• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beylikdüzü ağız ve diş sağlığı merkezine giden var mı?

erdes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
99
3
118
ben bugun hayatmda ılk kez diş doktoruna gttm .bir dişime kanal tedavisi gerekıyormus bunun için gün verdi.diş taşlarım temizlendi.ama nasıl temizlendiyse hala bı kısmı duruyor.kanal tedavisini nasıl yapar acaba? dişlerini yaptırıpta memnun kalan varmı?

ben kendimi feda ettim ve gittim.birinin doktorlarla ılgılı yorum yapması gerekıyordu.hıcbır yorum bulamadım nette ilk yorumu ben yazdm sanırım. :) derya hanıma almstım randevu kanal tedavısı yaptı iyi suan ıcın..hiç acımadı..bı kac curugum daha oldugunu yapılması gerektıgını soylemıstı.(ama fazla durmuyor burada bahcelıevlere gecıyor)o yuzden doktor degısımı verdıler.hasan cıvelek 'e gonderdıler adamı gorur gormez gerı dondum bayan dokktor ıstedım.belkı on yargılı davrandm ama degıstırttım yınede .gonul mutlu yazdı kızcagız.gıttım bu bi kac kucuk curugun var bunlar ıcın mı geldın dedı.çürügün kucugu buyugumu olur yahu dişçi değilmisin ne problem varsa gidereceksin elbetteki.ertesi gune randevu verdı gitmedim.sımdı birinden yenı randevu alıcam hakkımda hayrlısı...

Ben 11 ocakta tamer irgene gittim. ilk başta çok sinir oldum tın tın tınnn dedim bu adam nasıl yapacak acaba.ama içeri girdim çürüklerime baktı hemen başladı dolguya.ve beyaz dolgu yaptı çok derin olmadıkları için. gayet memnunum valla tavsiye ederim.

bende marttan beri gidiyorum 3 aydır 3 dişim var daha hiç biri tam bitmedi 2 tanesine kanal tedavisi yapıp dolgu yaptılar ama dolgu gümüş rengi gibi bi dolgu çok kötü duruyo acaba üzerine kapmalama yapıcaklarmı yoksa böylemi kalacak sinir oldum 3 aydır gidiyorum yinede olmadı istedğim gibi üst dişimede kanal tedavisi ve dolgu oldu ama hala boş gibi duruyo rahat gülemiyorum bunların üzerine kaplama gibi bişye yaparlamıdır yoksa doktorumu değiştirsemmi canım sıkılmaya basladı eşimle çocuğumla gidiyorum onlarda sıkılıyo ne zaman biter belli değil

bende marttan beri gidiyorum 3 aydır 3 dişim var daha hiç biri tam bitmedi 2 tanesine kanal tedavisi yapıp dolgu yaptılar ama dolgu gümüş rengi gibi bi dolgu çok kötü duruyo acaba üzerine kapmalama yapıcaklarmı yoksa böylemi kalacak sinir oldum 3 aydır gidiyorum yinede olmadı istedğim gibi üst dişimede kanal tedavisi ve dolgu oldu ama hala boş gibi duruyo rahat gülemiyorum bunların üzerine kaplama gibi bişye yaparlamıdır yoksa doktorumu değiştirsemmi canım sıkılmaya basladı eşimle çocuğumla gidiyorum onlarda sıkılıyo ne zaman biter belli değil

Canım o gümüş rengi olan amalgam dolgu yani tekrar bir şey yapılmayacak dişine keşke başta beyaz dolgu istiyorum deseydin. Ben de bir aydır dişçiyle uğraşıyorum bir tek dişim için en sonunda kanal tedavisi oldu çürük ilerlemiş çünkü maalesef böyle uzun sürüyor dolgu yaptırmak. Geçmiş olsun.

ben kendimi feda ettim ve gittim.birinin doktorlarla ılgılı yorum yapması gerekıyordu.hıcbır yorum bulamadım nette ilk yorumu ben yazdm sanırım. :) derya hanıma almstım randevu kanal tedavısı yaptı iyi suan ıcın..hiç acımadı..bı kac curugum daha oldugunu yapılması gerektıgını soylemıstı.(ama fazla durmuyor burada bahcelıevlere gecıyor)o yuzden doktor degısımı verdıler.hasan cıvelek 'e gonderdıler adamı gorur gormez gerı dondum bayan dokktor ıstedım.belkı on yargılı davrandm ama degıstırttım yınede .gonul mutlu yazdı kızcagız.gıttım bu bi kac kucuk curugun var bunlar ıcın mı geldın dedı.çürügün kucugu buyugumu olur yahu dişçi değilmisin ne problem varsa gidereceksin elbetteki.ertesi gune randevu verdı gitmedim.sımdı birinden yenı randevu alıcam hakkımda hayrlısı...

Ne tuhafmış ya bu nasıl doktor o çürük ilerleyip dişlerini kaybedebilirsin, başka sağlık sorunlarına da yol açabilir. Bir de 6 ayda bir diş hekimine kontrole gidin derler bu kadına gitsen kovar bile :)

Canım o gümüş rengi olan amalgam dolgu yani tekrar bir şey yapılmayacak dişine keşke başta beyaz dolgu istiyorum deseydin. Ben de bir aydır dişçiyle uğraşıyorum bir tek dişim için en sonunda kanal tedavisi oldu çürük ilerlemiş çünkü maalesef böyle uzun sürüyor dolgu yaptırmak. Geçmiş olsun.

Ne tuhafmış ya bu nasıl doktor o çürük ilerleyip dişlerini kaybedebilirsin, başka sağlık sorunlarına da yol açabilir. Bir de 6 ayda bir diş hekimine kontrole gidin derler bu kadına gitsen kovar bile :)

evet cnm şimdi nette araştırdım amalgam dolguymuş üzerine kompozit tamiri yapılıyomuş ve kaplama olursa daha dayanıklı oluyormuş bidaha gidişimde söyliycem ya kompozit dolgu yapsın porselen dolguda varmış oda iyiymiş yada porselen söktürücem asla böyle kullanmam çünkü görünüyo çürük gibi duruyo yahu...evet ya şuan sinirimden ağlıyorum deli etti beni kadın haftaya gittiğimde son gidişim olucak bida gitmem ona değiştiricem doktorumu

Arkadaslar bilgi edindiğim şeyleri paylaşmaya özen gösteriyorum.çünkü ben birşey alacaksam bile önce internettten araştırma yaparım.ama görüyorumki bazı şeyler hiç paylaşılmıyor burada.benden önce eminim cok kişi bu dişçiye gitmştir ama kimse birşey paaylaşmamıstı.şu anki durumum hakkında bilgi vermek istiyorum.aradan kaç ay gecti bilmiyorum ama derya hnm ın yaptığı kanal tedavisi hiç iyi olmadı.ne soğuk ne ssıcak yiyip içemiyorum.bütün gün ağrı yapıyor.sinirleri tam öldürememiş sanırım zaten tartarları temizlerken de kanal tedavisi uygularken de işini beş dakikada bitirdi.tahminim bunların özel muayeneleri var parayla yapmadıklarını başlarından savıyorlar.aylardır dişimin ağrısından ölüyorum.ama bilmeden gidemiyorum doktora iyicene bozmasınlarda dişlerimi.ötekiler hala çürük duruyor zaten off off.kimlerin eline kaldık yaaaa....

Back