Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu beyazın büyüsü salonlar

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Beyazın büyüsü çabuk bozuluyo söyliyim.Kirlenince ve sürekli sürekli temizlemek durumunda kalıncaakannehir

aynen bende beyazdan bıktım sadece kullanmayacaksan salonda oda spor istiyosan klasikte zaten oda hoş değil.

Benim koltuklarımdan halılarıma kadar her şeyim beyaz.Ama yüzlerini değiştiricem o kadar bıktım yani.Halılarımı da değiştiricem :gitme:

ben beyaz hastasıyım mobilyada ama krem siyah aldım ama şimdi pişmanım valla beyaz görünce mobilyalarımdan soğuorum ama haklısın temizlik yapmak zorunda kalırsın durmadan

ben beyaz hastasıyım mobilyada ama krem siyah aldım ama şimdi pişmanım valla beyaz görünce mobilyalarımdan soğuorum ama haklısın temizlik yapmak zorunda kalırsın durmadan

Beyaz alsaydın da sıkılırdın inan bana,ben de beyaz hastasıyım ama gerçekten adamı hasta ediyo sonunda :sinifsinif:

hadi yaa sıkılıosun dimi sil temizle fln iyiki almamısım diyebilirim yani

Valla beyaz eve ben de hastayım anacım..

Ama kullanımı zor işte..

Heleki çocukluysanız çoook zor...Çocuklar büyüyünce daha mantıklı..

hadi yaa sıkılıosun dimi sil temizle fln iyiki almamısım diyebilirim yani

Ben keşke beyaz almasaydım diyorum o kadar yani :sinifsinif:
Alalı 2,5 sene oldu ,yüzleri de kaliteli normalde değiştirmeye kıyamam ama yüzlerini değiştiricem koyu bir renk yapıcam.Sehpalarım bile beyaz,nerdeyse mobilyaları da beyaz alıcaktım da allahtan müdahale edenler oldu olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

off uhteşem bunlar böle döşemek içinde geniş güzel bir evin olması lazım

beyaz deri kullanan varmı? belki beyaz derinin temizliği kolay olur diye düşünüyorum çünkü kirlendimi sil geç? değilmi ama kullanan arkadaşlarımız varsa memnun değillermi merak ediyorum çünkü öyle bişey alma fikrim var :)

bnmde kesnlikle tek tercihim beyazzzz kaydirigubbakcemile2 görünce bayılıyorum yaaa. ewim oldgu zamn en büyük hayalim bembeyaz döşemek..ama kullanışlı olmadgnı coook kişiden duydum :umursamaz:

beyaz ve gri renklerinin uyumuna asıgım ve cok salonlara cok yakısıyor

bende gri hastasıyım ama beyazla tahta rengide hoş duruyor dogal tahta yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…