Hanımlar merhaba,
Bir tanidigim uzun suredr bas agrisi cekiyordu. Dr gittiginde bana soyledigi beyin damatlarinda daralma birde damar beni oldugu icin basınc yapiyormus. Ama bana anlattigi ozellikle son zamanlarda ki durum surekli artan kusma , yemek yiyememe kilo kaybi , aglarken ozellikle cenede dislerin birbine carpmasi titrer gibi , kolda ve bacakta uyusma beni korkuttu internette bakiyorum tumor belirtisi cikiyor dun cesaret edip sordum bana hayir degilmis diyemedi . Uzulmemem icin sakladigini dusunuyorum( uzerne gidip sordugumda konuyu degistiryor degil tumor yokmus demiyor ) . Nasil bir tumor turu hangi evrede , beyinde hangi bolgede bilmiyorum. Tek bilgidim durmunun kotuye gittigi . Hastane olarak Marmara Egitim Arastirmaya gidiyor.
Istanbulda ya da Ankarada ameliyat icin onereceginiz bu iste en iyi olan bu dediginiz dr var mi Allah rizasi icin yardim edin. Elim kolum bagli .
Yakini ya da kendisi ameliyat olan biriler varsa sureci anlatabilirler mi. Cok zor durmdayim kahroluyorum elimden bisey gelmiyor diye daha once boyle bir konu acildi mi forumda var mi bilmiyorum bakmaya gucum yok. Anlayis gosteceginizi umuyorum . Yorum yazan oneride bulunan herkese simdiden binlerce kez tesekkur ediyorum .
Karisin ya da yanlis yazdiysam affedin.