Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Randevu alamıyorum ki oraya hiç
bende marttan beri gidiyorum 3 aydır 3 dişim var daha hiç biri tam bitmedi 2 tanesine kanal tedavisi yapıp dolgu yaptılar ama dolgu gümüş rengi gibi bi dolgu çok kötü duruyo acaba üzerine kapmalama yapıcaklarmı yoksa böylemi kalacak sinir oldum 3 aydır gidiyorum yinede olmadı istedğim gibi üst dişimede kanal tedavisi ve dolgu oldu ama hala boş gibi duruyo rahat gülemiyorum bunların üzerine kaplama gibi bişye yaparlamıdır yoksa doktorumu değiştirsemmi canım sıkılmaya basladı eşimle çocuğumla gidiyorum onlarda sıkılıyo ne zaman biter belli değil
ben kendimi feda ettim ve gittim.birinin doktorlarla ılgılı yorum yapması gerekıyordu.hıcbır yorum bulamadım nette ilk yorumu ben yazdm sanırım. :) derya hanıma almstım randevu kanal tedavısı yaptı iyi suan ıcın..hiç acımadı..bı kac curugum daha oldugunu yapılması gerektıgını soylemıstı.(ama fazla durmuyor burada bahcelıevlere gecıyor)o yuzden doktor degısımı verdıler.hasan cıvelek 'e gonderdıler adamı gorur gormez gerı dondum bayan dokktor ıstedım.belkı on yargılı davrandm ama degıstırttım yınede .gonul mutlu yazdı kızcagız.gıttım bu bi kac kucuk curugun var bunlar ıcın mı geldın dedı.çürügün kucugu buyugumu olur yahu dişçi değilmisin ne problem varsa gidereceksin elbetteki.ertesi gune randevu verdı gitmedim.sımdı birinden yenı randevu alıcam hakkımda hayrlısı...
Canım o gümüş rengi olan amalgam dolgu yani tekrar bir şey yapılmayacak dişine keşke başta beyaz dolgu istiyorum deseydin. Ben de bir aydır dişçiyle uğraşıyorum bir tek dişim için en sonunda kanal tedavisi oldu çürük ilerlemiş çünkü maalesef böyle uzun sürüyor dolgu yaptırmak. Geçmiş olsun.
Ne tuhafmış ya bu nasıl doktor o çürük ilerleyip dişlerini kaybedebilirsin, başka sağlık sorunlarına da yol açabilir. Bir de 6 ayda bir diş hekimine kontrole gidin derler bu kadına gitsen kovar bile :)