güzeller ama bu resimler editlenmiş yani shopta kullanılmış kesinlikle bunlar özel çekimler günlük hayatta kullanırken böyle olmıyor malesef 2 günde akıyor kınalı kuzu gibi oluosun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzeller ama bu resimler editlenmiş yani shopta kullanılmış kesinlikle bunlar özel çekimler günlük hayatta kullanırken böyle olmıyor malesef 2 günde akıyor kınalı kuzu gibi oluosun
bence elde edilebilir tatlım çünkü düşünsene nenelerimizin saçlarını nasıl güzel turuncu bi renk ve kalıcı ama alt saç renginin açık olması lazım beyaz yada çok açık sarı olucakki güzel net bir turuncu rengi olsun
inan bende çok seviyorum bu rengi ama işte ah akmasa tarçın bakırıda çok güzel ama çok çabuk akıyor sadece 1 hafta kullanabiliyorsun rengi sonrasında ise matlaşıp kötü oluyor keşke bir formülü olsada sizlerle paylaşsam..şimdi siyaha da dönmek istemiyorum o yüzden çikolata kahve yapmayı düşünüyorum ama oda nasıl olur bilmiyorum açıkcası en son kuaförde bana bakırın soluk gösterdigini söyledi hatta ten rengim beyaz oldug halde bana bugday tenli gibi görükmüssün bu saçla dedi bunalıma girdim
demekki saç rengi etkiliyor diye düşünyorum ten rengim beyaz göz rengim çok açık yeşil gri tonlara kumral olmama ragmen ve sanırım koyu renkler yakışıyor bana
evettttttttt irlanda kızılı aldım boyadım m mvalla ben ilk denemede bu sonucu birebir kutunun üzerindekiyle aynı olmasını beklemiyordum ama kutunun üzerindeki kızın saçının aynısı tuttu .... yüzüm gözüm açıldı meğer sarı sarı ne solukmuşum ben öyle ... bir iki hafta bu rengi kullanıp üzerine tarçın bakır boyamayı düşünüyorum ceycu canım hiç düşünme ya irlanda kızılı al ya tarçın bakır ama ben ilk sarıdan çevirirken irlanda kızılından başlamayı tercih ettim sarının üzerine tarçın bakır çok turuncu olur diye korktum ama biraz dinlendirip tarçın bakıra boyucam içimde kalmasın :78:
beyazve renkli gözlü biri olarak kesinlikle tarçın bakır ve bakırı önermem çünkü defalarca yapmama ragmen ruh gibi gözüküyorsun sürekli boyama istiyor hal böyle oluncada saçların çok yıpranıyor bide üstüne sanki kına yakmışsın gibi oluyor tarçın bakırda ..bende çok gel gitler yaşadım siyahı uzun bi süre kullandım güzel ama çok sert gösteriyor sarı denedim olmadı kumrala içim ısınmadı kızıl zaten bir illet yapay bence çokk ve çok masraf istiyor...zaten bu renkleri istiyorsan ya sanatçı yada zengin olman gerekki yutrdışından boyalar getir yada ünlü kuaförlerde boyat diye düşünüyorum..
şimdi ise akmış tarçın bakırlı saçımla bakımsız solgun bir yüzden çikolata kahve yapma aşamasındayım hiç yapmadım lakin herkez çok yakışacagını söyliyor güzel bir çikolata kahve saç markası arıyorum bu arada göz rengin ne bilmiorum ama bence sanada çok yakışacaktır
çok saol canım ozaman ben bu rengi deneyim bende senin gibi siyah sarı kızınlın tüm tonlarını denedim bi bu rengi denemedim bide garnierin çikolata kahvesi diolar ama omu yoksa palettemi canım hangisi sence
hangi markanın irlanda kızılına boyadınız acaba?