Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kartpostal gibi valla.süper..
nayino nerde yaşıyosun manzara süper![]()
Çok güzelmiş nayino ne güzel çok severim karlı sabahlara uyanmayı Annem kar yağınca uyandırırdı hep kar yağdı diye ne çok sevinirdim![]()
skopca begenmene sevindim.Bizde kar yagdigi gece annemle cok sevindik. Benim icin cok baskadir ilk kar yagisi. Her sene sabah uyanip perdeleri actigimda etrafin bem beyaz olusunu görmek acaip bir heyecan ve huzur veriyordu bana.
ilk resim süper![]()
süpeeerrr, buraya da yağsınnn![]()
gerçekten çok güzel. bende çok heyecanırım ilk karda. o mis gibi koku çok huzur veririr insana . çocukluğumun karlı günlerine götürürü beni![]()
Hiçte kıskanmadım ki![]()
Oyoyoy NaF sizin orayada yagar insaAllah tez zamanda sonra sende böylesi resimleri paylasirsin insaAllah.
![]()
Buraya en son 2008 de yağmıştı sanırım o da yerlerden kazıyoduk kartopu bile olmuyobuz oluyo öğlen eriyo
ahh ahhh
ama yinede sağol tatlım :81:
Sahimi? Nerde yasiyosun cok merak ettim? Türkiyedemisin yoksa baska bir ülkede mi?
Buraya en son 2008 de yağmıştı sanırım o da yerlerden kazıyoduk kartopu bile olmuyobuz oluyo öğlen eriyo
ahh ahhh
ama yinede sağol tatlım :81:
kara hasret kaldık biz... Evet öyle bi yağıyorki burada LAPA LAPA çamur oluyo :))) o kadar kalınki boyutu üstünde kayıyoruz bide alışkın olmayınca kimse, kösele ayakkabıyla herkes kapaklanıyo yere :))) Aralık a girdik İzmirde hala hava 22-23 derece![]()
Ben teşekkür ederim canım en azından resmini gördük :97:NaF ve Esen77 tekrar tesekkür ederim begenmenize sevindim.Hmm üzüldüm gercekten. Izmirin bu kadar sicak oldugunu bilmiyordum. Hele ki bu vesimde. :44: Söyle bizim burda ki gibi saglam temiz bir kar yagmasini dilerim izmirede. Allahim duy sesimizi
Ki$in tek sevmedigim sey araba sürmek. Cok tehlikeli oluyor. Yoksa burda da tabi camurlu kar oldugu zamanlarda oluyor. Ama buna ragmen cok seviyorum böylesi zamanlari