Maske Tarifleri Beyaz tenli olmak zor değil...

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

nuryolu

Naber kiz sinsi !
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
10.135
17.418
298
bizzat denenmiş ve onaylanmış bi formül.yıllar önce bi akrabamın isviçreden nişanlısı gelmişti:51::51::51:.kız orada bi güzellik salonu işletiyordu ve cildi bembeyazdı.cildine ne sürdüğünü neler önerdiğini sorduk:1::1: vee 'sirke' dedi ,sirke kullanıyor ve salonuna gelen müşterilerinin tüm maskelerine sirke eklediğini anlattı.5 yıldır düzenli kullandım ve gözle görülür bi açılma oldu tenimde.farkedilir bi düzeyde:53:.denemek isteyenler buyrun.....:21::21:

Tesekkur ederiz paylasim icin arkadasim da oraya 3 satirlik paragrami dösemissin ama bizim o 3 satirlik paragrafta isimize yarayan tek yer 'sirke'
Kusura bakma ama yani ne sirkesi elma uzum? Yani mesela bos bos cumleler kurmak yerine daha aydinlatici konular acsaniz? Ornegin ne sirkesi ne kadar sure kullandin, nasil kullandin?
Tekrar ediyorum kusura bakma ama cok sinir oluyorum bu duruma. :)

Tesekkur ederiz paylasim icin arkadasim da oraya 3 satirlik paragrami dösemissin ama bizim o 3 satirlik paragrafta isimize yarayan tek yer 'sirke'
Kusura bakma ama yani ne sirkesi elma uzum? Yani mesela bos bos cumleler kurmak yerine daha aydinlatici konular acsaniz? Ornegin ne sirkesi ne kadar sure kullandin, nasil kullandin?
Tekrar ediyorum kusura bakma ama cok sinir oluyorum bu duruma. :)

biz bu konuları actığımızda bi karşılık beklemeden paylaşıyoruz bildiklrimizi,faydalandıklarımızı.kimseyi de zorla tutup okutturmuyoruz.boş boş cümleler kelimesini kullanacak samimiyeti nerden buldunuz diye sormayacm bile. kusura bakılır bu gün ben sizin anlattıklarınıza boş desem emin olun sizde bakarsınız.

elma sirkesini yapmak acayip kolaymış. bi arkadaşın yapıyo bu sıralar,olunca ondan alıcam biraz,organik ne güzel :31:

evde yapılmış gibisi yok elbette ama marketlerde (cam şişelerde) satılan elma sirkeleride oldukça iyi:34::34::34: 1 haftadan sonra gözsle görülür farklılıklar oluyor.paylaşımlarınızı bekliyoruz:42::42:

herhangi bir yan etkisini gördünüz mü cildin incelmesi hassaslaşması gibi

herhangi bir yan etkisini gördünüz mü cildin incelmesi hassaslaşması gibi

ilk sürüşümde kızarıklık oldu hafif ama 2 -3 sürüşlerde hiç sıkıntı çekmedim şimdiye kadar.yıllardır kullanırım incelme hassaslaşma olmadı.tek yan etkisi kokusu bıraz ağır ve rahatsız edici:1::1::1::1:

biz bu konuları actığımızda bi karşılık beklemeden paylaşıyoruz bildiklrimizi,faydalandıklarımızı.kimseyi de zorla tutup okutturmuyoruz.boş boş cümleler kelimesini kullanacak samimiyeti nerden buldunuz diye sormayacm bile. kusura bakılır bu gün ben sizin anlattıklarınıza boş desem emin olun sizde bakarsınız.

Ya tabi ki teşekkür ederim paylaştığınız için o konuya bir lafım yok benim anlatmak istediğim şey ' kızlar şunu deneyin spr işe yarıorrrrr' yazacağınıza örneğin ' elma sirkesini sabah akşam yüzünüze sürerseniz ten renginizde açılma olur' yazmak. Bu durumda birinci kişinin söylediği her durumda boş bir cümledir. Neyse uzatmanın hiç lüzumu yok zaten siz beni anladınız.

evet cilt lekeleri ve sivilceler içinde bire bir yalnız açmak suyla inceltmek lazım sirkeyi

Back
X