Saç Rengi ve Saç Boyama beyhan__ yine sıkılırsa:))

Beyhan__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
519
0
96
34
Ankara
Arkadaşlar merhaba hepinize. Ben çok değiştirdim saç rengimi. Şu anki fotoğrafımı koyuyorum ve istediğim saç renginin fotografını. Ama yakışır mı bilemedim. Görüşleriniz önemli benim içinopuyorumnanaktan bana yardım ediiinn:kedi:

Eklentiler

• $13637129517610090912755.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
konunun başlığı hoşuma gittikaydirigubbakcemile3 ben açık tenlilerde koyu renk saçı severim şu anki sacların çok güzel bende yüz hatlarında çok güzel,ben olsam boyatmazdım ama madem yine sıkıldın o zaman boyat boyatmayı düsündügün renkte sana yakısır ama bu hali daha güzel bencehihoyyyt

Evet çikolata kahve.
Ben daha önce hiiç böyle bir renk denemediğimden meraktayım. Erkek arkadaşım da çok seviyor bu rengi:) Birlikte karar verdik bu renge, hadi bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan

Evet çikolata kahve.
Ben daha önce hiiç böyle bir renk denemediğimden meraktayım. Erkek arkadaşım da çok seviyor bu rengi:) Birlikte karar verdik bu renge, hadi bakalım hayırlısıopuyorumnanaktan
canım renk çok güzel bende çikolata kahve yapmak için uğraştım baya siyahtan sonra,ama uçlarda kalan siyahalrı açıcı yaptıktan sonra uçlar biraz kızıl kaldı ve diğer yerlere göre biraz daha koyu kahve kaldı bende şimdi küllü kahve ya da küllü kumral boyayacağım kızıl parlamalar gidince çikolata kahve yapacağım,sana yakışır çok güzel bir renk tek seferde elde edebilirsin insallah canım

Kendi başıma becerebileceğimi sanmıyorum canım. En iyisi kuaföre gitmek. Benim kuaförüm çok ucuz. Geçen yıl önce açtırdım, sonra kızıla boyattım, sonra kesiim fön falan toplamda 40 lira verdimkaydirigubbakcemile3
Kendim alacağım boya parasına onlar boyar yineopuyorumnanaktan

Umarım tutar...

canım neredeymiş o kuaför ya bende bu rengi istiyorum nasıl yapcam bilmiyorum karamel ile çikolata kahve karıştırcam deneyeceğim uamrım beceririm

canım neredeymiş o kuaför ya bende bu rengi istiyorum nasıl yapcam bilmiyorum karamel ile çikolata kahve karıştırcam deneyeceğim uamrım beceririm

Çok güzelmiş o renk. Ankara Kızılay'da canım o kuaför:kedi:
Senin zemin rengin ne? Umarım tutar ikisini karıştırıncakaydirigubbakcemile5

Çok güzelmiş o renk. Ankara Kızılay'da canım o kuaför:kedi:
Senin zemin rengin ne? Umarım tutar ikisini karıştırıncakaydirigubbakcemile5
ya bwenim saç karışık biraz canım ya,siyah kullanıyordum 6 yıldır gecen yıl diplerden kendi saçım 10 cm karad çıkana kadar bekledim sonra siyah olan yerlere açıcı yaptım ama çok bekletmedim zaten saçım yıpranıktı düzleştiriciden dolayı ,çok bekletmeyince koyu kaldı üstüne iki kez çikolata kahve boyadım sonra büyülü kahve boyadım,en son çikolata kahve ve açık kahve karıştırdım uçlar daha koyu kahve diğer yerlere göre resmini ekleyeyim gör ama resimde flash dan dolayı çok koyu görünüyor normalde de koyu ama o kadar değil ,diğer yerlerde resimdeki kadar açık renk değil güneşte açık görünüyor istediğim renkte çikolata kahve gibi birşey kuaföre gitmeyi düşünüyorum bu sefer ama çok pahalı ya kendim gene istediğim sonuca ulaşamayıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum nasıl yapacağımı öğrenirsem kendim yapcam

Anladım canım. Dediğin gibi kuaföre gitmen en iyisi sanırım. Ama şu da var, onlar da açıcı kullanacak koyu olan yerler için, yine yıpranmış olacak yani. Evde yapabileceğin bir şeyin üstüne bir ton para ödeyeceksin

canım ben beceremeyeceğim gene olmayacak bu sefer uğraşmak istemiyorum eşit açamam koyu yerleri bugün bir kuaförle görüştüm açıcı dahil hepsini organik kullanıyorlar sertifikaları var ve biliyorum o markayı duymuştum ocakta finallerden sonra boyatacağım bu renge 120 civarı birşey ödeyeceğim ama kurtulcam bu dertten bir kere kuaförde boyatayım düzene girsin sonra rengi öğrenip kendim boyarım

120 de iyi bir fiyat bence canım. Organik olmaları senin açından daha iyi. Boyattıktan sonra çok yıpranma derdin olmaz en azındankaydirigubbakcemile5

canım bence bu rengi tam elde etmek istiyorsan loreal türk kahvesini dene bende aynı saçı bu boyayla elde ettim ve bakım ürünleri çok içindeki

sevimli bu türk kahvesi rengi bitter cikolataya benziyormu? ben boya konusunda bilgisizim.sacımı boyamak istiyorum kahveye ama koyu olsun istiyorum kendi saç rengim orta kestane sence bende türk kahvesi renginemi boymalıyım yoksa cikolata kahvemi almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…