Güneş Kremleri Beyaz Tenliler İçin "Solaryum"

Güneş kremleri, bronzlaşma

psikolog33

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
10
0
merhaba arkadaşlar,

bu benim ilk konum. sürekli okuyorum, harika bilgiler paylaşıyorsunuz, hepinizin ellerine sağlık.
ben de bi konuda fikrinizi almak istedim. beyaz tenliyim ve orjinal kızılım. bu yüzden bronzlaşamıyorum. güneş sadece yakıyor beni kıpkırmızı oluyorum. beyaz olmak kışın güzel ama yazın hoşuma gitmiyor. kısa şort giyemiyorum çünkü öyle beyazım ki göze batıyor. aynı şekilde denizde "Ben burdayım." diye bağırıyor tenim adeta. acaba diyorum solaryum işe yarar mı? yani abes durmasını da istemiyorum. solaryum hakkında bi fikrim de yok. fikirlerinizi ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.

ben de giyemiyorum şort, bacaklarım fener gibi parlıyor sanki, öyle bi beyazlar ki göz alıyor
bi çözüm önerisi çıkarsa ben de sevinicem.

Bozmasaniz dogalinizi kizlar... :26: Sonucta sizin dogal renginiz ve eminim cok yakisiyordur size. Kizil sacliyim demissin, beyaz tenli olman kadar dogal bir sey yok o kadar siritmiyordur tenin. Insanlari bosverin siz, ben de beyaz tenliyim plajda daha da beyaz görünüyorum o kadar bronz tenlinin arasinda ama umrumda degil cilt sagligim nasil göründügümden daha önemli. Zamaninda bronzlastim da noldu, omzumda ve boynumda harika cizgiler birakti günes. Bacaklarin cok siritiyorsa otobronzan kremler var gecici sanirim onlardan kullanabilirsin ama kremin altina 50+ faktörlük günes kremi sürmek sartiyla, leke birakabilir cünkü. Bu arada solaryum ve günes cok beyaz ve kizil oldugun icin leke birakabilir, yüzünde ciller cikarabilir. Senin gibi biri icin cildini günesten korumak bronzlasmaktan daha önemli...

ben 6 ay boyunca gittim.ilk zamanlar çok aman aman etkisini görmedim ama daha sonra brezilyalı gibi olduğumu hissetim.velakin her duş sonrası kesede hep siyah siyah deri attım.ve bana cok kalıcı gelmedi.belkide tenimden kaynakli.

ben memnun değilim çünkü kıl kökleri, bi sürü iz leke... bembeyaz, kaymak gibi olsa yine kabul. bi de hafif güneş kendini göstermeye başladı mı kollar falan hafif yanıyor, bacaklarla fark oluyor. o bacaklar ne yapsan yanmaz... güneşsiz bronzlaştırıcı kremlerden hiç memnun kalmadım. turuncu yapıyorlar ve her yeri aynı renk olmuyor.
esmer olmak tabii istemiyorum da yazın normal görüncek kadar, buğday olsam bana yeterdi. belki solaryum işe yarayabilir diye düşünmüştüm.

ya ben de beyazım
ben de bronzluğu sevmiyorum hatta kollarım filan güneş gördüğü için koyulaştı biraz sinir oluyorum..

afrikalı gibi değil de, yaz gelince de hafiften bronzlaşmak istiyorum, mersinliyim dediğime inanmıyorlar :) sen hiç güneşe çıkmadın mı diyorlar

Geçen gün 'beyazlığın' yavaş yavaş moda olduğunu duymuştum televizyonda. Hani saray kadınları falan trendi de var ya asil bi hava katıyo beyazlık Hürrem'e bakın bi çoğu kadın ona benzemeye çalışıyo :98:

kızlarr benimde kollarım hafif buğday bacaklarım ise bembeyaz ve batık. çok rahatsız oluyorum kısa hiçbir şey giyemiyorum. solaryuma girmeye karar verdim. fakat sizlerden cevap beklediğim sorular var . regl olucam bugun yada yarın regl döneminde girmem bir sorun yaratır mı ? duş şeklinde solaryuma girmek istiyorum ama bacakları çok yakmadığından bahsediyorlar doğru mu ? ayrıca ben bursada yaşıyorum estetik international diye bir yerde solaryuma giricem bana krem kullanmanızı tavsiye etmiyoruz leke yapabiliyor solaryumdan çıktıktan sonra bol nemlendirin daha iyi dediler . siz ne diyosunuzz lütfen cevap verip bilgilendirirseniz çok sevinirimm
cevaplarınızı bekliyorummm

beni hürreme benzeten çok oluyor saçlarımdan dolayı. aslında hiç benzemiyoruz, hatta onun saçları biraz daha açık. eminim hürrem güneşe çıksa pancar gibi kızarmaz, azcık bronzlaşır.

mrb arkadaşım.bende beyaz tenliyim.herkes mermer gbi tenin diyor.ama bende bronzluga özenıyorum işte. bugun solaryumda 3. seansıma girdim. yanaklarım,gerdanım kızardı her seferınde.hatta yanaklarım ve burnum solaryuma gırdıgım gun akşam kırmızıydı.ama ertesi gune geçti.rengım baya bi kırıldı.beyaz degılım yani şuan hafıf bronzum tatıle gıdıcem yarn.kakao yağı fılan aldm solaryuma gırdıgın ıcın cok daha hızlı bronzlascaksn dedıler onuda kullanıcam oyle yani.herturlu kızarıyorum solaryumda da malesef..

merhaba,ben cevaplamaya çalışıyım.regl donemınde kanamanın yoğun oldugu donemde gırmek sakıncalı.bacaklarım benımde ust tarafıma gore daha az bronzlaştı (bugun 3.seansa gırdım bnde) krem kullanma evet cnm solaryuma gırerken makyaj parfum hıc bısey olmasın tenınde leke yapar.çıktıktan sonra nemlendırıcı sur.

Beyaz olmak gibisi var mı yaa... Bembeyaz bacaklar muhteşem görünüyor bence. Çok şaşırdım bronzlaşma isteğine.
Hem de çok çok zararlı cilde. İleride leke sorunları oluyormuş. Kalıcı izler meydana geliyormuş. Cildinizi bu riske atmaya değer mi?

cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım ,6-7 seans sonunda bacaklarımızda bronzlaşır herhalde .bende yarın ilk seansıma giricem ve bir şey daha sormak istiyorum ilkinde 10 dk giricem çok aşırı kızarıklık yapıyor mu ?

günümüzde güneş ışınları çok zararlı .doktorlar güneş kremi sürmeden dışarı çımayın diyor.solaryum güneşten kat kat daha zararlı ayrıca solaryuma girenlerin deri kanseri olma olasılığı da çok fazla.solaryum yerine otobronz kremlerini öneririm hafif ve doğal bir bronzluk sağlıyor.solaryuma girerek niye kendimize zarar verelimki..

bence bembeyaz bacaklar muhteşem! teninin kıymetini bilmelisin eğer istersen solaryumla bronzlaşabilirsin(zararlarını bile bile) ama esmer olan biri istesede beyaz tenli olamaz yani geri dönüşümün yok.bende beyaz tenliyim ama bacaklarım beyazken kollarımın bronz oluşu aradaki renk farkı hoşuma gitmiyor okadar yapılacak bişede yok.Keşke kollarımın rengini açacak bişe olsa

cnm k bkma tatıldeydım geç oluyo cvp gerçi sen gırmış sonucu gormuşsundur :) benım ılk 3 seansa yanaklarım kırmızı olmuştu..

solaryum sağlığa ve cilde zararlı bronzluk için bronzex2 kremini öneriyorum gayet güzel ben kullanıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…