Beyin ameliyati hk. Dr onerisi

Cok sagolun yorumunuz icin

Yakininizin ameliyati riskli miydi? Suan durumu nasil ?

Yakininizin ameliyati riskli miydi? Suan durumu nasil ?
Rica ederim. Evet riskli bir bölgedeydi, omuriliğe yakındı. Şuan iyi. Ameliyat sonrası ilk zamanlar denge kaybı vs.. olabiliyor, yürümede güçlük olabiliyor. Ama zamanla düzeliyor. Benim yakınım ameliyat oldugunda 65 yaşında idi, o yüzden iyileşme süreci uzadı. Eger yaşı gencse daha hızlı toparlayabiliyor.

Bende beyin tümörü var. Prof. Dr. Gökhan Kurt Ankara Medicana ve Gazi Hastanesinde çalışıyor. İşinde iyi bi Prof.
selam ben dede beyin tumoru teshısı kondu 5 ay once medicana da aynı doktor tarafından göz sınırıme çok yakın ve görme kaybı rıskı var dedi cyber knıfe onerdi ama başka doktorlara gıttım onlar hayır daha zararlı olur tek çare cerrahi dendi menenjıyom var yani .siz ne yaptınız nasılsınız tedavi sureciniz nedir bilgi verebılırmısınız ben çok kararsızım şu an ne yapacağımı şaşırdım medicalpark koru da ad muayene artı mr yaptırdım farklı yorumlar aldım .geçmiş olsun dıyorum sızede zor bır durum beyin olduğu için

Benimde menenjiom 2.5 cm civarı. Dr.uma çok güvendim nedense.yaşım 31. Dr.um onermedi ameliyat yaşın daha çok genç dedi. Aradan 1.5 sene geçti
Bi sıkıntı yok yani. Sadece takip ediyor Dr. Um

Benimde menenjiom 2.5 cm civarı. Dr.uma çok güvendim nedense.yaşım 31. Dr.um onermedi ameliyat yaşın daha çok genç dedi. Aradan 1.5 sene geçti
Bi sıkıntı yok yani. Sadece takip ediyor Dr. Um
iyi olmanıza çok sevındım iyi geceler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…