• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü kadın doğum doktoru yardım!!!

PiXiEE

Burası dünya, ne çok kıymetlendirdik...
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Mayıs 2020
7.941
17.721
198
Kızlar merhaba,Beylikdüzü tarafında onerebileceginiz kadın doğum uzmanı varmı gebelik düşünüyorum ancak hormonlarim malesef çok yüksek çıktı en başından doğumuma kadar gidebileceğim guvenilir bir doktor arayışı içindeyim yardımlarınızı rica ediyorum
Bu arada medilife Selda hanim demeyin çünkü malesef Eylül aynina kadar randevuları doluymuş 😔

yok mu yardımcı olacak kimse

Bende aynı arayış içindeyim canım benimde sorunlu riskli gebelik icin bu civarlarda dr arıyorum

Ben beylikdüzünde yaşıyorum ama avcılarda Türkan Mutafoğluna gidiyorum kızlar. Benim de düşüklerim oldu her aşamada çok ilgili ve bilgili bir doktor beni erkenden tüm testlere yönlendirdi ve İstediğim her vakit ulaşabildim sabaha karşı saatlerde bile hemen cevap verir. Kafanızdaki tüm sorulara daha siz sormadan cevap verir. Ben çok memnunum tavsiye ederim

Ben beylikdüzünde yaşıyorum ama avcılarda Türkan Mutafoğluna gidiyorum kızlar. Benim de düşüklerim oldu her aşamada çok ilgili ve bilgili bir doktor beni erkenden tüm testlere yönlendirdi ve İstediğim her vakit ulaşabildim sabaha karşı saatlerde bile hemen cevap verir. Kafanızdaki tüm sorulara daha siz sormadan cevap verir. Ben çok memnunum tavsiye ederim
hangi hastanede

Back