• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beyazz köşe takımı oturma odası içinnn!

suleglcn

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
68
2
6
35
Ankara
evi ferah gösterecek renkler kullanmak istiyoruz nişanlımda bu konuda öyle hevesli ki oturma odasını herşeyiyle beyaz yapıp kırlent ve küçük aksesuarlarla renk girişi yapmayı düşünüyorum
lakınnn işin kullanış temizlik ciheti ayağıma pranga vuruyor
bende kendime kaç defa genç kalıp bu hislerle ev döşemek nasip olucak diyorummm.
kullanan arkadaşlar tecrübeleriniz çok kıymetli :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evi ferah gösterecek renkler kullanmak istiyoruz nişanlımda bu konuda öyle hevesli ki oturma odasını herşeyiyle beyaz yapıp kırlent ve küçük aksesuarlarla renk girişi yapmayı düşünüyorum
lakınnn işin kullanış temizlik ciheti ayağıma pranga vuruyor
bende kendime kaç defa genç kalıp bu hislerle ev döşemek nasip olucak diyorummm.
kullanan arkadaşlar tecrübeleriniz çok kıymetli :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence oturma odasının koltuklarını pudra pembe alıp, üzeri renkli çiçek desenli kırlentlerle hareketlendirirsen mhteşem olur. :16:

Ben de beyaz cok severim ama esim sevmedigi icin kose takimini rengarek yaptiralim madem genciz dedik:)
Mor yesil pembe kombinledik :)
Beyazdan daha fazla enerji verecegini dusunuyoruz,
Bir gun beyazdan sikilabilirsin belki ya da yaslaninca da beyaz krem yaptirabilirsin ben yine olsam yine renkli yaptiririm:)))

Beyaz deri kose koltuk alirsan temizlik konusunda endiselenmene gerek kalmaz canim :)

Beyaz deri kose koltuk alirsan temizlik konusunda endiselenmene gerek kalmaz canim :)

deri koltuğu tecrübe etmiş biri olarak söyleyeyim ( ki oldukça kaliteli deriye sahip bir koltuk takımı ) yazın oturdugun yerde vücudu kıyafet ile örtmeyen her yer (örneğin kolunu koyduğun kolçak, şortluysan bacakların) yapışır ve terlemeye başlarsın oluk oluk :50: , kışın deri koltuk soğuk olduğundan koltuğun üstüne örtü örtmek gerekir ( örtmeden oturduğunda donarsın) fakat koltuk deri oldugundan üstünden örtü sürekli akıp gider her oturdugunda ve kalktıgında düzeltmek zorunda kalırsın :27: , o yüzden ev içi kullanıma kesinlikle tavsiye etmiyorum illa ki deri birşey olsun dersen evimde berjer al derim canım , temizliği iyi olsa bile kullanımı insanı çıldırtıyor! :27:

Back
X