Saç Rengi ve Saç Boyama Beyazlarım çok çabuk çıkıyor ne yapmalıyım

arceya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
149
1
96
İstanbul
Kızlar ailede ırsi bi saç beyazlama olayımız var benim saçlarımda çok koyu o yüzden hep siyaha boyuyorum zaten başka renge dönmeye kalksam bütün saçlarım gider çünki okadar kaliteli bi saç yapım yok
ama malesef bi haftada saçlarımın dibi çıkıyor vede artık çok çoğaldılar hemen belli oluyor bütün boyaları denedim acaba boyanın kalitesindenmi kaynaklanıyor dedim ama malesef çözüm bulanıyorum bide şu saç pigmentlerini eski rengine çeviren bi şampuan gördüm internette acaba kullananınız varmı işe yarıyormu yada yıkarken saçı boyayan bi ürün varmı kulaktan dolma bişeyler duymuştum ayyyyy ne yapcam bilmiyorum bana bi yardım edin çıkamıyorum bu işin içinden :sinifsinif:

benim saçlarımda önlerde beyazlar oldu aksi gibi.saçlarım da çok çabuk uzuyor aynen.beyazlar çıkıyor ama röfle yada gölge yapıyorum hatta en iyi röfle kapatıyo çıksa da uzun bisüre kullanabiliyosun.senin dediğin gibi benim de kaliteli bi saç yapım yok ama röfleli saçı çok seviyorum artk gidebildiği yere kadar napalım:umursamaz: beyazlar için yapacak birşey yok sanırım.tvde annem duymuş hergün yoğurda çörekotu karıştırıp yenirse iyi geliyomuş ama yanlış hatırlıyo da olabilirim çörekotumuydu acaba o :) bir araştırim bakalım nette neler çıkıyo bununla ilgili..

canım bana öyle röfle sarı saç falan hiç yakışmıyo bende nette araştırıyorum LANA diye bi şampuan varmış hemen koyulaştırıyomuş saçı aynı zamanda besliyomuşda tam istediğim gibi ama emin değilim eğer kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…