• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Oturma grubum

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

olurolur

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
223
43
318
Kızlar oturma grubum yukardaki olucak ama yastiklar turuncu kose takiminin yastiklarindan olucak.. Eve biraz canlilik katmak istiyorum.. Sizce fon perde ne renk olmali

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1405463258414.webp
    $1405463258414.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 152
  • $1405463278504.webp
    $1405463278504.webp
    29 KB · Görüntüleme: 140
Aslında oturma grubunun tonu biraz farkli da olabilir.. Begendigm renk biraz krem tonlarinda.. Bu fotoyu sitesinden aldim bunun tonu az bise farkli

Aslında oturma grubunun tonu biraz farkli da olabilir.. Begendigm renk biraz krem tonlarinda.. Bu fotoyu sitesinden aldim bunun tonu az bise farkli

Sadece oturma grubuna göre karar vermek zor olur,duvarlarınız,mobilyalarınız hangi renk peki.daha doğru şeyler söylemeye çalışalım bizde...

Cnm duvarlar açik renk beyaza yakn.. Mobilya olarak sadece tv unitem var o da ahşap rengi cok koyu degil

Ben aslinda yastıkların icindeki renklerden bi tane düz renk fon dusundum ama karar veremiorum

Cnm duvarlar açik renk beyaza yakn.. Mobilya olarak sadece tv unitem var o da ahşap rengi cok koyu degil

Arkadaşında dediği gibi krem renki hoş durur.gördüğüm kadarıyla yastıklarda kırmızı sarı yeşil var.diğerleri boğar sanki de yeşilin alt tonları fon olarak hoş durur krem tül yeşil fon güzel olabilir

Yastıkta açık turuncu var ben onu dusundm ama bogabilir de.. Yorumlariniz icin tesekkur edrm kzlar

ben turuncu ve bulut mavisini çook yakıştıyorum :16:

Merhaba eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. Bence tv ünitesi hiç uymamış onu ha deyince değiştiremeseniz bile en azından üzerindeki objelerden kurtulun karmaşık hale getiren onlar olmuş çok uyumsuzlar birbirleriyle onun dışındaki kısım süper saat yastıklar falan çok hoş diiyor bence.

Merhaba eviniz hayırlı olsun güle güle oturun. Bence tv ünitesi hiç uymamış onu ha deyince değiştiremeseniz bile en azından üzerindeki objelerden kurtulun karmaşık hale getiren onlar olmuş çok uyumsuzlar birbirleriyle onun dışındaki kısım süper saat yastıklar falan çok hoş diiyor bence.

Cnm bu benim evim degil.. Alacgım mobilya.. Dogtasin sitesinden aldım bu resmi.. Kombin tamamen onlarin

Cnm bu benim evim degil.. Alacgım mobilya.. Dogtasin sitesinden aldım bu resmi.. Kombin tamamen onlarin

Yaa ben yanlış konuya yazmıştım şimdi farkettim ksura bakma turuncu güzel :)

Yaa ben yanlış konuya yazmıştım şimdi farkettim ksura bakma turuncu güzel :)

Farkettim cnm zaten cunku tv unitesi falan da yok.. Ben de resme bakip duruorum deminden beri ben mi gormuorum acaba tv unitesini die

Back
X