revindell SatanistKesenPsikopatCat Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 8 Ekim 2009 Mesajlar 2.428 Emoji Skoru 20 Puanlar 358 12 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #1 kızlar beyaz tshirt üme meyve suyu damlamıştı tıkadım çıkmadı bende domestos düktüm biraz orasıda çamaşır suyundan sararmış ( bu sarılığı nasıl yokedebilirim??
kızlar beyaz tshirt üme meyve suyu damlamıştı tıkadım çıkmadı bende domestos düktüm biraz orasıda çamaşır suyundan sararmış ( bu sarılığı nasıl yokedebilirim??
BenAyKizim anneyim ben!!!! Kayıtlı Üye Katılım 6 Mart 2008 Mesajlar 1.447 Emoji Skoru 184 Puanlar 698 12 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi revindell #2 sanırım oraya artık bişey yapamazsın o leke çıkmaz kolay kolay.ama oraya bir süs koyabilirsin.resim yapabilirsin kumaş boyasıyla.boncuk vs işleyebilirsin.yani değerlendirebilirsin canım.
sanırım oraya artık bişey yapamazsın o leke çıkmaz kolay kolay.ama oraya bir süs koyabilirsin.resim yapabilirsin kumaş boyasıyla.boncuk vs işleyebilirsin.yani değerlendirebilirsin canım.