Saç Rengi ve Saç Boyama beyaz tenliler için saç rengi önerileri

Aynen. Bunlar cok güzel mesela. Soluk da göstermez yüzü.

Off cok güzeller ya...

güzeller ama bu resimler editlenmiş yani shopta kullanılmış kesinlikle bunlar özel çekimler günlük hayatta kullanırken böyle olmıyor malesef 2 günde akıyor kınalı kuzu gibi oluosun

güzeller ama bu resimler editlenmiş yani shopta kullanılmış kesinlikle bunlar özel çekimler günlük hayatta kullanırken böyle olmıyor malesef 2 günde akıyor kınalı kuzu gibi oluosun

Evet haklisin. Ayrica bir cogu sürekli bakim yapiyorlar ve sürekli boyatiyorlar. En güzeli kina aslinda. Sen kinali kuzu deyince aklima geldi. Asla bikmam yillarca kullanabilirim diyorsan en iyisi o. Kinayla su ortadaki renk elde edilebilir mi acaba?

Son düzenleme:
bence elde edilebilir tatlım çünkü düşünsene nenelerimizin saçlarını nasıl güzel turuncu bi renk ve kalıcı ama alt saç renginin açık olması lazım beyaz yada çok açık sarı olucakki güzel net bir turuncu rengi olsun

inan bende çok seviyorum bu rengi ama işte ah akmasa tarçın bakırıda çok güzel ama çok çabuk akıyor sadece 1 hafta kullanabiliyorsun rengi sonrasında ise matlaşıp kötü oluyor keşke bir formülü olsada sizlerle paylaşsam..şimdi siyaha da dönmek istemiyorum o yüzden çikolata kahve yapmayı düşünüyorum ama oda nasıl olur bilmiyorum açıkcası en son kuaförde bana bakırın soluk gösterdigini söyledi hatta ten rengim beyaz oldug halde bana bugday tenli gibi görükmüssün bu saçla dedi bunalıma girdim
demekki saç rengi etkiliyor diye düşünyorum ten rengim beyaz göz rengim çok açık yeşil gri tonlara kumral olmama ragmen ve sanırım koyu renkler yakışıyor bana

Kinayla aslinda kumraldan, bakira, koyu kizila kadar bir cok rengi elde edebiliriz. Tek kötü yani sactan cikmamasi ve uygulamanin zahmetli olmasi. Benim saclarim acik kumral, ufak bir yerine yesil kinayi denemeyi düsünüyorum. Bakalim nasil tuatacak. Kinayla ilgili bol tariflerin oldugu bir site var. Adresini veriyorum ama link yasak oldugu icin noktalari cikardim. Sayfanin üstünde Mixe tikla ve renk cesitliligine bir bak.

wwwhennaforhaircom

Yabanci bir site. Ne kadar cesit renk var ama. Asik oldum renklere. Benim istedigim renk de var. Benim sorunum aslinda ne boyanin akmasi, ne de tutmamasi. Sorunum annemin dogal sac rengimi istemesi. Aslinda istesem su an istedigim renge boyayabilirim, yasak koymuyor yani ama annem iste kiramiyorum.
Bu arada kusura bakmasin ama kuaför sacmalamis. Tam tersine bakir tonlari insani daha beyaz gösterir. Bu bir bakirlar icin bir de koyu renkler icin gecerli. Hele göz rengin yesilse bakir mükemmel durur sen de. Kuaför mü boyayacak saclarini. Belki bilerek demistir saclarini ona boyat diye.

hangi markanın irlanda kızılına boyadınız acaba?

yok ben aslında kuaförlere gitmem hiç yıllar yıllar önce agzım yandı benim saçlarım kısacık oldu hemde isim vermiorum ünlü bi kuafördü o yüzden açma boyama her işlemi evde yapabilme yetenegine sahibim...canım dedigin siteyi ben 1 sene öncesinden incelemiştim evet gerçektende çok dogal ve güzel renkler var lakin ordada karışımlar var kınalyla ilgili güzel bir site...

evet kuaförler bazen sırf çıkarları için yanılta biliyorlar ama ben ayada her kendime baktıgımda kendimi solgun hissediyorum yani açıkcası begenmiyorum ya ne biliyim eski benden eser yok bide okadar ugraştım okadar boya zaman emek harcadım bu saçlara çevremdeki herkez aynı şeyi söyliyor demekki dogru diyorum bende

(bende beyaz tenli renkli gözlü biri olarak) palettenin çikolata kahvesine boyatmıştım ...deluxe serisi bence hoş duruyor saçta....bende siyah ve sarı hariç çoğu rengi saçımda denedim ama pek memnun kalmadım ...karamelden kızıla kahvenin hemen her tonuna ama açıkcası kahve için palette çikolata kahvesi güzeldir derim...

çok saol canım ozaman ben bu rengi deneyim bende senin gibi siyah sarı kızınlın tüm tonlarını denedim bi bu rengi denemedim bide garnierin çikolata kahvesi diolar ama omu yoksa palettemi canım hangisi sence

ben de beyaz tenliyim.röfleli,gölge atılmış saçlar yüzüme renk getiriyor.bu yüzden tek renk istemiyorum açıcı kullanırsam yırpanmış saçlarım daha fazla yıprancak ne yapsam karar veremedim bende.koleston çikolata kahveyle açık kumral aldım ikisi karışısınca nasıl bişi olurki çikolata kahve güzel bir renk tam beyaz tene uygun off of karar veremiyorum yine saçlarımın kopacağını bilsem gidip sarı balyaj mı attırsam..bi el atın kızlar

çok saol canım ozaman ben bu rengi deneyim bende senin gibi siyah sarı kızınlın tüm tonlarını denedim bi bu rengi denemedim bide garnierin çikolata kahvesi diolar ama omu yoksa palettemi canım hangisi sence

garnier denemedim ben voila nın kızılının üzerine koyulaşsın diye çikolata kahvesi boyamıştım...sonrasında değişik bir renk olmuştu bir süre karamel kullandım sonrasında deluxe çikolata kahveye boyadım güzel derim ama sen yinede bir bilene güven

resimleri çok güzel çekemedim normalde saçım çok çok daha güzel herkes çok yakıştırdı, üstüne tarçın bakır düşünüyordum ama şimdi bir müddet bu rengi kullanmayı düşünüyorum ....

kızlar çok renk değiştirdim bir ara kızıl yaptım akmasından bıktım sonra küllü kumral açık kumral devam ettim ama sarı beyaz tenli bir rengim olduğu için kumral sarılar soluk gösteriyor makyaj çok istiyor bir cesaret dün tarçın bakır aldım sonuca hayran kaldım deneyim derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…