• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz sirke

Beyseko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2020
2
0
1
35
Arkadaşlar iyi günler. Bi cahillik yapıp korona korkusuna suya bol bol beyaz sirke katıp içtim ayrıca gargara yaptım. Gargara esnasında yutmuş olabilirim. Şimdi göğüs kafesimde daralma var midem gaz yapıyor ama çıkartamıyorum ayrıca nefes darlığı ve boğaz kuruluğu var. Doktora gittim ama ilaç bile vermedi. Koronadan korunayım derken böyle bir salaklık yaptım. Benim gibi yapan olmaz ama sirke içip bu sorunları yaşayan var mı ?

Sirke içilebilen bir şey normalde ama miktarini mi abarttin acaba? Ihlamur iç boğazını yumuşatır.

Beyaz sirke temizlik sirkesidir eğer içecekseniz organik analı sirke için diğerleri mideye zarardan başka bir işe yaramaz.. ayrıca sirke coronadan korumaz sirke virüsleri önlemez veya öldürmez her gördüğünuze inanmayan.. artık olan olmuş yapacak bir şey yok bol bol ılık su için geçmesini bekleyin

:)) keşke elma sirkesi içseydiniz bari :))
Bişey olmaz Allahın izni ile yaşadığınız sıkıntılar normal. Sirke asidik bişey yakıcıdır yani. Bol bol su içip tuvalete çıkın :)

Boğaz tahrişi için bol yoğurt yiyin. Ben de daha önce zehirlenmiştim boğazım tahriş olmustu ciddi derecede. Doktor önermişti.

teşekkür ederim herkese ama şuan çok paniğim resmen boğazımdan ateş çıkıyor. Allahım ya kötü bişey olacak diye korkuyorum :(

Back