Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası beylikdüzü-bebeğime part time abla arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

eternet3

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
615
11
318
İstanbul
beylikdüzünde cumhuriyet mah de oturuyorum 4.5 aylık bebeğimle evimde akşamları 15.30--20 00 arası 4.5 saat ilgilenecek arasıra sitemizde arabasıyla onu gezdirecek bir abla arıyorum .haftaiçi istiyorum 5 gün.haftalık 100 tl ödenecektir

Son düzenleme:
beylikdüzünde cumhuriyet mah de oturuyorum 4.5 aylık bebeğimle evimde akşamları 15.30--20 00 arası 4.5 saat ilgilenecek arasıra sitemizde arabasıyla onu gezdirecek bir abla arıyorum .haftaiçi istiyorum 5 gün.haftalık 100 tl ödenecektir

Selamlar, bir kaç gündür foruma girmedim şu an bakabildim. bebekleri çok severim, severek ilgilenirim ama oraya geliş gidiş yaklaşık olarak ayda 70 tl tutuyor, bu yüzden artı yol istemek durumundayım, sizin için de uygunsa telefon numaranızı bana ma il yada mesajla atabilirseniz ararım, iyi günler dilerim...

telefonla daha ayrıntılı görüşemez miyiz, burdan anlaşmak çok zor oluyor, hem de daha iyi tanıma imkanı bulursunuz ?

slm ilanım günceldir ..akşam saatleri 4-.5 saat civarı 6 aylık kızımla ilgilenecek bir abla arıyorum .aylık 600 tl ödenecektir

Back