- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
cnm ben givenchy absolutely irresistible kullanıyorum buram buram kokuyor bende tenime sıkmam kıyafetlerime sıkarım bide kulagmın arkasına saçıma doğru iki fıslatıyorum fazlasıyla yetiyo
bu arada orjinal değil doldurma kullanıyorum heralde tenine uymadı senin
ben bi ara armani she kullanıyodum en fazla 1 saat kalıyodu benim parfümüm değilmiş dedim
Ben çok beyaz tenliyim. Tenimde hiç parfüm kalmaz normalde. Dior - Addict dene kokuyu seversen daha kalıcısı yoktur sanırım. Duştan sonra bile kokuyor. Her yere yazdım bunu. :)
aslında başka bir şey önerecektim başlığı görünce ama madem chance'ı seviosun mademoiselleyi dene bence...
bi hypnose kaçamağı da yapabilirsin:)
Bir parfümün kaliciligi tenin esmer veya beyaz olmasiyla bir alakasi yok.
Tek alakasi oldugu faktör ---tenin yag orani.
Cildi yagli olan bayanlar, bu konuda cok daha sansli. SIktiklari parfüm saatlerce hücrelerindeki yag parcalarina yapistigi icin, tüm gün kokarlar.
Benim gibi bu konuda sansiz iseniz, ve cildiniz kuru ise, ozaman her iki saatte bir parfümü sIkmak zorunda kalirsiniz.
Dünyada en cok satan kitaplardan biri "Parfüm" romanidir, filmini izlememis olanlar muhakkak bulup izlesinler. Filmde parfüm sirketinde calisanlar taze toplanmis binlerce cicekleri kati yagin üzerine bastirip bekletirler, ki yag ciceklerin kokusunu iyicene emsin diye.
Sonraki adimda ise ciceklerle degil, o kati yag ile devam ederler, cünki cicekler artik ölmüstür, kokularini tümüyle yaga vermislerdir.
Cildimizde de durum aynen öyle. Ne kadar yagli bir cildiniz varsa, okadar koku sakli kalir. Kuru ciltlerde ise koku takili kalicak yag parcalari bulamadigi icin, kisa zamanda ucup gider.
Ben o yüzden senelerdir parfümsüz bir bebek yagi sürüyorum dustan sonra tüm vucuduma. Bir kac ay sonra gercekten fark etti, cildim cok daha nemli oldu. O günden beri parfümlerim de daha kalici oldu, örnegin boynumda.
Parfümünü cilde sIkanlardanim, orjinaller zaten binbir testten gecti, onlari rahatlikla cildinize sikabilirsiniz. Doldurmalarda tehlikeli olabilir.
Gelelim parfüm önerime, chanel chance´i sevdigine göre, sanirim DIOR ADDICT 2´yi de begenebilirsin. Meyvemsi, sevimli ve kaliteli kokan bir yaz parfümü.
Iyi denemeler Tatlim
tenim yağlı değil ve parfüm bende kalıyor ama yukarıda bahsettiğim arkadaşımın teni bana kıyasla yağlı sayılır üstelik 12 kilo daha fazla ve parfüm onda kalmıyor , buharlaşıyor 10 dakika içinde.
sanırım öyle oldu cnm.. d&p nin mi doldurma parfümünü kullanıyorsun canım
cnm d&p yi denemiştim çok alkollü alkol kokusundan parfümün kokusunu alamıyosun bide çok yağlıydı hoşlanmadım
bargello kullanıyorum çok memnunum
kışlık ağır bi koku ama aklında bulunsun hipnotic posion kalıcı olmayan kimse görmedim kim sıksa buram buram kokuyor
Ben de uzun süre kalici bi parfüm aradim. Ve hayallerimdeki parfümü buldum: Chloe. Hem kalici hem de cook güzel kokuyor. Kesinlikle tavsiye ederim. (Sevgilim de bayiliyo)
Benim hayatımın parfümü Zara Silkne yazık ki üretimden kalktı ,bulamıyorum Kokusu Chloe'nin aynısıydı.
Neyse böylelikle tekrardan Chloe'ye geçiş yaptım.Sana da tavisye ederimmuhteşem bir koku.
merhaba arkadaslar beyaz tenliyim ve kalıcı koku arıyorum.. nice parfümler denedim ama en fazla kokusu kalan 2 saattir herhalde.
mesela chanel change yi cok seviyorum. orjinalini kullanıyordum hatta belli bi süre sonra yok koku vs kalmıyor.kıyaffette daha kalıcı , tene sıkılmamalı ama
böyle sorun yasayan var mı nedir püf noktası .
veya beyaz tene kalıcı parfüm ?=
benim de parfüm arayışım bitmedi bi türlü. geçen gece rüyamda chanel chance alıyodum. kokusunu nasıl onu bile bilmiyorum.
şöyle gönlüme göre hem kalıcı hem kokusu benimle bütünleşecek bi parfüm bulamadım gitti ya.. bayılıyorum ama yanımdan kokarken mis gibi parfüm kokan kadınlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?