D drfne Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi drfne #1 Beyin sisi konsantrasyon bozukluğu zihin bulanıklığı gibi bir şey yaşıyorum depresyon tedavisi görüyorum. Ama geçmiyor
Beyin sisi konsantrasyon bozukluğu zihin bulanıklığı gibi bir şey yaşıyorum depresyon tedavisi görüyorum. Ama geçmiyor
oglak_kadini The Devil's Advocate. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi drfne #2 şekerini ölç aç tok o da beyin sisi yapar
balbazaar wingardium leviosaa Kayıtlı Üye 7 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi drfne #3 Tiroidlerinize baktırmadıysanız baktırın. İlaçlarınızın yan etkisi değilse tiroidde yapabiliyor bunları.
Tiroidlerinize baktırmadıysanız baktırın. İlaçlarınızın yan etkisi değilse tiroidde yapabiliyor bunları.
L liyuzada Üye Kayıtlı Üye 7 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi drfne #4 drfne .!.: Beyin sisi konsantrasyon bozukluğu zihin bulanıklığı gibi bir şey yaşıyorum depresyon tedavisi görüyorum. Ama geçmiyor Genişletmek için tıkla... Psikolojik rahatsızlıklar da bu yazdıklarını yapıyor
drfne .!.: Beyin sisi konsantrasyon bozukluğu zihin bulanıklığı gibi bir şey yaşıyorum depresyon tedavisi görüyorum. Ama geçmiyor Genişletmek için tıkla... Psikolojik rahatsızlıklar da bu yazdıklarını yapıyor
Sigrid misandri yayma cemiyeti Kayıtlı Üye 7 Ekim 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi drfne #5 maalesef senelerdir beyin sisi yaşıyorum. sorularınızı kendi açımdan yanıtlayabilirim