Lekeler, Çiller Beyaz ve kendinden parlak bacaklar için..

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Beatnik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
6
1
Arkadaşlar, bu konu daha önce var mıydı bilmiyorum ama.. birçok kişi dizlerinin siyahlığından yakınmış.. Hangisi dizler için işe yaradı bilmiyorum ama sürekli kullandığım iki yöntem var benim, bir şişe sütün içine göz kararı (takriben 1 - 1.5 çay bardağı) tuz koyup iyice çalkalayın ve banyo yaparaken peeling gibi bacaklarınıza uygulayın.. gerçekten fotoşoplu manken resimleri gibi parlak ve muhteşem oluyor cildiniz, ayrıca yarım limon ile dizleri ovalamak da rengini baya bi açıyor, düzenli kullandığınızda sonuç kalıcı oluyor =D

aa cok güzelll yaa tsk ederım cnmkaydirigubbakcemile2

ay ben denemek ıstıyorumda ne kadar tuz koyucaz acabaaa

yok tuzla diil asitli şeylerle kesilir süt, ay hatta süt çorbası die iğrenç bişi var, tuzlu, ıyykkk...

tsk ederım kızlar ben görmemısımmmm 1.5 cay bardagı süt zannettım onukaydirigubbakcemile3

yok tuzla diil asitli şeylerle kesilir süt, ay hatta süt çorbası die iğrenç bişi var, tuzlu, ıyykkk...
hmm evet doğru :) ama onun dışında beklemekten bozulur ya bi şişe sütü ne kadar süre kullanıyoruz ki ?

ayrıca o çorba gayet güzel bir kere annem bulgurla ya da yarmayla yapıyordu hatırlamıyorum şimdi ama çok lezzetliydi valla :içelim:

ay ewet bulugrla yarmayla yapılan yayla corbası gıbı oluyo ama süt corbası cok kötuuu bı tadı war

aaaa süt çorbasına laf yok bayılırım ımmmm.... olsada içsem :)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar alemsiniz, bacak parlatma tarifini dikkatle okuyordum konu birden süt çorbasına döndü :))) koptum gülmekten :)

o çorbayı bende seviyom,annem şehriyeyle yapıyooookaydirigubbakcemile3

Sütle uğraşmak zor olur da limon cidden iyi geliyor cilde,temizliyo parlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…