Beyin ameliyati hk. Dr onerisi

Defnee90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
373
230
53
Hanımlar merhaba,
Bir tanidigim uzun suredr bas agrisi cekiyordu. Dr gittiginde bana soyledigi beyin damatlarinda daralma birde damar beni oldugu icin basınc yapiyormus. Ama bana anlattigi ozellikle son zamanlarda ki durum surekli artan kusma , yemek yiyememe kilo kaybi , aglarken ozellikle cenede dislerin birbine carpmasi titrer gibi , kolda ve bacakta uyusma beni korkuttu internette bakiyorum tumor belirtisi cikiyor dun cesaret edip sordum bana hayir degilmis diyemedi . Uzulmemem icin sakladigini dusunuyorum( uzerne gidip sordugumda konuyu degistiryor degil tumor yokmus demiyor ) . Nasil bir tumor turu hangi evrede , beyinde hangi bolgede bilmiyorum. Tek bilgidim durmunun kotuye gittigi . Hastane olarak Marmara Egitim Arastirmaya gidiyor.
Istanbulda ya da Ankarada ameliyat icin onereceginiz bu iste en iyi olan bu dediginiz dr var mi Allah rizasi icin yardim edin. Elim kolum bagli .

Yakini ya da kendisi ameliyat olan biriler varsa sureci anlatabilirler mi. Cok zor durmdayim kahroluyorum elimden bisey gelmiyor diye daha once boyle bir konu acildi mi forumda var mi bilmiyorum bakmaya gucum yok. Anlayis gosteceginizi umuyorum . Yorum yazan oneride bulunan herkese simdiden binlerce kez tesekkur ediyorum .
Karisin ya da yanlis yazdiysam affedin.

Bi tanıdığın kuzeni acılarım maslak olmuştu
Beyninde ceviz kadar tümör vardı
Memnun kalmıştı

En iyisi Cerrahpaşa hastanesi ve bide Bülent düz diye bir doktor kendisi haftada bir Haseki hastanesi geliyor benim erkek kardeşiminde beyninin sol tarafı çökük olduğu için bayılıyor ameliyat dediler ama kaç profesöre gittiysek de ameliyat ağır diye yapmadılar şimdi Bülent düze gidicez onun girdiği ameliyatlar riskliymiş bakalım

Cok gecmis olsun insallah kardesiniz iyilesir . Cok zor bi durum

Canım ćok ćok geçmiş olsun.
Bir tanıdığımız İstanbulda Ümraniye devlet hastanesinde ceviz büyüklüğünde tümör aldırdı.Şükür şimdi tedavisi iyiye gidiyor.

Bir yakınımızda Ankara Hacettepe üniversitesinde daha büyük bir tümör aldırdı .Onun 8 sene oldu durumu çok çok iyi.Onunda belirtileri kusma,gözlerde şişme ve donuk bakışlar ve epilepsi krizi gibi krizle ortaya çıkmistı.

Cok gecmis olsun insallah kardesiniz iyilesir . Cok zor bi durum

Çok zor bir durum zaten ama Bülent düz hocaya tanıdık bir kaç kişi gitmiş ve çok memnun kalmışlar bakalım bizde bu hafta içi gideceğiz sizin için bizim için hayırlısı olur inşallah Rabbim tez zamanda şifalarını verir

Cok tesekkur ederim canim size de gecmis olsun. Cok zor bi durum boyle ameliyt olup iyi olanlari okumak moral veriyor

Amin canim amin Allah butun hastalara sifa versin yardimcimiz olsun . Guzel haberlerinizi bekliyorum

Cerrahpaşa da prof mehmet emin özyurt oğlumu 26 günlükken beyin ameliyati o yapti . Ve yine fikir almak icin cerrahpasa dan prof pamir erdincler ... oda ilgili bir doktor

Cerrahpaşa da prof mehmet emin özyurt oğlumu 26 günlükken beyin ameliyati o yapti . Ve yine fikir almak icin cerrahpasa dan prof pamir erdincler ... oda ilgili bir doktor
Bir cerrahpaşa öğrencisi olarak kesinlikle katılıyorum. Hocalarımız alanlarında iyidir, oldukça özenlidir, önemli ve komplike durumlarda birbirlerinden ve diğer branşların hocalarından mutlaka fikir alırlar düzenli olarak, kaliteli toplantılar yaparlar. Güvenle kendinizi emanet edebilirsiniz.

Merhaba, öncelikle cok gecmiş olsun. Eger özel sigortanız varsa Yeditepe Üniversite Hastanesinde Prof.Dr. Ugur Ture’yi önerebilirim. Kendisi Gazi Yaşargil’in öğrencisi. Yıllar önce bir yakınımın kritik bir tümörü vardı ve riskli oldugu için hiç bir doktor ameliyat yapmayı kabul etmedi. Ugur bey bu ameliyatı basarılı bir sekilde yaptı ve yakınım şuan normal hayatına döndü. Görüşmenizde fayda var. Umarım bir an önce sağlığına kavusur.

Evet size katılıyorum biz mehmet hocadan cok memmun kaldik oğlum 4 evre beyin kanaması geçirdi ve hidrosefali .. santini mehmet hoca takti simdi 4 yaşında ve tek ameliyat gecirdi sukurler olsun ... biz sisli kolan da kaldik kuvezde orda erkan gürgen takip ediyordu bizi santini mehmet hoca takmasini istedi alaninda cok başarılı diyince guven duyduk zaten aralarında degerlendirme yapılmış gelip girdi ameliyatuna

Bende beyin tümörü var. Prof. Dr. Gökhan Kurt Ankara Medicana ve Gazi Hastanesinde çalışıyor. İşinde iyi bi Prof.

Ugur Bey i daha once tv de de duymustum. Ameliyat ucretleri nasil peki altindan kalabilir miyiz bilmiyorum . Cok tesekkur ederm yorumunuz icin

Ugur Bey i daha once tv de de duymustum. Ameliyat ucretleri nasil peki altindan kalabilir miyiz bilmiyorum . Cok tesekkur ederm yorumunuz icin
Ameliyat fiyatı, tümorun detayı ve kullanılacak tekniklere göre değişiklik gösteriyor. Saglık sigortasının kapsamına göre ödeyeceginiz rakam da değişir, ama hastanenin SGK ile anlaşması yok, özel saglık sigortası kullanabilirsiniz. Benim yakınım 2012 yılında ameliyat olmustu ve iki ay hastanede kalmıştı. Toplam tutar 60 bin TL gibi bir rakama gelmişti diye hatırlıyorum. Eger hastanede kaldıgı süre daha az olursa rakam da ona göre düsebilir.Muayene olduktan sonra yaklaşık ne tutacagı ile ilgili bilgi veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…