- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
- Konu Sahibi Dunyamutlu
Merhaba arkadaslar, Beylikdüzü Medilife önerebiliceniz kadın doğum doktoru varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Dr.Senem Aras 13 senelik doktorum çok memnunum iki kızımıda onda doğum yaptım.Sorunsuz geçti.Çok tatlı naif iligili bir doktordur.Merhaba arkadaslar, Beylikdüzü Medilife önerebiliceniz kadın doğum doktoru varmı?
Öylemi bende yeni hamileyim medihaus gidiyordum değiştirmek istedim. Peki hastane çalışanları nasıl malüm onlarda önemliMerhaba Dr.Senem Aras 13 senelik doktorum çok memnunum iki kızımıda onda doğum yaptım.Sorunsuz geçti.Çok tatlı naif iligili bir doktordur.
Senem hanım covit sebebiyle şuan hastanenin içinde değil yan tarafta Medilife Güzellik merkezinin içinde kendisine ofis yapmış hastane ortamindan korunmak amacıyla.Hamile olduğunuz için sizin açınizdan da çok iyi olur.Kalabalığın içine girmiyorsunuz.Çalisanlar derken sadece Senem hanımın asistani Esra hanım var onunla muhatap oluyorsunuz zaten..Sessiz sakin bir ortamda gayet de güzel ilgileniyorlar.Eminim çok memnun olursunuz..Öylemi bende yeni hamileyim medihaus gidiyordum değiştirmek istedim. Peki hastane çalışanları nasıl malüm onlarda önemli
Cok teşekkür ederim en son kalp atıslarını duydum ve 11. Haftada ikili tarama için çağırdı tavsiyenizi dinlicem gidicemSenem hanım covit sebebiyle şuan hastanenin içinde değil yan tarafta Medilife Güzellik merkezinin içinde kendisine ofis yapmış hastane ortamindan korunmak amacıyla.Hamile olduğunuz için sizin açınizdan da çok iyi olur.Kalabalığın içine girmiyorsunuz.Çalisanlar derken sadece Senem hanımın asistani Esra hanım var onunla muhatap oluyorsunuz zaten..Sessiz sakin bir ortamda gayet de güzel ilgileniyorlar.Eminim çok memnun olursunuz..
Rica ederim..Bu arada Hayirlı olsun Rabbim bebeğinizi sağsalim kucağinıza almayı nasip etsinCok teşekkür ederim en son kalp atıslarını duydum ve 11. Haftada ikili tarama için çağırdı tavsiyenizi dinlicem gidicem
Sağolun Allah razı olsun Senem aras dimi doktor? Baktımda simdi internettenRica ederim..Bu arada Hayirlı olsun Rabbim bebeğinizi sağsalim kucağinıza almayı nasip etsin
Evet Dr.Senem ArasSağolun Allah razı olsun Senem aras dimi doktor? Baktımda simdi internetten
Tamam cok tesekkurler randevu alıcamEvet Dr.Senem Aras
Tamam cok tesekkurler randevu alıcam
Daha oraya gitmedim, bu hafta eski doktoruma gidicem ikili test için. Sonrasında senem hanıma gitmeyi düşünüyorummerhaba randevu aldıysanız ve gittiyseniz memnun kaldınız mı acaba
MerhabaMerhaba arkadaslar, Beylikdüzü Medilife önerebiliceniz kadın doğum doktoru varmı?
Herkes birini söylüyor cok kafam karıstı aradığım kriter biraz yaşının olması benim doktor 42 yasında genc geldi birazMerhaba
Ben Beylikdüzü medilife da Bediha Zeynep hanım var o doktora gidiyorum gayet memnunum sizde tercih edebilirsiniz isterseniz :)