Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence kızıl yap beyaz tenlilere n çok kızıl yakışıyo yanaklarada turuncu allık çok güzel oluyo
yok anlaşılıyo da, kuaförler anlasa bi de, sen şimdi resmi alıp gideceksin de alinna kuaför neye benzetecek o önemli, 30 yaşındayım bugüne kadar sadece bir kez kuaförden memnun ayrıldım, ya ben anlatamıyorum ne istediğimi ya hakkaten iyisine denk gelmedim.
Arkadaşlar beyaz tenliyim ve bana en çok hangi renklerin gideceğni açıkcası bulamıyorum, yardımlarınızı bekliyorum.
alıntıdır
Eğer beyaz tenli iseniz,
Sizlere en çok yakışacak renk, şüphesiz kahve tonları olup, koyu kahve, kumral, kestane nin yanı sıra altın sarısı sizlere çok yakışmaktadır. Ballı kızıl, ballı bisküvi, bal köpüğü gibi renkler sizleri çok etkiliyici yapmaktadır. Karamelin koyu tonları, ve siyah saç rengide sizlere uygundur.
beyaz hatta şeffaf tenliyim:) gözlerim yeşile yakın ela
elvaven senin avatarınaki saç rengine bayıldım, ondan istiyorum:)
bu resmi bana gönderebilir misin ya da link verebilirmisin??
aslında ashleenin rengine takığım ama bu avatarındaki daha da bi güzel geldi, arada gölgeler de mi var ne...
teşekkürler hikom, ben de baya sarı saç kullandım da artık değişiklik istiyorum, kahve tonları olacakgaliba, saçtan bi kızılı çıkarayım
saol elvaven.
bu arada dün işyerine bi uğradım arkadaşları görmeye, yarı akmış ıkzıl açlarımın rengine bayıldılar, buyur burdan yak, ben tam kafaya koydum, karamel, kahve derken..
akınca rengi açıldı sanırım ondan güzel duruyor galiba.
kafam karıştı napsam diye
arkadslar uzun bir aradan sonra sacımdaki kızıl hala cıkmayınca kuaföre gittim, kızılı akıttılar ve gözlerim bal rengi olduğu için açık karamelin yakışacağını söylediler ve o renge boyattım, bence yakıştı, beyaz tenliler için öneririm özellikle benim gibi acık kahve ela göz rengi olanlara
tamam canım çekip koyarım..