Beyaz yapışkan akıntı ile karışık kahverengi akıntı gelmesi ve kasıkta iğne batma hissi.

onbirmayis

Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
5.482
3.143
103
Merhaba kızlar. İlişkimin üzerinden 8 gün geçti. Önce pembe bi kanama sonra da kahverengi beyaz ile karışık yapışkan bir akıntım geldi az önce. Sağ kasığıma iğne batma hissi ve sanki sağ böbreğime de sancı giriyor. Bel ağrım vardı sabah. Sizce yerleşme sayılır mı yoksa erkenden regl mi oluyorum. Yerleşmesi böyle olan var mı acaba. Valla oturdum ağladım artık çok yoruldum mental olarak kendimi yorgun hissediyorum. Olmasını istedikçe herşey ters tepiyor. Bir o kadar uzaklaşıyor gebelik ihtimali sanki. Beni aydınlatır mısınız…

Yumurtlama gününüz neydi ?
Yerlesme akıntısı da olabilir ama yumurtlama zamanı bunu yaşayan var.
Benim de bu tarz bi akıntı gelmisti hatta regl başlıyor kesin dedim hem de erken geliyor diye düşünmüştüm. Allah gönlünüze göre versin, inşallah istediğiniz gibi olur

Çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için Allah razı olsun inşaAllah sağlıklısı olsun hepimize Benim aslında karışık. Akıntı takibime göre söylüyorum. 9.gün yumurtlama ve ilişkim oldu. Bugün 17.günüm. Biliyorum düşük bir ihtimal ama regl için de düşük bir ihtimal. Yerleşme desem erken gibi regl desem onun için de erken… pcos var bende. O yüzden güvenmiyorum döngülerime

Yerleşme gibi geldi bana adet zamanınız bile değil cünkü

Sen bu ay hamile kalamazsan senden çok ben üzülücem. Artık seninle bende takip ediyorum her girişimde bakıyorum acaba hamileyim demiş mi diye..

Kızlar çatlama iğnesini 12 aşılamanın 11 günü dün gece çok az miktarda lekelenme oldu. Bu akşam yine kahverengi ve affedersiniz sümüksü kıvamda lekelenme oldu. Bunların dışında hiçbir belirtim yok. Yerleşme kanaması olabilir mi siz böyle bir şey yaşadınız mı?

Sen bu ay hamile kalamazsan senden çok ben üzülücem. Artık seninle bende takip ediyorum her girişimde bakıyorum acaba hamileyim demiş mi diye..
Yaaaa Güzel kalbinizden öpüyorum Maalesef olmadım tabi regl miş kahverengi olsa da… bu ay yeni bir döngü yeni umutlar demek istiyorum. Ovülasyon testine başladım. İnşaAllah bu ay sağlıklısı

Yaaaa Güzel kalbinizden öpüyorum Maalesef olmadım tabi regl miş kahverengi olsa da… bu ay yeni bir döngü yeni umutlar demek istiyorum. Ovülasyon testine başladım. İnşaAllah bu ay sağlıklısı
Benim de çok dikkatimi çektiniz bu aralar , hamilelik haberi bekliyorum ben de sizden Aralık ayında
Yumurtlamayı tam yakalayın hatta doktor kontrollü ilerlemek daha iyi olur kesinleştirsin yumurtlamayı direkt değerlendirin

Yaaaa nasıl mutlu oluyorum Allah razı olsun hepinizden Dualarınızı beklerim ben ve diğer tüm arkadaşlarım için Heyecanlandım

İnanın bu yerleşme kanamasını çok araştırdım her türlü yaşayan var. Pembe,kırmızı,kahverengi… kişiden kişiye değişiyor ama en iyisi 14.günü bekleyip test yapmak inşaAllah gönlünüzden geçenin hayırlısı ve sağlıklısı nasip olsun

Yarın 12 gün sabah kan versem çıkar mı doktor cuma kan vermemi söylemişti ama bu kanamayı görünce bekleyemem gibi gelmeye başladı

Yumurta çatlamadan mı 12 gün geçti
Varsa çıkar yani çıktığını söyleyenler olmuş ama çıkmazsa da sıkıntı yapma belki erken yapmışsındır

Evet iğneden sonra yarın 12 gün olacak. Bir yanım varsa zaten vardır diyor diğer yanımda aşırı merak ediyor ama negatif çıkarsa da aşırı üzülüp yine ağlayacağımı bildiğim için böyle umutla beklemekte istiyor yani karmakarışığım

Seni çok iyi anlıyorum
Her reglimin ilk günü ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…