• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyin ve sinir cerrahisi DR. UMUT YAKA

sevdaerdogan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
4
2
3
Merhabalar.
Ben kardeşimin beyin ameliyatı ile ilgili 3 yıl önce Dr. sorguladığımda, Sayın DR. Umut Yaka'yı bulduk. İyikide bulduk. Hasta olan kişi sizin kardeşinizse daha ince eleyip sık dokuyorsunuz.Sonuçta beyin ile ilgili karar veriyorsunuz ve bu bütün hayatını değiştirebilir. Biz tercihimizi doğru doktordan yana yaptık. Doktorluğu haricinde çokta iyi bir İNSAN. Size her koşulda her şeyde yardımcı oluyor. Anlayacağımız şekilde tane tane sabırla anlatıyor. Telefonla çok rahat ulaşabileceğimiz ve soru sormaktan çekinmeyeceğimiz bir doktorumuz var. Düzenli kontrollerimi yapıyoruz ve çok şükür bir sıkıntımız yok. Sizde eğer nazicane fikrimi sorarsanız bu konuda kendisiyle görüşmenizi tavsiye ederim. Sonuçta karar verecek olan sizsiniz. Kolay değil canınızdan can teslim ediyorsunuz. Umarım sizlerde benim ve ailem gibi mutlu sonuçlar alırsınız.

Merhaba sevda hanım benimde bel fıtığından ameliyat olmam gerekmekte çok tedirgin ve korkuyorum Dr Umut Yakadan bahsetmissiniz. Umut Yakanın adını çok duyuyorum başarılı bir hekimmiş. kendisine gidip bende muayene olmak istiyorum . İletişim bilglerini alabilirmiyim lütfen.

Merhaba sevda hanım benimde bel fıtığından ameliyat olmam gerekmekte çok tedirgin ve korkuyorum Dr Umut Yakadan bahsetmissiniz. Umut Yakanın adını çok duyuyorum başarılı bir hekimmiş. kendisine gidip bende muayene olmak istiyorum . İletişim bilglerini alabilirmiyim lütfen.

Merhaba.
Öncelikle sizede geçmiş olsun umarım en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
Mail adresini verebilirim, oradan kendisine ulaşabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dr. Umut beyin Resmi web adresinden .... iletişim bilgilerinden kendisiyle irtibata geçebilirsiniz.

merhabalar;
kendisine 0....nolu telefondan yada....adresinden ulaşabilirsiniz.

Yillarca bel agrisi cektim hareket edemedim dogumlardan sonra iyice artti agrilarim cok acilarim oldu hayattan bezdim diyebilirim bel fitigi konusunda benim tercihim op dr seref ozturk. Kendisi hem cok iyi bir insan hemde cok iyi bir hekim samimi ve durust.Allah ondan razi olsun ellerine dert vermesin.tek ameliyatla beni sagligima kavusturdu ustelik hic agrim sizim kalmadi neler duyuyordum ameliyat olup agrisi gecmeyenlerden beni kurtardi doktorum. Buyukcekmece kolan hastanesinde calisiyor su siralar. İletisim 05307983876 aorularinizi da samimiyetle cevaplar.sevgiler

Yillardir bel agrisi yasiyorum soylediginiz doktora DR UMUT BEYE ulastim fakat cok yuksek fiyatlar soyluyorlar :( DR SEREF OZTURK e ulastim ameliyatimi da oldum cok memnun kaldim.ustelik maddi durumu anlatinca elinden geleni yapti doktorum. Cerrahpasali dereceli bir doktor. Cok sukur gayet iyiyim Allah razi olsun ondan.

öncelikle geçmiş olsun. verdiğiniz bilgiler içinde teşekkürler sağolunn.

Back