- 20 Ekim 2009
- 4.406
- 4.834
-
- Konu Sahibi Once_upon_a_time
Hangi Medicana canım? Doktoru biri mi önerdi sana netten mi araştırdım?Medicana da faruk ömer basegmez varmıs sgk lı 60 tl muayene ücretleri fakat dogum testler vs bilmiyorum. Bende bahcesehirdeyim o cevrede dr arıyorumda bulamadım henüz halkalıda cok cok cok iyi bir dr buldum nettende arastırdım cok iyi seyler yazılmıs simdi yine ona gidicemdee hastane cok kötü bi cözüm bulmam gerekicek
Merhaba bende bahçeşehirdeyim doktor ve hastane araştırıyorum siz hangi doktor ve hastahaneye karar verdinizMedicana da faruk ömer basegmez varmıs sgk lı 60 tl muayene ücretleri fakat dogum testler vs bilmiyorum. Bende bahcesehirdeyim o cevrede dr arıyorumda bulamadım henüz halkalıda cok cok cok iyi bir dr buldum nettende arastırdım cok iyi seyler yazılmıs simdi yine ona gidicemdee hastane cok kötü bi cözüm bulmam gerekicek
Merhaba bende bahçeşehirdeyim doktor ve hastane araştırıyorum siz hangi doktor ve hastahaneye karar verdiniz
bende beylikdüzü kolanda nihan tosunda dogum yaptım,çok güleryüzlü,iyi bir doktor