• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz tene kalıcı koku

aynen canımmmm :17: chance yi cok seviyorum amaa aması var işte :31:

aması ne canım? fiyatları mı? öyleyse benim derdm de o yani. aslında benim çok bayıldığım bi koku var. narciso rodriguez for her amaaa 300 tl ya..
ben de düşünüyorum acaba zara'nın parfümlerinden mi alsam diye en azından biraz daha makul fiyatları..

aması ne canım? fiyatları mı? öyleyse benim derdm de o yani. aslında benim çok bayıldığım bi koku var. narciso rodriguez for her amaaa 300 tl ya..
ben de düşünüyorum acaba zara'nın parfümlerinden mi alsam diye en azından biraz daha makul fiyatları..

amasııı yüzde 95 fiyatı :ssz::ssz: yüzde 5 farklı koku istemem. bir kere aldım orjinalini nasıl parama kıydım onu da bilmiyom o zaman :39: 2 yıl dayandı bitti ama birdaha ona o parayı veremem acıkcası. öncelikler farklı .

zaranın kokularını hic bilmiyom ama denemek istiyom bende

amasııı yüzde 95 fiyatı :ssz::ssz: yüzde 5 farklı koku istemem. bir kere aldım orjinalini nasıl parama kıydım onu da bilmiyom o zaman :39: 2 yıl dayandı bitti ama birdaha ona o parayı veremem acıkcası. öncelikler farklı .

zaranın kokularını hic bilmiyom ama denemek istiyom bende

iki yıl dayandıysa yine iyimiş canım o yaa o kadar dayanacağını bilsem valla da alırım.

benim bi tane orjinal parfümüm vardı. kullanmaya kıyamıyodum. kapağı açık duruyodu kaybolduğu için.. uçmuş gitmiş canım parfümüm, bi baktım boş. :50:

zara ya her gidişimde koklayıp duruyorum parfümlerini. hoşuma gidiyo ama birbirlerine benziyolar gibi geliyo hep bi türlü karar verip de alamıyorum.

iki yıl dayandıysa yine iyimiş canım o yaa o kadar dayanacağını bilsem valla da alırım.

benim bi tane orjinal parfümüm vardı. kullanmaya kıyamıyodum. kapağı açık duruyodu kaybolduğu için.. uçmuş gitmiş canım parfümüm, bi baktım boş. :50:

zara ya her gidişimde koklayıp duruyorum parfümlerini. hoşuma gidiyo ama birbirlerine benziyolar gibi geliyo hep bi türlü karar verip de alamıyorum.

zara nın kokularını ben de merak ediyorum ne civarlarda fiyatları?

2 yıl dayandı da nasıl dayandı sadece özel günlerde ve bazen günlük kullandım bitmesin diye :9: kimi acık parfümleri denedim ya yağlı ya alkol oranı yüksek cıktı amannnn dedim :30:

yukarıda arkadasların önerilerine de bakacagım.. zara ya da gidip inceleyeyim bari

Tatlımm nasıl kokular seviyorsun bir fikrim yok ama chancei sevdiğine göre çiçekli ama bende çicekli pek sevmem yinede öneriyim
bvlgari jasmin noir siyah olan harikaa bir yasemin kokusu beyaz tenliyim ertesi güne bile kalmıştıı arkadaşımınkini sıkmıştım
ama şekerli koku diyorsan aquolina pink sugar olabilirrr
ve bunu herkes soruyordu hypnotic poison tabiki ama parfümüm bozulmuştu bozulunca soğudum bi daha koklamadım bile :19:

Tatlımm nasıl kokular seviyorsun bir fikrim yok ama chancei sevdiğine göre çiçekli ama bende çicekli pek sevmem yinede öneriyim
bvlgari jasmin noir siyah olan harikaa bir yasemin kokusu beyaz tenliyim ertesi güne bile kalmıştıı arkadaşımınkini sıkmıştım
ama şekerli koku diyorsan aquolina pink sugar olabilirrr
ve bunu herkes soruyordu hypnotic poison tabiki ama parfümüm bozulmuştu bozulunca soğudum bi daha koklamadım bile :19:

tesekkür ederim canımm çok sagol :34:

burbery yada lacoste yı tavsıye ederım. lacos beyaz tene gıdıyor bende beyaz tenlıyım

Ben de çok beyaz tenliyim ve ağır kokulardan hoşlanıyorum, Dior'un beyaz tenliler için ürettiği ve kalıcı (bazılarına göre ağır da) parfümü Midnight Poison. Taklitlerini denemeyin, orjinaline hiç benzemiyor. Orjinalini gidin bir yerden bileğinize sıkın ve bir de esmer arkadaşınıza sıkın, 10 dakika bekleyin, farkı göreceksiniz. Beyazlarda harika duruyor.

Back