- 31 Mayıs 2013
- 89
- 8
- 298
- Konu Sahibi esraaslandogdu
-
teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için :) bourjois'i çok düşündüm çok övüyorlar bloglarda göz altı kapatıcısıyla serumunu ancak koyu olduğunu yazanlar var yaz için uygun bronz tene falan tarzında yazılar okudum kafamı karıştırdı ayrıca standlarını hiç göremedim o yüzden deneme şansım da olmadı siz biraz bilgi verebilirseniz ürün hakkında güvenilir bildiğiniz online bir site varsa ordan temin edebilirim :)
Make up frover'a nerden ulaşabilirim :) sheseido pruness'i bir ara ben de düşünmüştüm çok kuru olduğunu duydum sizce nasıl ürün yardımcı olabilir misiniz :) Kaliteli bir ürün olsun istiyorum cilt bu sonuçta oyuna gelmez çok uçuk olmadığı müddetçe para konusunda sıkıntı yapmam bir de altına güzel bir nemlendirici önerebilir misiniz sanırım o da çok etkiliyormuş ciltteki duruşunu :)))
Ben alamarka'dan almıştım..52 no bayağı açık bir renk,ben beyazım,ama biraz açık geldi.Daha koyu bir pudrayla rengini ortalıyorum.Kötü de durmuyor.Ama organik olduğu için çok ince bir yapısı var.Terlemeyi çok önlemiyor.
Misspera.com a bak..
Bir de markafoni,trendyol,morhipo'da arada kampanya olarak geliyor..
Anneler gününde tekin acar ve sevil'e bak %20 ye kadar indirim belki olabilir..
Yaşadığınız yerde yoksa kendi sitesine de bakabilirsin..
M.up forever ve sheseido bilmiyorum ama sheseido tabiki çok güzel.purenes yağlı ciltler için matlaştırıcılıdır.Pureenss serisi öyle çünkü..Eminim güzeldir.Terlemeye karşı da dayanıklıdır diye düşünüyorum.Rengi karar vermeniz lazım.
coverderm de organik ama bahsettiğim sitelerde artık yok.Renk seçimini yapmak da sor..En iyisi deyerek tekin acar falan..yada bourjois 52 no 53 ü varsa o da olabilir.loreal true match mineral pudrayı da es geçme d1w1
psicians formula markası var mineral pudra..İnternet eczanelerinde var..eczanemizde.com.turuncukasa.com dermobakım.com Buralara bakabilirsin..Ama renk tutturamayabilirisn.nude glow almıştım.ışıltılıymış,tavsiye etmem.Çeşitleri vardı..
everday var mineral .kendi sitesi var..ama renk konusu işte..
Bir de yaz için matlaştırıcılı kağıt öneririm.watson ve gratis'te var.[/QUOTE
Evet internetten maalesef renk tutturmak sorun olabiliyor. Aslında deneyerek de çok sıkıntı benim deneyerek aldıklarımda hep standdaki makyözün kuranı oldum ya çok açık verildi ya çok açık en son max faktor'un creme puff pudrasını aldım sen pembe alt tonlusun en iyisi bu olur dedi başka markalara bakmak istesem de bunun üstüne yok dedi 81 truly fair olanını verdi görmen lazım pespembe oluyor yüzüm boynum beyaz yüzüm pembe inanılmaz yapay durdu :S Dediğin gibi anneler gününde boyner'de falan da indirim olabilir. Bourjois sadece internet üzerinden sanırım olmadı denemeye değer heralde :)
Arkadaşlar öncelikle merhaba beyaz tenliyim ama bir türlü kendi ten rengime uygun fondöten-pudra bulamıyorum ya çok koyu geliyorlar ya da çok soğuk cansız bir cilt oluyor istediğim ten rengi Scarlett Johansson'ın ten rengi gibi kendim baya açık tenliyim kendi ten ve saç rengim eklediğim fotoğrafdaki gibi ten rengime uygun bir ürün arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim :)))
Canım bende senin gibi çok açık tenliyim hatta MAC'in NC15 rengi ki renk skalasında ki en açık renk bile bana 1 ton koyu geliyor.
Bende sonunda aradığımı Yves Saint Laurent'in Touch Eclat fondöteninde buldum sarı alt tonluyum ve b10 rengini kullanıyorum.
Aynı şekilde Benefit ve Dior'un da en açık renkleri bizim gibi beyaz tenlilere uyuyor.
canim cok tesekkur ederim cevabin icin peki fiyatlari nasildi urunlerin :)
fiyatları genelde yüksek ben ysl'yi 120'ye almıştım şimdi son zamla biraz daha yükselmiştir ama indirimde falan denk gelirsen bir 20-25 tl daha ucuza alabilirsin.
evet biraz tuzluymus :)) o kadar veremem sanırım :) renk bulamıyorum napcaksam
bende renk bulamayınca mecbur paraya kıydım zaten bir fondöteni 2 senede ancak bitiriyorum o yüzden çok koymuyor.:)
aaa çok iyiymiş o zaman ya kapatıcılığı nasıl :))
Orta kapatıcılığı olan bir ürün kuru, normal hatta karma ciltlere göre ama yağlılara göre pek değil.
Eğer cildin yağlıysa veya daha yüksek kapatıcılık arıyorsan Clinique'nin fondötenleri de güzeldir ve renk skalası da baya iyi büyük ihtimal açık renk ten rengine göre bulabilirsin.
bourjois ürünlerini deneme imkanınız oldu mu hiç?
bourjois'in healthy mix fondöteninden bir şişe bitirdim çok memnundum, rengi de güzel uymuştu amma velakin marka ülkemizde artık satılmayacağı için hiçbir yerde bulamıyorum ama olur da bir yerde bulur edersen öneririm cidden güzel fondötendi.
Arkadaşlar öncelikle merhaba beyaz tenliyim ama bir türlü kendi ten rengime uygun fondöten-pudra bulamıyorum ya çok koyu geliyorlar ya da çok soğuk cansız bir cilt oluyor istediğim ten rengi Scarlett Johansson'ın ten rengi gibi kendim baya açık tenliyim kendi ten ve saç rengim eklediğim fotoğrafdaki gibi ten rengime uygun bir ürün arıyorum yardım ederseniz çok sevinirim :)))
Ben de beyaz tenliyim ve beyaz tenliler için fondöten seçimi oldukça zor. Yaklaşık iki senedir Pure Beauty'nin BB kremini kullanıyorum. Ten rengine uyum sağlayan ve güzel bir yapısı var. Bildiğim kadarıyla şu an sadece watsonslarda satılıyor. Fiyatı da çok uygun, sık sık kampanyası oluyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?