kızlar beyaz tenliyim ve doğal makyajı seviyorum.işimde pembe ruj yasak kırmızı yada dudak rengi olmak durumunda.ama nekadar denediysem dudak rengi rujla ölü gibi oluyorum,esmer tene yakışıyor varmı önerebiliceğiniz bir ruj , beyaz tende güzel ve doğal duran..
avon colortrend serisinde raisinwine diye bir renk var,dudak rengi gibi ve öyle cansız gösterecek bir renk de değil.belki bu yakışabilir bir dene istersen,veya winodisco da olabilir o da yine avondan.ama ikisini de ben denemedim.netten gördüğüm kadarıyla biliyorum.
Sacların koyu renkse fotodaki gibi yakısabilir ama ben nedense kendim de arayıp tarayıp dogru dogal duran nude tonlarındaki ruju bulamadım.Artık karar verdim bana yakısmıyor zaten,İyice soluk duruyorum.Smashbox'ın rujlarını denedim en son ama numarası su an aklımda yok.Begenebileceğini düşünüyorum yapıları cok güzeldi.
Ben de beyaz tenliyim, aşırı beyaz.. Saçlarım ve gözlerim siyah.. Bahsettiğin tonları ben de çok aradım, flormarda buldum nihayetinde.. Gayet kararında tonlar gerçekten.. Önceden kırmızı vs kendini belli eden renkleri kullanırdım, şimdi bu pastel doğal renkleri tercih ediyorum.. Biri kırıldı maalesef ama kullanıyorum yine de harika çünkü cidden.. 9 liraya almıştım, yeni çıkan bi serisine ait ruju da 18 liraya aldım.. İkisi de çok hoş tonlar.. Dudakla bütünleşiyolar resmen sürdükten hemen sonra.. Aklınızda bulunsun..
Ben de beyaz tenliyim, aşırı beyaz.. Saçlarım ve gözlerim siyah.. Bahsettiğin tonları ben de çok aradım, flormarda buldum nihayetinde.. Gayet kararında tonlar gerçekten.. Önceden kırmızı vs kendini belli eden renkleri kullanırdım, şimdi bu pastel doğal renkleri tercih ediyorum.. Biri kırıldı maalesef ama kullanıyorum yine de harika çünkü cidden.. 9 liraya almıştım, yeni çıkan bi serisine ait ruju da 18 liraya aldım.. İkisi de çok hoş tonlar.. Dudakla bütünleşiyolar resmen sürdükten hemen sonra.. Aklınızda bulunsun..
kızlar beyaz tenliyim ve doğal makyajı seviyorum.işimde pembe ruj yasak kırmızı yada dudak rengi olmak durumunda.ama nekadar denediysem dudak rengi rujla ölü gibi oluyorum,esmer tene yakışıyor varmı önerebiliceğiniz bir ruj , beyaz tende güzel ve doğal duran..
Tam dudak rengi değil ama doğal duran şeftali tonlarında bir ruj önerebilirim; 'Estee Lauder pure color Apricot Sun 13 numara Crystal Shimmer' .
Bu ruj hem dudakları çok güzel nemlendiriyor hem de fark edilmeyecek kadar doğal bir ışıltı veriyor.
Ben bunu çok geç gördüm ya Hû..
Ama yine de yazayım, belki bir faydası olur yine de.. (;
Biri Pretty serisinden P307 (Çok güzel bir ton severek kullanıyorum, doğal tonlarda ve çok kalıcı)
Diğeri CW25 (Kahve nude tonlarında ama dudakta tarifsiz bir renk açıkçası, çok çok doğal, bütünleşiyor resmen, çok asil duruyor.)
İkisi de flormar bu arada.. (;