hafif bi şişlik oluyordu bir hafta sonra geçiyordu ama belki iyileşme süreci kişiden kişiye değişiyordur.
Neresiydi acaba gittiğiniz yer

Şişli'de arist estetik. Anadolu yakasında da bir yer buldum baya iyi yorumları vardı ama başladığım yerden memnun kalınca o riske girmek istemedim.
bana o taraflar uzak ya ben büyükçekmece de oturuyorum, avcılarda buldum bakalım inşallah işe yarar kötü deneyim yaşamam

merhaba avcılarda neresi bulduğunuz yer? ben de beylikdüzünde oturuyorumda
empire istanbul residance var orada sibel hanım 3 seans gittim aşırı memnunum ne bir iz ne bir leke hiç bişey kalmadı işlem sonrası, hatta bende 3 seans oldu ama tabi komple bir tur gibi değil çıkanları aldı yine de gözle görülür azalma oldu bende iyi ki başka yere gitmemişim. işlem öncesi anestezi kremi uyguluyorum yine acı var ama ben dayanıyosam herkes dayanır

ben geçen sene beylikdüzü nur epilasyona iğneli epilasyon için gittim yüzümde 3 saat çalışıldı bu zamana kadar herşey güzel ama seans bitince aynaya baktım ki şok oldum yüzüm bildiğiniz balon gibi şişmiş daha sonra bana bunun normal olduğunu söyledi benim yüzümün neredeyse 2 hafta şişliği inmedi daha sonra da kabuk tutmaya başladı ama normal kabuklar değil bildiğiniz koca koca kabuklar herneyse ben bu kabuklara çok güzel bir şekilde baktım aslaa ellemedim pudra sürdüm onun önerdiği kremi sürdüm bakımı hiç eksik etmedim daha sonra bu kabuklar kendiliğinden döküldü ve yüzümde bildiğiniz delik delik çukur çukur izler kalmış! başımdan kaynar sular döküldü resmen verdiğim paraya mı yanayım yüzümün mahvolduğuna mı yanayım kendisini aradım ve bana yine normal olduğunu söyleyip geçiştirdi beni yani kısacası aslaa gitmenizi önermem ben hala onun bıraktığı izlerle uğraşıyorum onu allaha havale ediyorum

ben geçen sene beylikdüzü nur epilasyona iğneli epilasyon için gittim yüzümde 3 saat çalışıldı bu zamana kadar herşey güzel ama seans bitince aynaya baktım ki şok oldum yüzüm bildiğiniz balon gibi şişmiş daha sonra bana bunun normal olduğunu söyledi benim yüzümün neredeyse 2 hafta şişliği inmedi daha sonra da kabuk tutmaya başladı ama normal kabuklar değil bildiğiniz koca koca kabuklar herneyse ben bu kabuklara çok güzel bir şekilde baktım aslaa ellemedim pudra sürdüm onun önerdiği kremi sürdüm bakımı hiç eksik etmedim daha sonra bu kabuklar kendiliğinden döküldü ve yüzümde bildiğiniz delik delik çukur çukur izler kalmış! başımdan kaynar sular döküldü resmen verdiğim paraya mı yanayım yüzümün mahvolduğuna mı yanayım kendisini aradım ve bana yine normal olduğunu söyleyip geçiştirdi beni yani kısacası aslaa gitmenizi önermem ben hala onun bıraktığı izlerle uğraşıyorum onu allaha havale ediyorum
Merhaba ben nur epilasyondan iğneli epilasyon uzmanıyım adım Filiz ve #noblegirl98 ve adı Nazlı olan güzel Ruh. Tarama motorunda kendi sayfalarıma bakar iken bu başlıkla karşılaşınca banada söz hakkı düştü ve sessizliğin her zaman işe yaramadığını fark ettim. Bu eleştirileri yaparken daha dürüst olmalıydın,cımbızla kendini mağdur gösteren konuları çekmişsin... Ve senin bu olumsuz yorumlarına rağmen,kendi aklını kullanıp araştıran ve senin kişisel sorunların olduğunu algılayıp bana işleme gelen insanlardan bu yorumlarını keşfettiğimde seninle bir konuşmamız olmuştu.Seni bu hâle getiren ben değilim bu hâlden kurtaracak kişiyim ve psikolojini etkileyen bir durum ancak bu bir süreç işi ki daha tedavine başlamadık bile , asıl seni bu hâle getiren kişilerle ilgili bir eylemde bulundun mu dediğimde " hayır " dedin ve ne yapacağını bilmediğini fevri olduğunu belirtip özür diledin ancak amellerin benim kadar iyi olmadığı aşikâr ki boyle bir başlık atarak 2019 yılındaki bu diyalogtan hâlen kendine kurban arıyorsun. Hatırladığım kadarı ile sırt göğüs kısacası vücudunda yaptırdığın lazer sonrası vahimdi ancak bütçen yüzünü yaptırmaya dahi yetmiyordu.Sana sordum öğrencimisin "hayır" çalışıyormusun "hayır" ve sana dedimki parttime olsa da bir işe gir çabanı göreyim ve sana her geldiğinde aldığın saatten fazlasını, uygun olduğum anlar ücret almadan çalışarak destek veririm ve bu teklifim yalnızca yüzün için geçerli demiştim. Tabi buda işine gelmedi,tehditkâr mesajların,aramaların ve bu blogdaki yorumlarınla yıldırıp senden hiçbir ücret almadan en azından yüzünü yaptırabileceğini düşündün. Nasıl karanlık bir niyettir bu. Bu işe dün başlamadım tam 18 yıldır hizmet veriyorum. Ki instagramdaki yazışmalarımız dahi hâlen duruyor. Pco hastalığın olduğunu ve iki yıl lazer gördüğün ve var olan kıl sorununun artışındaki mağduriyetini paylaşmıştın. Bana gelmek istediğinde yeni lazerli olduğun için beklemeni söyleyip seni almak istememiştim ve çok ısrar ettin hatırladın mı. Ve süreçleri sana tüm detayı ile anlattım ve o dönem 18 yaşında idin ve annenle geldiğinde maddi sıkıntılarınızdan bahsettiniz uzun uzun. Bana işlem sonrası instadan resimler attın. hiç çalışma olmayan yerin lekesi dedin,baktınki bu plan işe yaramadı çukur dedin ki böyle bir ayrıntı görünmüyordu. İşleme başlamadan önce çektiğim resimleride ben sana atmıştım ki iyiki çekmişim. Beni olur olmaz zamanlarda arayıp tehdit edene kadar ikimizin müsait olduğu zamanda gel birde yakından bakıp değerlendirelim dedim ve Esenyurtta oturuyordun ve yakın olmana rağmen gelmeyip, buradaki karalama provokasyonuna geçtin çünkü ücretsiz işlem yaptıramayacağı anladın.
Benden olur olmadık isteklerde bulunup ret aldıklarında, işlerine gelmediğinde burada kötülemeye çalışanlar. Sizin kendinizle bu denli öfkeniz niye. Fake hesaptan reklam yapıyor diyenler hani nerde. Bilinen ne ki ne konuşuluyor.18 yıllık tecrübede bana onca insanlar geldi, maalesef bu coğraftanın insanı,güzel olan şeylerden çok az bahseder... Siz karalayınca oluyorda az bir kitle işin hakkından söz etmiş çok mu. Dediğinizi burada yapan çok ki göze sokarcasına, onları yanlışlıkla ben sandınız heralde:)
Sevgili Kadınlar Klubü
Bu söz hakkımı kullandığım için belki engeleyeceksiniz ki bu isim altında ben bir başlık atıp iğneli epilasyon hakkında bilgi sunsam izin verilmezdi reklam diye. Her teknoloji aleti ve eli olan aslı astarı olmayan, terapistlik saplantılı olan herkes, kendi ego tatminleri doğrultusunda herşeyi atıp tutabilmeli mi.
Kıldan tüyden mevzu gibi görünsede, kıl problemi bedensel olmasada görsel sorun olarak öylesine sorunlar yaşanabiliyor ki.. Bu sorun yüzünden intiharın eşiğine gelmiş kaç kişiye umut ışığı olduğumuzu bilen var mı. El becerisi ve teknik branşlarda, zanaatkâr bulabilmek o kadar zorki. İstanbul gibi metropol şehirde, bu işin üstadları sayılı denecek kadar azdır ben dahil ve bu konuda mütevazilik beklenmesin. Kimi göz,sırt,ellerde fıtık gibi rahatsızlıklardan mesleği bırakanlarda cabas.ı İğnelide bir vücut çalışmak ne demek bunu bilen var mı. Yaptırmak bu işlemin nasıl yapıldığı fikrini yansıtmaz. Eldiven neden kullanılmıyormuş,sizce biz de kendimizi düşünmek istemezmiyiz. Bir sırt çalışmasında kullan eldiven bakalım oluyor mu. Kimlikler gizlenerek uzaktan yazıp çizmek ne kadar basit. Günde 9 saat ile bazen 14 saatlik çalışmalarda o eller o eldivende ne olur bilgin var mı. Bir kişi ile büyük bölgelerde 6 hatta 9 saat çalışılıyor ve uzman put gibi durarak ölesiye çalışsın öylemi. Para ile kimse satın alınamaz.Kolaysa bilmişlikte üst safhada olanlar, atıfta bulunmak yerine,o halde oturun kendiniz yapın. İğne ile kuyu kazmak gibi.İlmik ilmik oya gibi işlemek......... Bu işlem süreçlere bağlı iken takdir bilmeyen birde travmalı insanlarla uğraşmak kolay değil.Sonra eski zanatkârlar kalmadı denilir.Neden acaba?
Not: İğneli epilasyon da iz kalmaması sadece işlemi yapana ait değildir.. Uzman iyi yapacak ancak yatıranında iyi bakması şarttır. Özellikle lazer işlemi görenler, sanmayınki ne kılınız nede cildiniz eski sağlıksal özelliğini taşımaz.
Huzurlu Günler

Ben nur epilasyona öğrenciyken yüzümdeki favori bölgesi için ve göbek çizgisi için gitmiştim. Ozamanlar param yetse bır çok bölgeye daha giderdim kesinlikle ama öğrenci olduğum ıpl cihazlara gidiyordum diğer bölgelerde . Filiz hanım Yüzümdeki favori kısımlarına sadece birkere iğneli epilasyon yaptı ve asla bir daha o bölgede o yoğunlukta tüyler çıkmadı yüzde seksenı gitmişti ve rahatsız olmadım artık o bölgeden. Ozamanlar sene 2015 2016 falan olması lazım. 2 sene öncede annemin çenesinde sakal gibi tüyler çıkıyordu ayda bir beylıkduzunde biryere iğneliye gidiyordu ve hiç bir işe yaramıyordu. Aradan okadar zaman gecti acaba filiz hanım hâlâ çalışıyormu diye google ye arattım ve kendisine ulaşınca çok sevindim annemi hemen götürdüm. Sadece bir kere ona gitti ve şuan ıkı senedir birşey yok rahastız edici . Gecen hastanede kızlar iğneli konusu açınca yine filiz hanımın ismimi önerdim net gözüm kapalı bu konuda güveneceğim tek insan kendisidir. Annemle gittiğim zaman Bana lazer epilasyona gittiğim için kızıp bazı bölgelermi almak istemedi cok haklıydı çunku daha öğrenciyken bana lazer olmaz sana çözüm iğneli diyordu ama yine de bir daha devam etme bır süre zaman gecsin öyle yaparız demişti ama tabii dinlemedim paket olarak alexsandite lazer daha pratik geldi açıkcası. 2 senedir kendisini görmüyorum lazer yüzünden pişmanım ve tekrar iğneli epilasyona başlayıp acısını çekmeye razı oldum . tabii kendiside uygun görür yapmak isterse çünkü kadın haklı olarak beni zamanında lazer magduru olarak çok kez uyardı . Nöbet usulü calısıyorum 4 günlük boşlugum var acaba hala bu işi yapıyor mu yapıyorsa hafta sonu çalısiyor mu diye googleden bakmak isterken bu yoruma denk geldim çok şaşırdım. İnanilmaz derece naif ve hassas calışan bir kadın sizin yüzünüzü nasıl oluyorda 3 senedir geçmeyen iz bırakıyor bu nasıl bir şey hic anlamadım. Ben iğneliden zahmetli ve zaman alıcı diye büyük bölgede uzak duran biriyim ama tek çözümde iğneli oldugunu malesef anladım ama filiz hanımdan başkasına asla iğneli yaptırmam .İnsanları çok yanlış yönlendirmişsiniz bu dertten müzdarip çok insan var belki çaresi filiz hanım olacakken siz onlara engel olup kul hakkı işlemişsiniz. Yazık günahtır. Ben hem annemı götürdüm 2 sene önce hem kendim gittim 8 9 sene önce bahsettiğiniz sorunları hiç yaşamadık . Burda ki kötü yorumlara kendi iyliğiniz için itibar etmeyin bu devirde herkesin harcı değil iğneli epilasyon yapmak

Back
Yukarı