kuzum seni yakından tanıdığım bildiğim gördüğüm için bence bozma kendi rengini, çünkü inan bana yüz ifadene ve tenine çok uyumlu.. Bence böyle kal derim sana, ama yok bi kere yaptırıp hevesimi almak istiyorum dersen ben 2. resmi öneririm sana çünkü ilk resim hem çok iddalı hem senin yaşına ve tenine gitmez hemde o renk tam olarak spot ışıklandırmasından kaynaklanıyor yani o rengi kuaförün tutturamayabilir.. fakat 2. resim biraz daha doğal gibime geldii.. :80:
hayırr kuzum 2. renkden başka bii yaptırma saçına.. dediğim gibi yaşlarımız büyük evet ama yüz hatlarımız bebeksi olduğu için bizlere gitmez böyle renkler (1. renk) olduğumuzdan yaşlı gösteriri ve yapay bi görüntü olur BENCE
tamam bebeğimm bugün gideyim bi sorayım kuaföre bakalım nasıl diycek sana anlatırım daha sonrabu renki yazıcıdan çıkar ve al resmi kuaföre git birde onun fikrini al.. ve şöyle bi öneride bulun " ilk önce aralarına attıralım bu renkleri, baktım hoşuma gidiyor ve benim tenimede uyumlu oluyor ozaman tamamen bu renge döndürürüz" diye bi sor bakalım o ne fikir vericek kuzum..
bilmiyorum aslında kendi rengimi gerçekten çok seviyorum ya ...kestrmeyi düşünüyroum rihanna nın bi kısa saçı var çeneye kadar öyle yaptırabilirim.
vay eğer RiRi düşünüyorsan fikrimi değiştirdim bence de kestir
evet cesaretimi toparladım yarın ilk işim bu :)
ay bebişim yüzde yüz resim isterim
isterim isterim isterim
yarın söz koyacagımm ama yakışırmı yüz hatlarıma ??
bunlardan hangisi iyi??
Hizliupload.com
Hizliupload.com