• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyin ameliyati hk. Dr onerisi

Ameliyat fiyatı, tümorun detayı ve kullanılacak tekniklere göre değişiklik gösteriyor. Saglık sigortasının kapsamına göre ödeyeceginiz rakam da değişir, ama hastanenin SGK ile anlaşması yok, özel saglık sigortası kullanabilirsiniz. Benim yakınım 2012 yılında ameliyat olmustu ve iki ay hastanede kalmıştı. Toplam tutar 60 bin TL gibi bir rakama gelmişti diye hatırlıyorum. Eger hastanede kaldıgı süre daha az olursa rakam da ona göre düsebilir.Muayene olduktan sonra yaklaşık ne tutacagı ile ilgili bilgi veriyorlar.
Cok sagolun yorumunuz icin

Ameliyat fiyatı, tümorun detayı ve kullanılacak tekniklere göre değişiklik gösteriyor. Saglık sigortasının kapsamına göre ödeyeceginiz rakam da değişir, ama hastanenin SGK ile anlaşması yok, özel saglık sigortası kullanabilirsiniz. Benim yakınım 2012 yılında ameliyat olmustu ve iki ay hastanede kalmıştı. Toplam tutar 60 bin TL gibi bir rakama gelmişti diye hatırlıyorum. Eger hastanede kaldıgı süre daha az olursa rakam da ona göre düsebilir.Muayene olduktan sonra yaklaşık ne tutacagı ile ilgili bilgi veriyorlar.
Yakininizin ameliyati riskli miydi? Suan durumu nasil ?

Yakininizin ameliyati riskli miydi? Suan durumu nasil ?
Rica ederim. Evet riskli bir bölgedeydi, omuriliğe yakındı. Şuan iyi. Ameliyat sonrası ilk zamanlar denge kaybı vs.. olabiliyor, yürümede güçlük olabiliyor. Ama zamanla düzeliyor. Benim yakınım ameliyat oldugunda 65 yaşında idi, o yüzden iyileşme süreci uzadı. Eger yaşı gencse daha hızlı toparlayabiliyor.

Bende beyin tümörü var. Prof. Dr. Gökhan Kurt Ankara Medicana ve Gazi Hastanesinde çalışıyor. İşinde iyi bi Prof.
selam ben dede beyin tumoru teshısı kondu 5 ay once medicana da aynı doktor tarafından göz sınırıme çok yakın ve görme kaybı rıskı var dedi cyber knıfe onerdi ama başka doktorlara gıttım onlar hayır daha zararlı olur tek çare cerrahi dendi menenjıyom var yani .siz ne yaptınız nasılsınız tedavi sureciniz nedir bilgi verebılırmısınız ben çok kararsızım şu an ne yapacağımı şaşırdım medicalpark koru da ad muayene artı mr yaptırdım farklı yorumlar aldım .geçmiş olsun dıyorum sızede zor bır durum beyin olduğu için

selam ben dede beyin tumoru teshısı kondu 5 ay once medicana da aynı doktor tarafından göz sınırıme çok yakın ve görme kaybı rıskı var dedi cyber knıfe onerdi ama başka doktorlara gıttım onlar hayır daha zararlı olur tek çare cerrahi dendi menenjıyom var yani .siz ne yaptınız nasılsınız tedavi sureciniz nedir bilgi verebılırmısınız ben çok kararsızım şu an ne yapacağımı şaşırdım medicalpark koru da ad muayene artı mr yaptırdım farklı yorumlar aldım .geçmiş olsun dıyorum sızede zor bır durum beyin olduğu için
Benimde menenjiom 2.5 cm civarı. Dr.uma çok güvendim nedense.yaşım 31. Dr.um onermedi ameliyat yaşın daha çok genç dedi. Aradan 1.5 sene geçti
Bi sıkıntı yok yani. Sadece takip ediyor Dr. Um

Benimde menenjiom 2.5 cm civarı. Dr.uma çok güvendim nedense.yaşım 31. Dr.um onermedi ameliyat yaşın daha çok genç dedi. Aradan 1.5 sene geçti
Bi sıkıntı yok yani. Sadece takip ediyor Dr. Um
iyi olmanıza çok sevındım iyi geceler dilerim

Hanımlar merhaba,
Bir tanidigim uzun suredr bas agrisi cekiyordu. Dr gittiginde bana soyledigi beyin damatlarinda daralma birde damar beni oldugu icin basınc yapiyormus. Ama bana anlattigi ozellikle son zamanlarda ki durum surekli artan kusma , yemek yiyememe kilo kaybi , aglarken ozellikle cenede dislerin birbine carpmasi titrer gibi , kolda ve bacakta uyusma beni korkuttu internette bakiyorum tumor belirtisi cikiyor dun cesaret edip sordum bana hayir degilmis diyemedi . Uzulmemem icin sakladigini dusunuyorum( uzerne gidip sordugumda konuyu degistiryor degil tumor yokmus demiyor ) . Nasil bir tumor turu hangi evrede , beyinde hangi bolgede bilmiyorum. Tek bilgidim durmunun kotuye gittigi . Hastane olarak Marmara Egitim Arastirmaya gidiyor.
Istanbulda ya da Ankarada ameliyat icin onereceginiz bu iste en iyi olan bu dediginiz dr var mi Allah rizasi icin yardim edin. Elim kolum bagli .

Yakini ya da kendisi ameliyat olan biriler varsa sureci anlatabilirler mi. Cok zor durmdayim kahroluyorum elimden bisey gelmiyor diye daha once boyle bir konu acildi mi forumda var mi bilmiyorum bakmaya gucum yok. Anlayis gosteceginizi umuyorum . Yorum yazan oneride bulunan herkese simdiden binlerce kez tesekkur ediyorum .
Karisin ya da yanlis yazdiysam affedin.

Back