Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi eğlenceler şimdiden sizlere. bende bu aralar avcılarda kalıyorum umarım bigün aranıza katılmak kısmet olur![]()
canım hiç bilmiyorum buraları şu an.. öğrendiğim zaman artık![]()
yenimi tasındınnn
yok ayır, taşınmadım arkadaşımda kalıyorum burda. benim kalma durumlarım biraz karışık hiç girmiyim oralara![]()
slm kızlar biz bir kaç arkadas bulusacaz büyük ihtimall varsa avcılar esenyurt beylikdüzü civarında oturanlar sohbetler ederizzz katılacak olanlar burayaaa
bu cumartesimi olsun ona göre ayarlanırım haber verceğim arkadaşlar var hem kızlar
anladım cnm konuyu tam bılmıyorum ama allah yardımcın olsun anlatmak ıstersen burdayımmmm bısey yapamasamda dinlerimmm
Ben de gelebelirim işim olmazsa.Aslında İst'un başka semtinde oturuyoruz.Yazın b.çekmece'de yaşıyoruz.Şimdi b.çekmece'deyiz.Burda kimseyi tanımıyorum.Arkadaş edinmek için güzel bir toplantı . :)
kesin gelecekmisiniz kızlar ona göre ayarlayalımm bekarmısınız evlimi bu arada b
evlıııııııııııııııııııııı
hadiiii yaaaaaaa ne kadarlık zilli cık aradan bu bulusmaya sadece sen ve ben gelecez galiba![]()
kızım sen bana kaldın yıne kurban ol bana
çok geveze olsanda seviyommmmmmmmmmmmmmmm seniiiiiii![]()