ayrıca annenizin saçında çok beyaz varsa bence koyu renkler yerine daha açık renkler denemenizi öneririm. aynı şekilde bende annemin saçını boyuyorum. normal saçı kestane.ki saçının yarısından daha azı beyaz. ancak koyu renge boyadıktan sonra özellikle dipleri hemen belli oluyor. beyazlar gümüş parladığı için hemen göze batıyor. o yüzden daha orta hatta benim yaptığım gibi sarı tonları deneyebilirsiniz.. zaten fark ettiysen belirli bir yaştan sonra, orta yaş üstü bayanlar hep saçlarını küllü ve açık renklere boyarlar. bununda iki sebebi var. 1- açık renkler yüzü vurgulamadığı için kırışlıklar göze batmaz. 2) açık renkler beyazları daha iyi kamufle eder. dipler çıksada göze batmazz :))
renkte problemi eğer yok ise beyazlar kapansın bana yeter diyorsa
boyadığın doyaya az bişey siyah ekle kutunun çeyreği gibi bişey ozaman kapanır
yada koyu kahve tonlarını dene
Beyazları kapatmak için : boyayı karıştırmadan önce tüpten sıkın fırçaya direk en yoğun yerlere beyazlara sürün
daha sonra boyayı karıştırıp tekrar boyayın daha etkili olacaktır...:1rolleyes:
ttlım neye boyarsan boya ilk yıkamada akacaktır beyazı en ii kapatan renkte sarıdır bilioruzki buda kapatmadan ziyade açık renk olduğu için dikkati azaltıo beyaz olan dpler belli olnuyo..dier renkler herzaman kızıl havası verecektir dipleree
bende sizin gibi düşünüyorum ama annemi ikna edemiyorum bi türlü...açık renk bana yakışmaz diyo... bide koyu renge boyayıncada gerçekten dipten çıkan beyazlar çok kötü görünüyoo...
ozaman yavaş yavaş sarıya açalım (= önce kumral sonra küllü kumralsonra sarıyla yarı yarıya karıştırrım çaktırmadan :S belkide kendide alışır bu süreçte ... yani umarım....
bencede ttlım yvaş bi geçiş yaparsa gözü alışır açık tonlara ten rengi nasıl annenin çokmu esmer yakışmaz dio...biliosun artık çağla şıkel bile o haliyle saçlarını sarı yapmış ve çokta hoş duruyo bnce yakışmaz die bişey yok sadece bakımlı olmak yeterli boyalı saç kullanmak biliosun bakım istio ttlım
evt cnm haklısın. aslında esmer sayılmaz hatta değil..kendisi beyaz tenli esasında...yüzü biraz kırmızı (= güneşte yanmış gibi ama aşırı değil yani normal... kaşım gözüm siyah diyo bide o var :S
çok tşk ederim taktikleri en kısa zamanda uygulayacağım (=
cnm şimdi ki saçı tam olarak hangi tonlarda?
yani beyaz-gri gibi mi.?
yoksa saçının bi kısmında kestane tonu varmı??
çünkü uçalrı koyu ise herhalde açık kumral tonları kapatmayabilir..
eger kestanelik varsa önce açık kestane küllü gibi bi renk boyayın derim. daha sonra kumralla sarı tonlarını karıştırıp %30luk la boyayın. o zaman biraz daha saç rengi kırılırr. ben kendi annemin saçını yaprak dökümünde ki hayri hanım kızılından , şimdi altın sarısına çevirdim. hiç kızıl parlama flln da yook:))
haber vermeyi unutma ttlım bizede merak ediorum:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?