Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz tenlilere hangi saç rengi?

bence kızıl yap beyaz tenlilere n çok kızıl yakışıyo yanaklarada turuncu allık çok güzel oluyo

saol canım tavsiye için ama saçım koyu kızıl zaten, çok sertleştirdi ifademi, ondan kurtulmaya çalışıyorum, bugün esra erolu gördüm tv de ben pek beğenmem onun saçını falan ama bu sefer çok yakışmış yeni saçı, acep hangi renk

Al benden de o kadar canım.. artık çok korkuyorum kuaförde birşey yaptırmaya. Çünkü adamlar ya belli kalıplara alışmış herkese aynı şeyi yapıyorlar çünkü daha ötesinde bir becerisi yok, ve ya seni kesinlikle dinlemiyor kendi bildiğini okuyor. Resmi koyuyorsun önüne çıkan sonucun alakası yok resimle.. Ancak çok çok pahalı kuaförlerden memnun ayrıldım bende eh onlarada sürekli gitmeye bütçe yetmez.

valla ben hiç gitmedim o çok pahalı kuaförlere, şimdi o kadar para verip yine mutsuz ayrılırsam ordan bana çok koyacak ondan cesaret edemiyorum açıkcası, bi de esas adama yaptırmak lazım heralde öyle yerlerde, nerde kim iyidir felan beni çok kasıyo ya, evimin orda kırık tarak var bi cesaret edip gidemedim, ne biliyim fazla tiki geliyo bana buralar, iyi olcanı bilsem gidicem de ya maskara olursam yine.
ya bi de rose moon diye bi yer açılmış, öyle vitrinde cansız mankenler falan uçuk kaçık bi görüntü, hiç fikrim yok başka subesi var mı iyiler mi, duyan var mı

Arkadaşlar beyaz tenliyim ve bana en çok hangi renklerin gideceğni açıkcası bulamıyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

beyaz tenlilere her renk sac gider canim. ben kahverengi ve tonlari ya da sari ve tonlari kullanmani oneririm. bende suan rofle var, sari sac hastasiyimdir da kaydirigubbakcemile3
ama kahverengiyi de cok seviyorum

teşekkürler hikom, ben de baya sarı saç kullandım da artık değişiklik istiyorum, kahve tonları olacakgaliba, saçtan bi kızılı çıkarayım

beyaz tenlilere en iyi kızıl yakışıyor belki siyahta yakışabilir ama siyah renge alışık değilseniz
yüz ifadenizi sertleştirebilir kızıl renk hem de çok etkileyici bir renktir(bu arada saçım kumral kızılım diye düşünüp methediyorum sanmayın)

kısaca hepsi kaydirigubbakcemile3

kızlar cevap için özür. geç kaldım biraz.. google a barbara meier diye girin aratın. o kızın tüm saç renklerinden istiyorum.. doğal kızıl bu kız

saol elvaven.
bu arada dün işyerine bi uğradım arkadaşları görmeye, yarı akmış ıkzıl açlarımın rengine bayıldılar, buyur burdan yak, ben tam kafaya koydum, karamel, kahve derken..
akınca rengi açıldı sanırım ondan güzel duruyor galiba.
kafam karıştı napsam diye

teşekkürler hikom, ben de baya sarı saç kullandım da artık değişiklik istiyorum, kahve tonları olacakgaliba, saçtan bi kızılı çıkarayım

rica ederim canim. adimi degistirdim de ben eski hikom'um hatirlatayim canim kaydirigubbakcemile2
senin de soyledigin gibi eger saridan sikildiysan kahverengi yaptir bence de. ama cok koyu bi kahve olmasin. ben 2 yil once falan sacimi bi renge boyatmistim disarda kadinlar beni durdurup sac rengimi sorarlardi, cok begenmislerdi sempatiksalakcinni
kuaforum ''sogan kabugu rengi'' demisti. ne cok acik bi kahve ne de koyuydu, ikisinin arasi. nasil desem, renkte boyle bir tatlilik vardi...koyuluk degil...cikolata kahve de yaptirmistim bi ara ama bu renk bayagi koyu...yine de guzeldi canim...

ne renkten akmıştı canım saçın?

arkadslar uzun bir aradan sonra sacımdaki kızıl hala cıkmayınca kuaföre gittim, kızılı akıttılar ve gözlerim bal rengi olduğu için açık karamelin yakışacağını söylediler ve o renge boyattım, bence yakıştı, beyaz tenliler için öneririm özellikle benim gibi acık kahve ela göz rengi olanlara

cnm resim varsa saçalrının resmini koyabilirmisin..a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…