Canim 4. sayfadaki resimde, kara göz siyah sactan ziyade, kumral gibi duruyorsun. Yani kahverengi kas ve kahverengi sac. Eger 4. sayfadaki resim yaniltmiyorsa, bence sari sana cok yakisir. Fakat hemen o renkten sariya gecme, sac tonunu yavas yavas acarak gec ki gözün alissin. Ama eger kaslarin cok siyahsa sakin sari yapma bence. Benim ten rengimde beyaz, kaslarim cok siyah, kendimi bu kaslarla asla sari sacli düsünemem. Ama kas rengim kahverengi olsaydi, sariyi düsünebilirdim, cünkü kahverengi gözler beyaz ten ve kahverengi kaslar cok hosuma gidiyor, cok tatli buluyorum, filiz akin modeli:)
röfle cok yakisir.en acik tonlara kadar gidebilirsin tenin cok ugun.bu halinde cok hos a.s
bende kara kas, kara göz ve beyaz tenli olanlardanim kaydirigubbakcemile5
yaklasik 2 sene önce sariya döndüm..cok yakistirip begenenlerde oluyordu..fakat begenmeyenlerde oluyordu..sarida makjay sart...yani olmazsa hasta gibi gözüküyordum sürekli bilmiyorumkismile
4 ay önce koyu kahveye boyattim..dünde evde kardesim sacimi tekrar siyaha boyadi ve cok mutluyum..eminimki kisa bir süre sonra yine biraz acmak istice..ama bence yakismiyo yani daha yasli gösteriyor..siyah daha genc ve dinamik gösteriyor bayanssulusmile
Başlıktanda anlaşılacağı üzere ben bembeyaz tenliyim arkadaşlar hatta pembe beyazım ama saç rengim ve kaşlarım siyah sizce sarışın olsam yakışır mı? Çok istiyorum sarışın olmayı daha önce hiç denemedim ama denemek istiyorum belki daha çok yakışır bu zamana kadar keşke yaptırsaymışım derim diye. Bazılarının görüorm diplerden koyu koyu çıkıyor ama iki renk çok hoş duruyor resim koyuyorum yardımcı olabilirmisiniz?:teytey:
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?