• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama beyaz tenliler için saç rengi önerileri

ceycu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
249
3
0
İstanbul
yardım arkadaşlar.
siyah, kızıl, kumral... hangi rengi önerirsiniz? saç rengi değiştirme arifesindeyim ama kararsızım.

Kesinlikle kizil. Hatta direk marka önereyim palette tarcin bakir. Beyaz tene cok yakisiyor. Denemistim tarcin bakiri, bir cillerin eksik dediler. :1: Beyaz tene cuk oturuyor yani... Daha dogal bir kizil ariyorsan Irlanda kizilini önerebilirim.
Bir de renkli gözlüysen siyah, koyu kahve, koyu kizil, kizil kahve gibi renkler de cok yakisiyor. Göz rengini ortaya cikariyor.

kızılın bakımı zor olmaz mı peki? çok akıyor benim bildiğim. ne kadar zamanda bir tekrar boyatmak gerekiyor? o irlanda kızılını ben de düşünmüyor değilim:)

koyu kızıl çok hoş olur bence.bende açık tenliyim ve saçlarım koyu kızıl.ama benim boya değil kına o ayrı:1:

canım bence göz renginde önemli ben mesela ela göze sarı saç çok yakıştırıyorum.
gerçi ten beyaz olunca ruhun ne renk isterse yakışır :34:

kızılın bakımı zor olmaz mı peki? çok akıyor benim bildiğim. ne kadar zamanda bir tekrar boyatmak gerekiyor? o irlanda kızılını ben de düşünmüyor değilim:)

Saclarimi sIk sIk boyatamam, paramin cogunu sac boyamaya harcayamam diyorsan vazgec kizildan ya da kisa süre kullan. Benim bildigim Irlanda kizili ve tarcin bakir aktiginda da hos bir renge dönüsüyor. Tarcin bakira boyadim ama bir kac gün kullandigim icin aktiginda nasil oldugunu tam bilmiyorum.

mavi siyaha ne dersiniz pekii

Beyaz tende cok yapay durur. Onun yerine koyu kahveleri ve kizil siyahi tercih edebilirsin.

selam hanımlar bende beyaz tenliyim ela gözlüyüm bu yaşıma kadar saçım hep sarıydı biraz değişiklik yapmak istedim saçımıda dinlendirmek istedim aslında, sarı saçımı yıllrdır çok yordu yıprandı çevremdekiler kızıl sana yakışır diyince etkilendim biraz gidip organic in irlanda kızılını aldım bi koşu ... şimdi karşımda duruyor boyamakla vazgeçmek arasında gidip geliyorum :26: en güzel kızılda buydu tam aradığım renk aslında tarçın bakırla irlanda kızılı arasında kaldım ama bu daha doğal geldi ... birde regl döneminde boya tutmuyor mu bileniniz varmı ?

hurrem-sac-rengi-6.jpg
işte irlanda kızılı

Son düzenleme:
selam hanımlar bende beyaz tenliyim ela gözlüyüm bu yaşıma kadar saçım hep sarıydı biraz değişiklik yapmak istedim saçımıda dinlendirmek istedim aslında, sarı saçımı yıllrdır çok yordu yıprandı çevremdekiler kızıl sana yakışır diyince etkilendim biraz gidip organic in irlanda kızılını aldım bi koşu ... şimdi karşımda duruyor boyamakla vazgeçmek arasında gidip geliyorum :26: en güzel kızılda buydu tam aradığım renk aslında tarçın bakırla irlanda kızılı arasında kaldım ama bu daha doğal geldi ... birde regl döneminde boya tutmuyor mu bileniniz varmı ?

boyayınca sarı saçın üstünde nasıl durur acaba...bi de akıcak daha sonra turunculaşır gibi geldi bana :19: kahvelerden dene bence önce canım.

boyayınca sarı saçın üstünde nasıl durur acaba...bi de akıcak daha sonra turunculaşır gibi geldi bana :19: kahvelerden dene bence önce canım.
ben aslında tarçın bakır istiyordum cesaret edemedim o renk turuncuya yakın zaten eğer açılırsa daha iyi olur o yüzden özellikle saçımı koyulaştırmadım ... saç ne kadar açık olursa renk o kadar iyi oluyor dediler bakalım hayırlısı yarın boyayıp eklemeyi düşünüyorum buraya :97:

beyazve renkli gözlü biri olarak kesinlikle tarçın bakır ve bakırı önermem çünkü defalarca yapmama ragmen ruh gibi gözüküyorsun sürekli boyama istiyor hal böyle oluncada saçların çok yıpranıyor bide üstüne sanki kına yakmışsın gibi oluyor tarçın bakırda ..bende çok gel gitler yaşadım siyahı uzun bi süre kullandım güzel ama çok sert gösteriyor sarı denedim olmadı kumrala içim ısınmadı kızıl zaten bir illet yapay bence çokk ve çok masraf istiyor...zaten bu renkleri istiyorsan ya sanatçı yada zengin olman gerekki yutrdışından boyalar getir yada ünlü kuaförlerde boyat diye düşünüyorum..
şimdi ise akmış tarçın bakırlı saçımla bakımsız solgun bir yüzden çikolata kahve yapma aşamasındayım hiç yapmadım lakin herkez çok yakışacagını söyliyor güzel bir çikolata kahve saç markası arıyorum bu arada göz rengin ne bilmiorum ama bence sanada çok yakışacaktır

kahverengi tonları da benim hiç hoşuam gitmiyor, esas onlar soluk ve sıradan gösterir diye düşünüyorum. daha keskin renkleri seviyorum.

kahverengi tonları da benim hiç hoşuam gitmiyor, esas onlar soluk ve sıradan gösterir diye düşünüyorum. daha keskin renkleri seviyorum.

Aa olur mu canim ben de beyaz tenliyim, koyu kahveye boyadigim zaman yüzüm gözüm aciliyor bir güzellik geliyor yüzüme. :34: Mesela benim en sevdigim renk garnier cikolata kahve. Kizilligi baya yogun olan bir kahve ve beyaz tene cok yakisiyor.

Beyaz tenlilerde bakırın tonları çok hoş duruyor güzelliğe güzellik katıyor sıradan durmuyor farklı bir hava veriyor.Bir beyaz tenli olarak ileriki zamanlarda kesinlikle bakırıda kullanacağım.

Beyaz tenlilerde bakırın tonları çok hoş duruyor güzelliğe güzellik katıyor sıradan durmuyor farklı bir hava veriyor.Bir beyaz tenli olarak ileriki zamanlarda kesinlikle bakırıda kullanacağım.

Aynen. Bunlar cok güzel mesela. Soluk da göstermez yüzü.

Off cok güzeller ya... :69:

evettttttttt irlanda kızılı aldım boyadım m m :21: valla ben ilk denemede bu sonucu birebir kutunun üzerindekiyle aynı olmasını beklemiyordum ama kutunun üzerindeki kızın saçının aynısı tuttu .... yüzüm gözüm açıldı meğer sarı sarı ne solukmuşum ben öyle ... bir iki hafta bu rengi kullanıp üzerine tarçın bakır boyamayı düşünüyorum ceycu canım hiç düşünme ya irlanda kızılı al ya tarçın bakır ama ben ilk sarıdan çevirirken irlanda kızılından başlamayı tercih ettim sarının üzerine tarçın bakır çok turuncu olur diye korktum ama biraz dinlendirip tarçın bakıra boyucam içimde kalmasın :78:

Back