Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
direkt Hürrem rengi derimyardım arkadaşlar.
siyah, kızıl, kumral... hangi rengi önerirsiniz? saç rengi değiştirme arifesindeyim ama kararsızım.
kızılın bakımı zor olmaz mı peki? çok akıyor benim bildiğim. ne kadar zamanda bir tekrar boyatmak gerekiyor? o irlanda kızılını ben de düşünmüyor değilim:)
mavi siyaha ne dersiniz pekii
selam hanımlar bende beyaz tenliyim ela gözlüyüm bu yaşıma kadar saçım hep sarıydı biraz değişiklik yapmak istedim saçımıda dinlendirmek istedim aslında, sarı saçımı yıllrdır çok yordu yıprandı çevremdekiler kızıl sana yakışır diyince etkilendim biraz gidip organic in irlanda kızılını aldım bi koşu ... şimdi karşımda duruyor boyamakla vazgeçmek arasında gidip geliyorum :26: en güzel kızılda buydu tam aradığım renk aslında tarçın bakırla irlanda kızılı arasında kaldım ama bu daha doğal geldi ... birde regl döneminde boya tutmuyor mu bileniniz varmı ?
ben aslında tarçın bakır istiyordum cesaret edemedim o renk turuncuya yakın zaten eğer açılırsa daha iyi olur o yüzden özellikle saçımı koyulaştırmadım ... saç ne kadar açık olursa renk o kadar iyi oluyor dediler bakalım hayırlısı yarın boyayıp eklemeyi düşünüyorum buraya :97:boyayınca sarı saçın üstünde nasıl durur acaba...bi de akıcak daha sonra turunculaşır gibi geldi bana kahvelerden dene bence önce canım.
kahverengi tonları da benim hiç hoşuam gitmiyor, esas onlar soluk ve sıradan gösterir diye düşünüyorum. daha keskin renkleri seviyorum.
o zaman ben de turuncu boyuyorum kızlar