Beylikdüzü Medilife Hastanesi

Dodine

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
2.810
3.140
133
33
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 4 haftalık hamileyim ve bu benim ilk gebeliğim. Çok heyecanlı aynı zamanda endişeliyim. Bildiğim hastane veya doktor yok. Sadece arkadaş tavsiyesiyle Medilife hastanesi Aynur hanıma gitme gibi bir düşüncem var. Fakat henüz hiç doktora gitmedim ilk gebelik muayenem olacak ve Aynur hanımın randevuları 2 hafta sonrasına. Bu yüzden aynı hastanede olan Filiz Becerikli hanıma randevu aldım. Kendisi iyi midir bilen duyan varsa yorum yazarsa çok sevinirim. Ayrıca başka hastane başka doktor tavsiye edebilecek arkadaşlarda yazarsa çok çok memnun kalırım. Bütçe olarak çok sarsmayacak doktorlar tercih etmeye çalışıyorum. Elbetteki önceliğim bebeğim ve sağlığımız. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba bir aylık oglum var filiz hanım ben doktorumdu cok memnun kaldim herkesede gonul rahatlığıyla tavsiye ederim

merhabala bende 12 haftalık hamileyim kızlar ve bende medilife'a gidiyorum ilk randevumu filiz hanıma almıştım önümüzdeki cuma günü selda hanıma randevum var sizler ne yaptınız hastane ile ilgili gözlemlerinizi yazarsanız çok sevinirim

Back
X