Beyazlar içinde...

Dün çarşıda askılı giymiş birini gördüm :53: kış ne zaman gelecek?:44: hadi geldi diyelim kar yağacak mı ? :44:
Yağarsa büyük ihtimal dağlara yağacak bizim totomuz donacak buralarda yine :60:

hehehe spile bakcaz mööö gibi. soğuğu vurcak suratımıza :)):37:

NaF ve Esen77 tekrar tesekkür ederim begenmenize sevindim. :61: Hmm üzüldüm gercekten. Izmirin bu kadar sicak oldugunu bilmiyordum. Hele ki bu vesimde. :44: Söyle bizim burda ki gibi saglam temiz bir kar yagmasini dilerim izmirede. Allahim duy sesimizi :61: Ki$in tek sevmedigim sey araba sürmek. Cok tehlikeli oluyor. Yoksa burda da tabi camurlu kar oldugu zamanlarda oluyor. Ama buna ragmen cok seviyorum böylesi zamanlari :17:

ben teşekkür ederimmmm kar görmek güzellll.. ve çok huzur veriyo resmine bakarken bile..

Hehe tesekkür ederim. Bugün aslinda mutfagin camindan baktigim zaman cok güzel bir görüntü vardi. Kartpostal gibi. Bütün gün üsendim resim cekmeye. Sen böyle deyince gidip cekeyim simdi hemen onuda begenirsin insaAllah. :61:

çek canım yaaaaaa ben çok beğendim resimleri:) eklediğin için teşekkür edrm:69:

Bu iki resim daha henüz taze kar yagarken cekilmis. :61:

cimg6239q.jpg

cimg6242.jpg

Sabah günes vuruyordu tam bu evin üzerine ve etrafina. Cok güzeldi.
Az önce cektim böyle cikti. :61:

cimg6256v.jpg

cimg6258.jpg

Buda bizim sokak diyeyim. :61:

cimg6262j.jpg

Son düzenleme:
canım sanki Avusturyaya gitmiş gibi oldum aslında o kadar isterdimki oralara gitmeyi görmeyi gezmeyi neyse nasip değilmiş:) daha bol bol resim eklersen sevinirimmmm bunlar yetmezzzzzzzz:1:

bide kendi evinin dış taraftan çekersen çok iyi olur çok merak ettmmm de:52:

Belki bir gün nasip olur canim. Mesela benim yasadigim yer ufak bir kasaba diyeyim. Temiz havasi var yani. Bu yönden seviyorum burayi. :61: Bizim evimizde iste burda gördügün resimlerde ki gibi. Begenmene sevindim. Bence kar baska bir güzellik katiyor resimlere yoksa pek özel degil yani normal evler. :61:

Belki bir gün nasip olur canim. Mesela benim yasadigim yer ufak bir kasaba diyeyim. Temiz havasi var yani. Bu yönden seviyorum burayi. :61: Bizim evimizde iste burda gördügün resimlerde ki gibi. Begenmene sevindim. Bence kar baska bir güzellik katiyor resimlere yoksa pek özel degil yani normal evler. :61:

belkide ben hiç böle evler görmediğim için bana çok güzel geliyodur ama bence çoooook şirin ve güzeller:52: orda yaşamak kolaymı? çok merak edyrm ingilizce billmek şart mı

belkide ben hiç böle evler görmediğim için bana çok güzel geliyodur ama bence çoooook şirin ve güzeller:52: orda yaşamak kolaymı? çok merak edyrm ingilizce billmek şart mı

Canim her ülkenin kendine göre zorluklari ve kolayliklari vardir. Avusturyada bir yabani üstelik bir müslüman olarak yasamak yeri gelir cok zor oluyor. Ama Avusturyada bir sürü yardim alabilme sansin oluyor. Mesela cocuk parasi issizlik parasi su bu vs. Yani ben sana simdi ne kolay diyebilirim ne zor diyebilirim. Her yerde oldugu gibi zaman zaman hayatin sartlari elbette zorluyor insani. Avusturyada almanca konusuluyor. Ingilizcede cok yaygin bir dil ve okullarda artik cocuk yasta ögretilmeye baslaniliyor. Bilmek sart diyemem. Ama ingizlice bilmek cok faydali diyebilirim. Umarim yeterli bilgi verebilmisimdir :61:

Canim her ülkenin kendine göre zorluklari ve kolayliklari vardir. Avusturyada bir yabani üstelik bir müslüman olarak yasamak yeri gelir cok zor oluyor. Ama Avusturyada bir sürü yardim alabilme sansin oluyor. Mesela cocuk parasi issizlik parasi su bu vs. Yani ben sana simdi ne kolay diyebilirim ne zor diyebilirim. Her yerde oldugu gibi zaman zaman hayatin sartlari elbette zorluyor insani. Avusturyada almanca konusuluyor. Ingilizcede cok yaygin bir dil ve okullarda artik cocuk yasta ögretilmeye baslaniliyor. Bilmek sart diyemem. Ama ingizlice bilmek cok faydali diyebilirim. Umarim yeterli bilgi verebilmisimdir :61:

çok teşekkür ederim cnm yaa bunları hiç bilmiyodum sayende öğrendim:69:

Kac kere dedim hala kimse ilgilenmemis bi iki dakikalik bir is yahu resimleri silmenizi bin defa mi rica etmem gerekiyor????????

Üyeligimi silebilirsiniz !

Back