beylikduzu buyukcekmece de kadın doğum doktoru onerisi

Once_upon_a_time

Nirvana
Pro Üye
20 Ekim 2009
4.406
4.834
Kızlar ben beylikduzune yakin buyukcekmecede oturuyorum. Beylikduzu kolan hastanesine yakın sayılırım. Bu civarlarında onerebilceginiz doktor var mı? Aradığım şey bana bol bol açıklama yapsın bilgilendirsin. İlgili olsun kısacası. Onerebilceginiz doktor var mı bu civarlarında?

Medicana da faruk ömer basegmez varmıs sgk lı 60 tl muayene ücretleri fakat dogum testler vs bilmiyorum. Bende bahcesehirdeyim o cevrede dr arıyorumda bulamadım henüz halkalıda cok cok cok iyi bir dr buldum nettende arastırdım cok iyi seyler yazılmıs simdi yine ona gidicemdee hastane cok kötü bi cözüm bulmam gerekicek

Hangi Medicana canım? Doktoru biri mi önerdi sana netten mi araştırdım?

beylikdüzü medicana arkadasım önerdi, genc bir dr mus her soruyu yanıtlayormus ilgili bir doktormus güleryüzlüymüs bunlar onun söyledikleri daha tam olarak arastırmadım

60 lıra olduğuna emınmısınız?
ben ali metin celep e gıtmıştım,beylıkduzu medıcanada kendısı.140 tl muayenesı

Evet evet eminim persembe gunu gidicektim yani arefe gunu sgk tatil oldugu icin gecmiyormus normal muayene ucreti aliyorlarmis 125 tl dediler konustum sgklida 60 tl dedi P pazi

Beylikdüzü medilife hastanesinde burcu hanimi tavsiye eden cok arkadasim var bana ters kaldigi icin birturlu gidemedim..

Merhaba bende bahçeşehirdeyim doktor ve hastane araştırıyorum siz hangi doktor ve hastahaneye karar verdiniz

bende beylikdüzü kolanda nihan tosunda dogum yaptım,çok güleryüzlü,iyi bir doktor

O doktoru daha önce de duymuştum. Şuanda medilife a gidiyorum fakat değiştirmeyi düşünüyorum.
Hastaneden genel olarak memnun kaldınız mı? Odaları vs. doğum sonrası tek kişilik odalarda mıydınız?

Bu arada ben de ilk muaynemi medicana Ali metin çelepte olmuştum ücreti 140 tl ve kan idrar tahlili için 1500 tl fiyat verdiler doğumlar da 5000 tl den başlıyor o yüzden vazgeçtik açıkçası..

Kizlar 2 hafta once Nihan Tosun a gittim kolan hastanesinde gerçekten çok guler yüzlü ilgili. Uzun uzun bebeği gösteriyor bak hareket etti diyor bilgi veriyor. Benim hoşuma gitti açıkçası... :)) devam edeceğim nihan hanımla.

Medicana benim saglık acısından beklentımı asla karsılayamadı . Hangı branstan gıtsem mutlaka memnunıyetsızlığım oldu.. Bende beykentteyım ama doktor cok önemli yenıbosna safa hastanesıne gıdıyorum semra çapara ben cok memnunum hatta fazlasyla.. Tavsıye ederım gıdenler varsa bnde dusuncelerını merak edıyorum

Atakent Acıbadem doktorum Mesut kayman ilk randevumuz inanılmaz güzeldi ilgili Güler yüzlü samimi bütün sorularıma hatta en saçma sorularıma bile ilgiyle Cvp verdi hatta çıktıktan epey sonra aklıma birşey geldi tekrar geri döndüm danışmadan sordular tekrar çağırdı odaya yine aynı ilgi ile cvpladı :)
Iki hafta sonra ikinci randevum

Kızlar merhaba ben de o bölgede oturuyordum şimdi taşınmama rağmen hala Medilife'a devam ediyorum. İlk önce Burcu Betül Hanım'a gittim kendisi çok pozitif ve tatlı bir doktor ancak randevu almakta çok güçlük çektiğim için Filiz Hanım'a geçtim. Filiz Hanım'dan ve hastanenin genel tutumundan çok memnunum, fiyatları da oldukça uygun ve gereksiz tahlil, test istemiyorlar. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…