- 9 Temmuz 2011
- 10
- 0
-
- Konu Sahibi psikolog33
Geçen gün 'beyazlığın' yavaş yavaş moda olduğunu duymuştum televizyonda. Hani saray kadınları falan trendi de var ya asil bi hava katıyo beyazlık Hürrem'e bakın bi çoğu kadın ona benzemeye çalışıyo :98:
kızlarr benimde kollarım hafif buğday bacaklarım ise bembeyaz ve batık. çok rahatsız oluyorum kısa hiçbir şey giyemiyorum. solaryuma girmeye karar verdim. fakat sizlerden cevap beklediğim sorular var . regl olucam bugun yada yarın regl döneminde girmem bir sorun yaratır mı ? duş şeklinde solaryuma girmek istiyorum ama bacakları çok yakmadığından bahsediyorlar doğru mu ? ayrıca ben bursada yaşıyorum estetik international diye bir yerde solaryuma giricem bana krem kullanmanızı tavsiye etmiyoruz leke yapabiliyor solaryumdan çıktıktan sonra bol nemlendirin daha iyi dediler . siz ne diyosunuzz lütfen cevap verip bilgilendirirseniz çok sevinirimm
cevaplarınızı bekliyorummm
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım ,6-7 seans sonunda bacaklarımızda bronzlaşır herhalde .bende yarın ilk seansıma giricem ve bir şey daha sormak istiyorum ilkinde 10 dk giricem çok aşırı kızarıklık yapıyor mu ?merhaba,ben cevaplamaya çalışıyım.regl donemınde kanamanın yoğun oldugu donemde gırmek sakıncalı.bacaklarım benımde ust tarafıma gore daha az bronzlaştı (bugun 3.seansa gırdım bnde) krem kullanma evet cnm solaryuma gırerken makyaj parfum hıc bısey olmasın tenınde leke yapar.çıktıktan sonra nemlendırıcı sur.
cevap verdiğin için çok teşekkür ederim canım ,6-7 seans sonunda bacaklarımızda bronzlaşır herhalde .bende yarın ilk seansıma giricem ve bir şey daha sormak istiyorum ilkinde 10 dk giricem çok aşırı kızarıklık yapıyor mu ?