Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablasıbeylikdüzü-bebeğime part time abla arıyorum
beylikdüzünde cumhuriyet mah de oturuyorum 4.5 aylık bebeğimle evimde akşamları 15.30--20 00 arası 4.5 saat ilgilenecek arasıra sitemizde arabasıyla onu gezdirecek bir abla arıyorum .haftaiçi istiyorum 5 gün.haftalık 100 tl ödenecektir
beylikdüzünde cumhuriyet mah de oturuyorum 4.5 aylık bebeğimle evimde akşamları 15.30--20 00 arası 4.5 saat ilgilenecek arasıra sitemizde arabasıyla onu gezdirecek bir abla arıyorum .haftaiçi istiyorum 5 gün.haftalık 100 tl ödenecektir
Selamlar, bir kaç gündür foruma girmedim şu an bakabildim. bebekleri çok severim, severek ilgilenirim ama oraya geliş gidiş yaklaşık olarak ayda 70 tl tutuyor, bu yüzden artı yol istemek durumundayım, sizin için de uygunsa telefon numaranızı bana ma il yada mesajla atabilirseniz ararım, iyi günler dilerim...