Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz tenlilere hangi saç rengi?

her renk yakışır bence.
keşke ben de beyaz tenli olsaydım : (((

sayenizde yeni yeni renkler öğeniyorum
aslında neye benzediklerini de görebilsek çok iyi olur
resim yükleyebilir miyiz
ben beğendiğim olunca yükliycem
yükleymesek de olur tabii, kuaföre anlatabilsem yeter

karamel renkleri çok yakışıyo ..bende beyaz tenliyim...çok koyu renklerde yüzü sert gösteriyo...çok açık renklerde hastalıklı gibi gösteriyo...palettenin açık karamelini boyuyorum son iki-üç aydır...bebek saçı gibi bir renk...annem çok beğeniyo...gerçi bugün öğretmen arkadaşlardan biri olgun gösterio bu renk sizi filan dedi ama sempatiksalakcinni

koyu kumral olan rengin daha doğal durduğunu filan söyledi içime kurt düşürdü...

Beyaz ten renk olarak ikiye ayrılır sıcak ve soğuk olarak, pembe beyaz tenliler ve sarı beyaz tenliler olarak, bu iki renge gidecek saç tonları makyaj renkleri de farklıdır, buna dikkat etmek gerekiyor.

Renginin sıcak mı soğuk mu olduğunu şuradan anlayabilirsin, kollarının içlerindeki bileklerindeki damarlara bak eğer mavi renklilerse sen soğuk -sarı beyaz tenlisin eğer yeşil ise sıcak - pembe beyaz tenlisin.

Sarı-beyaz tenlilere sarı renkler ve sarınnın hakim olduğu renkler pek gitmiyor iyice solgun ve sarı yapıyor yüzü buna karşın bakır tonları çok hoş duruyor pembe beyazlara da çok kırmızı saçlar gitmiyor yüzleri daha kırmızı gösteriyor buna karşın onlara da karamel sarımtrak renkler gidiyor.

Göz rengi de belirleyici diğer bir unsur. Eğer gözler koyu / çok koyu renkli ise çok açık saç tonları gözleri iki nokta gibi çıkarıyor ve kötü duruyor ama orta ve ya orta açıklıktaki tonlar yakışıyor. Siyah gibi koyu renk saçlar koyu göz ve beyaz tene çok yakışıyor pamuk prenses gibi oluyor insan :) ama allık belki hafif bir ruj sürmek gerekiyor yoksa hatları sertleştiriyor.

Eğer göz rengi açıksa sorun yok her ton gidiyor. ama sarışın renkli gözlü beyaz tenlilerin saçları genelde ince telli oluyor ve ince telli saçlarda siyah gibi koyu renkler saçı iyice cılız gösteriyor buna dikkat etmek lazım.

nemida çok sağlam ipuçları verdin teşekkürler, nereden biliyorsun bunları valla tebrikler
bileğime baktım da gülme ama mavi yeşil arası sanki
yanaklarım çabuk kızarır pespembe oluurm utanınca falan gözlerde elaya yakın
saçlarım kıvırcık ve kalın telli
yorulduğumda hemen yüzüme yansır, çok solgun gözüküyorsun derler
şimdi bunlara göre en ideal renkler ne olablir

canım bi resim paylaşsan fikir edinsek güzel olur sakıncası yoksa

canım çok teşekkurler ben de çok beyaz tenliyim biraz da oradan biliyorum damarların mavi yeşil diyorsan sanırım senin tenin pembe beyaza daha yakın mavi olsaydı anlardın hiç şüphen olmasın...

Gözlerinde elaysa bencede sana doğallığını da bozmadan karamel tonları koyu sarı tonları çok yakışır fındık kabuğu türünde... belki araya daha açık bir gölge.. artık karar senin :)

valla burda buluşmamız çok iyi oldu, nemida teşekkürler, bu karamel kafama yatıyor aslında.
ben saçımın renginden memnun değilim ama memnun olan beyaz tenli arkadaslar resim paylaşabilirlerse süper olur kannatimce.

ben çok beyaz tenliyim. hatta çillerim de var..yeşil gözlüyüm.. bakır sarısı şuan saçlarım.. dore sarı gibi yani..gayet de memnunum..

beyaz hatta şeffaf tenliyim:) gözlerim yeşile yakın ela
elvaven senin avatarınaki saç rengine bayıldım, ondan istiyorum:)
bu resmi bana gönderebilir misin ya da link verebilirmisin??
aslında ashleenin rengine takığım ama bu avatarındaki daha da bi güzel geldi, arada gölgeler de mi var ne...

beyaz tenli biri olarak saçımı siyah harici her renge boyadım sayılır..
en çok yakıştırdığım we bana da yakıştığı söylenen renk kesinlikle BAKIR :lepi:
Bakır hem farklı bir hawa weriyo rhem de çok da alımlı gösteriyor...

ashleenin rengi tahmin ettiğim renk sanırımben de bayıldım buna da bu ne renk oluyor

Eklentiler

• $ashlee-simpson-large-3.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 82
alinna sen beğeniyorum dedin ya araştırdın mı ya da fikrin var mı hangi renk
bi de saçımdaki koyu kızılı çıkarmak içi beyaz sabun mu kullanıcam fikri olan var mı
bence beyaz tenliler azınlıkta kalıyor burası iyi oldu paylaşım için

yok bulamadım , nerdeyse tüm markaların kataloglarına baktım ama bu renk yok...muhtemelen tek bir renk değildir diye düşünüyorum...son oalrak farma color diye bir boyanın buna benzer bir rengini aldım ama boyadığımda koyu kızıl çıktı ama 1 haftadır hacı şekirle yıkıyorum, aktı sayılır, az bişey kaldı...sonra da ashlee'nin resmini alıp kuaföre gideceğim artık, başka yolu yok:)

ben uzun zamandır sarı balyajlı kullanıyordum çok sıkılıp bakır yaptırdım çabuk akmasa gene yaptırcam sardıdan daha çok yakışmıştı koyu kahve yaptırdım onu pek sevmedim bence beyaz tenliler mutlaka bakır rengi denemeli :)

bakırda hemfikiriz sanırım çoğumuz ama işte benim istediğim öyle turuncu bakır değil, biraz daha kahveye bakan bir tonu...anlatamıyorum ama işte

yok anlaşılıyo da, kuaförler anlasa bi de, sen şimdi resmi alıp gideceksin de alinna kuaför neye benzetecek o önemli, 30 yaşındayım bugüne kadar sadece bir kez kuaförden memnun ayrıldım, ya ben anlatamıyorum ne istediğimi ya hakkaten iyisine denk gelmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…