• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beykent golden park evleri hakkında..

JASPE

İki kız annesi :)
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2007
1.602
31
363
Bu evler hakkında bilgi sahibi olan var mı? Oradan daire almayı düşünüyoruz.

canım merhaba bılırse esım bılır bende beykent tarafında oturuyorum esım suan uyuyor yarın sorup soyleyeyim sana yardımcı olurum ınş.

Iyi olur çok teşekkürler.

canım merhaba,
esımle konustum bu cıvarda kelepir daireler varmıs baska yerde golden parka yakın yerde satıs ofısının 3+1 220 m2 daireyi 430.000den sattıgı ev suan 300.000 e gıdıyor altında her hangı bı art nıyet yok adam tıcaretle ugrasıo sıkısıklıktan satıyor(esim bizzat tanıstı) ve amcaoğluda aldı ordan ozaman 450.000 den almıstı... bızde daıre almayı dusunuoruz yatırım amaclı o yuzden bılıoruz:) cok ıyı arastırın canım hemen aldanıp almayın cok cok guzel evler var bu cıvarda bende bu tarafta oturuyorum elımden geldıgınce yardımcı olurum evlendıgımden berı bu tarftayım..

golden parkın aidatı 190tl o dedıgım sıfır daırelı yerın aıdatı 100 tl havuzlu acık kapalı havuzu var

bilgiler için çok teşekkürler. flora city i duydum. şelalenin alt tarafında kalıyor galiba di mi?
golden park ı özellikle istiyoruz çünkü kızımı mektebim okullarına kaydettirdik. Servise vermek istemediğimizden dolayı da okula en yakın site olarak golden park vardı. o yüzden özellikle sormuştum. Biz de adakent tarafında oturuyoruz. Beykent bölgesini de çok iyi biliyorum aslında. O kadar çok daire baktık ki oradan. Sonra bu okulu gördük, beğendik, kayıt yaptırdık. Golden park da hem yakın oluşu hem de yeşil vadi manzarasından dolayı tercihimiz oldu. Ama sanırım ilk önce denemek için kiraya çıkıcaz oraya. Eğer hem okulu hem de siteyi beğenirsek o zaman daire almayı düşündük, bakalım artık kısmet.
Ama flora cityde söylediğiniz rakam iyiymiş gerçekten. Oranın fiyatlarına baktım ve direkt vazgeçmiştim zaten :52:

bilgiler için çok teşekkürler. flora city i duydum. şelalenin alt tarafında kalıyor galiba di mi?
golden park ı özellikle istiyoruz çünkü kızımı mektebim okullarına kaydettirdik. Servise vermek istemediğimizden dolayı da okula en yakın site olarak golden park vardı. o yüzden özellikle sormuştum. Biz de adakent tarafında oturuyoruz. Beykent bölgesini de çok iyi biliyorum aslında. O kadar çok daire baktık ki oradan. Sonra bu okulu gördük, beğendik, kayıt yaptırdık. Golden park da hem yakın oluşu hem de yeşil vadi manzarasından dolayı tercihimiz oldu. Ama sanırım ilk önce denemek için kiraya çıkıcaz oraya. Eğer hem okulu hem de siteyi beğenirsek o zaman daire almayı düşündük, bakalım artık kısmet.
Ama flora cityde söylediğiniz rakam iyiymiş gerçekten. Oranın fiyatlarına baktım ve direkt vazgeçmiştim zaten :52:

anladım canım floracıty suan satıs ofisne gıtsen yıne 430.000 diyecekler ama dediğim gibi eşim bizzat sahıbı ile tanıstı adam alırsan cevrendende tanıdıgın varsa 300.000 e veririm demiş neyse insallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cocuk sahıbı olmayınca okullar hakkında pek bilgm yok hersey gönlunuzce olsun.

merhaba,size özelden mesaj yazabıldım sanırım ama uzun yollamadı nedense hemen oyle yazdım bana özelden telefon numarası veya sızın numarada olabılır bıldırırsenız esım sıze donus yapsın bu arada ben hılal :)

Back