- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
Meraba arkadaşlar birden cok yazı var ama benım acıl olarak bilgi arastırmasına girdim. Beylikdüzünde lazer epilasyon yaptıracaklar yada yaptıranlar toplanalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde canmBen yaptırıyorum. Gittiğim yerin dehşet güzel bir makinesi var, son teknoloji. Bence bir deneyin
nerde canm
peki nerde yaptırdınız sizBuzlazer sitesinde isimleri var. Iki tane var zaten. www.buzlazer.com dab bir bak, ben yazarsam aciktan reklam gibi olur
kullandığı alt buz lazer dimi bende hastanede yaptırmak istiyorum medilife ve medicana arasında kararsız kaldm. medilife 8 seans 1750 alexcander alet ismi medicana da ise 1750 aletin ismi alexcander cynosure sizce hangisiYelsa estetik.
kullandığı alt buz lazer dimi bende hastanede yaptırmak istiyorum medilife ve medicana arasında kararsız kaldm. medilife 8 seans 1750 alexcander alet ismi medicana da ise 1750 aletin ismi alexcander cynosure sizce hangisi
anladım canm bakalım biyer bulacaz mutlaka :)Soprano platinum. Buz lazer bu ve ben ilk açıldığında başladım ucuzdu o zaman. Şimdi sanırım 1500 civarı. Ama piyasadaki en iyi aletlerden biri soprano Platinium çünkü nd yahoo, diode ve alex in dağıttığı üç dalga boyunu da içeriyor.
beylikdüzündeysen hastane tercih etmelisin benceSopranoya bende giriyorum çok yavaş döküyo ya daha gitmedi gerçi
merhaba ben de yelsa estetik merkezini araştırıyordum ki sizin mesajınız çıktı karşıma. bana cazip gelen yanı soprano platinum kullanmaları ama kafamı kurcalayan kısmı klinik değil de estetik merkezi olması. Biraz daha bilgi vermenizi rica etsem mümkün mü?Yelsa estetik.
merhaba ben de yelsa estetik merkezini araştırıyordum ki sizin mesajınız çıktı karşıma. bana cazip gelen yanı soprano platinum kullanmaları ama kafamı kurcalayan kısmı klinik değil de estetik merkezi olması. Biraz daha bilgi vermenizi rica etsem mümkün mü?
Evet Relax Güzellik Merkezi cihazları çok iyi sonuç süper internet siteleri Beylikdüzü lazer epilasyon kesenlikle tavsiye ederimMeraba arkadaşlar birden cok yazı var ama benım acıl olarak bilgi arastırmasına girdim. Beylikdüzünde lazer epilasyon yaptıracaklar yada yaptıranlar toplanalım :)
Merhaba nereye yaptırmıştınız ?Tüm seanslarım (8 seans) bitti ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çünkü o kadar para ve çektiğim acı karşılığında incelmiş kıllarım var. Bitmeyecekse, ben 2 ay gitmediğimde yine epilasyon yapacaksam incelmesi ne işe yarar ki? Oysaki ne umutlarla gitmiştim!
Memnun kaldınız mı ? Tekrar çıkma durumu oldu mu Ben de Yelsa estetiğe gidiyorumBen sahibi doktor olan yer de gittim, epilasyonu zaten doktor yapmıyor asistan yapıyor. Yelsa'da Leyla ve Ayşe yapıyor epilasyonu. İşlerinde iyiler ve fiyatları da çok uygun. Uzun yıllar süren tecrübe ardından bayağı yatırım yapılarak alınan bir cihaz , malum bu cihaz oldukça pahalı. Bence bir deneyin, fikir alın.
yelsa estetik merkezine yaptırmıştımMerhaba nereye yaptırmıştınız ?