• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Beylikdüzü Lazer Epilasyon

sunshine__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2017
4.848
2.629
133
Meraba arkadaşlar birden cok yazı var ama benım acıl olarak bilgi arastırmasına girdim. Beylikdüzünde lazer epilasyon yaptıracaklar yada yaptıranlar toplanalım :)

kullandığı alt buz lazer dimi bende hastanede yaptırmak istiyorum medilife ve medicana arasında kararsız kaldm. medilife 8 seans 1750 alexcander alet ismi medicana da ise 1750 aletin ismi alexcander cynosure sizce hangisi

Soprano platinum. Buz lazer bu ve ben ilk açıldığında başladım ucuzdu o zaman. Şimdi sanırım 1500 civarı. Ama piyasadaki en iyi aletlerden biri soprano Platinium çünkü nd yahoo, diode ve alex in dağıttığı üç dalga boyunu da içeriyor.

Yanıltmak istemem ben memnunum ama kendınzı secınız. Doktora gittiğinizde de lazeri asistanlar yapıyor. Nişantaşı'nda gittim bir yere öyle ve asistan yaptı lazeri.

Soprano platinum. Buz lazer bu ve ben ilk açıldığında başladım ucuzdu o zaman. Şimdi sanırım 1500 civarı. Ama piyasadaki en iyi aletlerden biri soprano Platinium çünkü nd yahoo, diode ve alex in dağıttığı üç dalga boyunu da içeriyor.
anladım canm bakalım biyer bulacaz mutlaka :)

merhaba ben de yelsa estetik merkezini araştırıyordum ki sizin mesajınız çıktı karşıma. bana cazip gelen yanı soprano platinum kullanmaları ama kafamı kurcalayan kısmı klinik değil de estetik merkezi olması. Biraz daha bilgi vermenizi rica etsem mümkün mü?

Ben sahibi doktor olan yer de gittim, epilasyonu zaten doktor yapmıyor asistan yapıyor. Yelsa'da Leyla ve Ayşe yapıyor epilasyonu. İşlerinde iyiler ve fiyatları da çok uygun. Uzun yıllar süren tecrübe ardından bayağı yatırım yapılarak alınan bir cihaz , malum bu cihaz oldukça pahalı. Bence bir deneyin, fikir alın.

merhaba ben de yelsa estetikten hizmet alıyorum gayet temiz bir merkez. kullandıkları cihaz orjinal buzlazer soprano ice platınum . ilk seanstan sonra neredeyse %70 i döküldü . ben çok memnunum açıkçası herkese de tavsiye ederim.

Meraba arkadaşlar birden cok yazı var ama benım acıl olarak bilgi arastırmasına girdim. Beylikdüzünde lazer epilasyon yaptıracaklar yada yaptıranlar toplanalım :)
Evet Relax Güzellik Merkezi cihazları çok iyi sonuç süper internet siteleri Beylikdüzü lazer epilasyon kesenlikle tavsiye ederim

Tüm seanslarım (8 seans) bitti ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çünkü o kadar para ve çektiğim acı karşılığında incelmiş kıllarım var. Bitmeyecekse, ben 2 ay gitmediğimde yine epilasyon yapacaksam incelmesi ne işe yarar ki? Oysaki ne umutlarla gitmiştim!

Tüm seanslarım (8 seans) bitti ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Çünkü o kadar para ve çektiğim acı karşılığında incelmiş kıllarım var. Bitmeyecekse, ben 2 ay gitmediğimde yine epilasyon yapacaksam incelmesi ne işe yarar ki? Oysaki ne umutlarla gitmiştim!
Merhaba nereye yaptırmıştınız ?

Ben sahibi doktor olan yer de gittim, epilasyonu zaten doktor yapmıyor asistan yapıyor. Yelsa'da Leyla ve Ayşe yapıyor epilasyonu. İşlerinde iyiler ve fiyatları da çok uygun. Uzun yıllar süren tecrübe ardından bayağı yatırım yapılarak alınan bir cihaz , malum bu cihaz oldukça pahalı. Bence bir deneyin, fikir alın.
Memnun kaldınız mı ? Tekrar çıkma durumu oldu mu ☺️ Ben de Yelsa estetiğe gidiyorum

Back